- 25 Temmuz 2014
- 322
- 501
- 78
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #10.101
Sanirim yediklerimden oldu kabızlık, gaz sancisi hepsi birleşti duphalac i bıraktım doğal yolla da kayısı falan midemi bulandiriyor artıkBen bisey farketmedim canim. Oyle bi etkisi olurrmu bilniyorum ama yedigin ictigin biseydende kaynaklanmis olabikir
Yok canım d eca vit kullanıyorum onada yeni başlamadım üsuttum yada yediklerim sanirimEğer kan veya demir ilacı kullanmaya başladıysan onlar renginde değişiklik yapabiliyor canım
Estrofemle climare bant içeriği aynı diye biliyorum canım önceki tedaviler imde kullanmıştımiyi akşamlar kızlar benim doktor bana estrofem vermedi clımara diye bir bant verdi kulllanan varmı birde folbiol değil zinco verdi
bence doktoruna söyle kafanı karıştırmak gibi olmasında ben onu antibiyotik olarak biliyorum cihazlardan mikrop kapmayalım diye ben en son transfer günü içtim bıraktım
Olsun sağlıklı olsunlar da farklı ilde olunsun alısiyor insanEvet tatlımfarklı illerdeyiz Adana'dayım canım.
Yoğunmuydu canım geçmiş olsun yarın gelince yazarsın mutlaka progestani hergün yaptırır sanirimAkşamüstü ben de gördüm kırmızılarıo korkuyla dr.a gidince kesemizi de gördük. 28 inde gidecektik normalde. Ben bugün progestan iğne yaptırmıştım. Proluton vermedi dr. Yarın tekrar kontrol edecek.iğneyi 2 günde 1 yaptırıyordum yarın tekrar edebiliriiz dedi.şimdi yatıştayım.:) kırmızılar azaldı allah a şükür.
Bende çok rahatsizim bugün gaz sancisi var şişlik ondan olabilir sırtüstü yatıp karnına masaj yap canım iyi gelir bu iğneler gaz yapıyor benceKarın-kasık ağrısı ve yumurtalıklarda şişlik hissi olan arkadaşlar var mı??
Ayaklarımı mı üşüttüm yoksa başka bişey mi bilemiyorum..ama karnım çok sert,taş gibi..
Hiç bir şey yapmaya halim yok kızlar
Normal mi??
Adetin ilk günü ilk gelenler gibiydi.çamaşırda gördüm. Silince de geldi.yazarım.bana da hergün yaptırır gibi ggeliyor.tüp bebek dr.u öyle bişey demedi gerçi.burdaki dr.um söyledi. Tüp dr.um hibor u kes diğerleri aynen dedi sadeceYoğunmuydu canım geçmiş olsun yarın gelince yazarsın mutlaka progestani hergün yaptırır sanirim
Senin kaçıncı tüp bebek denemen canım inşallah duyanCok üzücü iste ben bu kalp atisi duyamam korkusundan ölücem yarına kadar...
Ilk denemem canim bugun duydum cok şükür allah senin de yüzünü güldürsün ins...Senin kaçıncı tüp bebek denemen canım inşallah duyan
Dualarımız seninle cnm hadi gelsin bebişlerrGünaydın kızlar ALAH nasip ederse bugün kesemizi görmeye gideceğiz ilk tanışma çok heyecanlıyımtüp bebek doktorumuz başka şehir de ona gideceğiz dualarınızı eksik etmeyin
İyi geceler kızlar. İnşallah hepiniz deliksiz bi uyku çekersinizgece olunca bnm durumum bu :))
Hayirlisiyla gidip gel canım uzak olmasi zor dr unun haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar ALAH nasip ederse bugün kesemizi görmeye gideceğiz ilk tanışma çok heyecanlıyımtüp bebek doktorumuz başka şehir de ona gideceğiz dualarınızı eksik etmeyin
Gözetim altındasin dün gittin bugün tekrar çağırmış Dr. Un içini ferah tutmaya çalış cnm lekelenme yle kesilir insaAllahGünaydın kader arkadaşlarım. . Benim dün baslayan kanama lekelenme seklinde sürüyor. Bugün tekrar kontrole gideceğim. Duanizi bekliyorum.
Maşallah de. Dilini ısır:))Güldürdün beni canım
ben uyuyorum gece sabah jel den sonrası uyku tutmuyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?