2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Akşamüstü ben de gördüm kırmızıları o korkuyla dr.a gidince kesemizi de gördük. 28 inde gidecektik normalde. Ben bugün progestan iğne yaptırmıştım. Proluton vermedi dr. Yarın tekrar kontrol edecek.iğneyi 2 günde 1 yaptırıyordum yarın tekrar edebiliriiz dedi.şimdi yatıştayım.:) kırmızılar azaldı allah a şükür.

Karın-kasık ağrısı ve yumurtalıklarda şişlik hissi olan arkadaşlar var mı??
Ayaklarımı mı üşüttüm yoksa başka bişey mi bilemiyorum..ama karnım çok sert,taş gibi..
Hiç bir şey yapmaya halim yok kızlar
Normal mi??

Ben bisey farketmedim canim. Oyle bi etkisi olurrmu bilniyorum ama yedigin ictigin biseydende kaynaklanmis olabikir
Sanirim yediklerimden oldu kabızlık, gaz sancisi hepsi birleşti duphalac i bıraktım doğal yolla da kayısı falan midemi bulandiriyor artık

iyi akşamlar kızlar benim doktor bana estrofem vermedi clımara diye bir bant verdi kulllanan varmı birde folbiol değil zinco verdi
Estrofemle climare bant içeriği aynı diye biliyorum canım önceki tedaviler imde kullanmıştım

bence doktoruna söyle kafanı karıştırmak gibi olmasında ben onu antibiyotik olarak biliyorum cihazlardan mikrop kapmayalım diye ben en son transfer günü içtim bıraktım

yok canim antibiyotik degil de tam olarak ne veneden kullandigimi bende bulamadim. birde canim bahsettigin banttan bende kullaniyorum transferden beri

Yoğunmuydu canım geçmiş olsun yarın gelince yazarsın mutlaka progestani hergün yaptırır sanirim

Bende çok rahatsizim bugün gaz sancisi var şişlik ondan olabilir sırtüstü yatıp karnına masaj yap canım iyi gelir bu iğneler gaz yapıyor bence

Yoğunmuydu canım geçmiş olsun yarın gelince yazarsın mutlaka progestani hergün yaptırır sanirim
Adetin ilk günü ilk gelenler gibiydi.çamaşırda gördüm. Silince de geldi.yazarım.bana da hergün yaptırır gibi ggeliyor.tüp bebek dr.u öyle bişey demedi gerçi.burdaki dr.um söyledi. Tüp dr.um hibor u kes diğerleri aynen dedi sadece

Günaydın kızlar ALAH nasip ederse bugün kesemizi görmeye gideceğiz ilk tanışma çok heyecanlıyım tüp bebek doktorumuz başka şehir de ona gideceğiz dualarınızı eksik etmeyin
Hayirlisiyla gidip gel canım uzak olmasi zor dr unun haberlerini bekliyoruz

Günaydın kader arkadaşlarım. . Benim dün baslayan kanama lekelenme seklinde sürüyor. Bugün tekrar kontrole gideceğim. Duanizi bekliyorum.
Gözetim altındasin dün gittin bugün tekrar çağırmış Dr. Un içini ferah tutmaya çalış cnm lekelenme yle kesilir insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…