- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #10.121
Canim prednol bebeği vücut atması diye kullanılıyor genelde diye biliyorumyok canim antibiyotik degil de tam olarak ne veneden kullandigimi bende bulamadim. birde canim bahsettigin banttan bende kullaniyorum transferden beri
Olsun sağlıklı olsunlar da farklı ilde olunsun alısiyor insan
Günaydın arkadaşlar kese gören kalp atışı duyan anneler gözünüz aydın...
Kanaması olan annelere de rabbim şifa versin...
Alice geceleri uyuyamıyor sağa dönüyorum biraz uyuyup uyanıyorum sola dönüyorum biraz uyuyup uyanıyorum sırt üstü yatıyorum biraz uyuyup uyanıyorum bacaklarımın arasına yastık koyuyorum yine uyanıyorum 2 gündür böyleyimbugün 15:15 de kadın doğum doktorum Cansun beye randevum var estrofemi kestim crinone jel günde 2 den 1 e düştü.coraspin ve folbiol ve crinone jel hamileliğin 12. Haftasına kadar kullanıcam..çok uykusuzum,huysuzum dokunsalar ağlıycam kendime şaşırıyorum
ilk syfada ilk mesajda herkesin merkezleri ve sonuçları yazıyo istersen oraya bi bakBana güzel bi tup bebek merkezi soyleyinnnn,istanbulda
Hayirli olsun kuzum. Ben de simdi atistirdim .anaammm 9.haftası içindesiniz diyo1 hafta daha büyüdü benimkiler kızlar. o zmn ben biraz bişey yiyim
Bende aslında bugün 8+1 bitanesi 8+4 diğeri ben küçük olana göre ayarlamıştım kıyamadım onaHayirli olsun kuzum. Ben de simdi atistirdim .
Ya ben cumartesileri giriyorum yebi haftama ama taaaaa sali gunu degisiklik oluyo burda. Sizdede oylemi. Bebislerimin 3gununu caliyorlar resmen
Gecen haftaki ultrason kagidina baktimda canim. Benim bu takvimim kucuk olanla ayni zaten. Orda tahmini dogum tarihi vardi. Biri 17nisan .buyugude 15nisan yaziyordu.Bende aslında bugün 8+1 bitanesi 8+4 diğeri ben küçük olana göre ayarlamıştım kıyamadım onadün 8 dolmuş oluyo bugün 9 dan gün alıyosun ya 9.hafta içindesin diyo. benimki tutuyo bu durumda. acaba muhtemel doğum tarihini 3 gün geri mi alsan
Bu arada canim biz belki bu haftalari bile goremeyebiliriz ikiz olunca . Seninki nisana benimki marta kayabilirBende aslında bugün 8+1 bitanesi 8+4 diğeri ben küçük olana göre ayarlamıştım kıyamadım onadün 8 dolmuş oluyo bugün 9 dan gün alıyosun ya 9.hafta içindesin diyo. benimki tutuyo bu durumda. acaba muhtemel doğum tarihini 3 gün geri mi alsan
Sen valla en önden gidensin topikteGecen haftaki ultrason kagidina baktimda canim. Benim bu takvimim kucuk olanla ayni zaten. Orda tahmini dogum tarihi vardi. Biri 17nisan .buyugude 15nisan yaziyordu.
Benim suan 10+4 ve 10+2deyim.sata gore cuma gunu 11.haftam dolcak ins. Ama bu mantikta kucuk olana gore olmus zaten benim takvimde.hep cumalari baz alinca geriden gelsin istemedimde pek
ya dünden beri deli gibi ikiz anneleri doğum haftalarına bakıyorum. 33.haftada doğanlar varBu arada canim biz belki bu haftalari bile goremeyebiliriz ikiz olunca . Seninki nisana benimki marta kayabilir
ohooo 9a kadar uyuyosan çok şanslısın canım ben 6da uyanıyorum en iyi ihtimal zaten tüm gece de tuvalete fln kalktığım için 2 saatlik uykular uyuyorum. Allaha çok şükür bulantı bazen hafif oluyo ama hiç ne öğürdüm ne çıkardım.Gunaydin kizlar ben bu sabah çıkardım resmenher sabah bulantiyla uyaniyorum uykum da aşırı degil normalde 11 e kadsr uyurum ama simdi 9 oldu mu uyaniyorum...gece cabuk uykum geliyo sadece dun doktorum ilaclarini bir ay daha kullanacaksin dedi ben crinone jel clexane ve progestan fitil kullaniyorum bayramdan sonra doğum doktoruma baslicam ona da gorunup artik duzenli takibe baslarim tüp bebek merkeziyle isim bitti cok şükür...herkes kalp atisini duyar ins:)
geçen gün haberlerde el çırpan bebeğin ultrason görüntüsünü gösterdiler belki seninki de içerde çırpınıyodur annesi:))Oyyy oyyy annemi aradım uykum bölünüyor gece uyuyamıyorum dedim annem senin bebek çok hareketli olacak doğduğunda seni uyutmayacak dediböyle sakin bir anneye babası gibi yaramaz bir bebek hiç şaşırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?