Rabbim şifa versin sevincini yarıda bırakmasın meleği ona sımsıkı tutunsun inşallah sende ona çok çok slm söyleKizlaresilaecrin arkadaşımız birkaç gündür hastanede yatiyordu kimimizin yaşadığı o kahverengimsi sonra kırmızıya dönüşen kan sebebiyle kendisi suanda evinde hepinize çok selamları var şuanda dinlenme aşamasında olduğu için biraz kendine zaman ayırmasi gerekiyor sizdende dua etmenizi rica ediyor çok şükür şuanda iyi sizlere haber vermemi rica etti
Ben de 38 yaşındayım. Sırf bu yüzden 2 li test yaptırmadım. Harmony kan testi. Kan Amerika ya gidiyor. 8-10 günde geliyor sonuçları. Biraz pahalı bir test ama kesin sonuç. Benim iki doktorum da çok iyi yapmışsın dedi yaptırarak. Gelab laboratuarında yaptırdım ben. Istanbul da mısın bilmiyorum ama başka illerde de var. Ense kalınlığı nasıl çıktı 12. haftada.Yaş 34 cnm harmonny tes nasıl oluyo? Ben tüb bebk dktrmu 10 cu haftada brakmştm 16 hftada gel detaylı bakcaz demşti haftaya gidcm bakalım o ne diycek ama geceleri düşünmkten uyuyamyorm eşimn yannda öok belli etmemeye çalşyrm ama çok kafama taklıyo
Rabbim şifa versin sevincini yarıda bırakmasın meleği ona sımsıkı tutunsun inşallah sende ona çok çok slm söyle
Evetesilaecrin canim, her sey yoluna girecek hepimiz saglikla kucagimiza alacagiz insallah.. kalbimiz seninle
Devam edecek misin Figen Hn. a da?Evet harmony en iyisi bence de..
Bu arada doktor toksoplazma neden 7.-8. Haftada yapilmadi dedi, herman bey ben senelerdir yapmiyorum demisti. Neyse kan verdim, pzts cikacak. Doktor yaptir mutlaka dedi cunku.cift doktor gitmenin avantaji :)
Devam edecek misin Figen Hn. a da?
Welcome to jungle:)Valla kadin cok ilgili, catlak kremini kullaniyorsunuz degil mi diye bile sordu yani.. Ben bir sure ikisine gider sonra birini secerim heralde :)
Hemen moralini bozma cnm sadece bi olasılık. İyi düşünelim iyi olsun. Taksimde bu işlerde uzman bir prof varmış. Sadece ense kalınlığı ve kan değeriyle değil birçok parametreylr beraber olasılık hesaplıyormuş. Arkadaşımın başına gelmişti. Doktor 1/64 olasılık çıkarmıştı. Taksimdeki dr daha çok parametreyle 1/1000 lerde bi oalaılık çıkarmıştı. Ne kadar çok parametre ile bakılırsa gerçeğe o kdr yaklaşılıyo. İstersen Araştır bi. İçin rahat olsunSlm arkadaşlar cinsyet ve sağlığlı bebekler haberini alnca çok mutlu oluyrm.Rabbim herkesin evladini sağlıkla bağaşlasın.benm ikili tes sonucum yüksek risk çıktı ç8k morslm bozldu stresten galiba 2 gündr razıyımdan duramıyorm.2 li testim 1/100 dktorm 16 hftada 4 lü test istedidualarınızı eksik etmeyin zayen çok zor şartlarda oldu halen prgstn iğne jel estofm korasprn bant ve göbekten iğne kulnyrm 16 cı haftaya kadar devam edicem.Rabbim evlatlrmiza sağlk vetsin 9 ay kullnmaya raxıyım
Ne güzeeeel:) tebrik ederim , hayırlısıyla kucağına da al inşallah ...amin cnm sağol, darısı herkesin başına
İnşallah 4 lü test sonucun iyi gelecek , içini ferah tut. Benim de herşey yolunda derken oldukça ciddi kanamam oldu hala yatıyorum , bebeğim benimle hala şükür ben de 9 ay yatmaya razıyım ... Rabbim yardımcımız olsun inşallahSlm arkadaşlar cinsyet ve sağlığlı bebekler haberini alnca çok mutlu oluyrm.Rabbim herkesin evladini sağlıkla bağaşlasın.benm ikili tes sonucum yüksek risk çıktı ç8k morslm bozldu stresten galiba 2 gündr razıyımdan duramıyorm.2 li testim 1/100 dktorm 16 hftada 4 lü test istedidualarınızı eksik etmeyin zayen çok zor şartlarda oldu halen prgstn iğne jel estofm korasprn bant ve göbekten iğne kulnyrm 16 cı haftaya kadar devam edicem.Rabbim evlatlrmiza sağlk vetsin 9 ay kullnmaya raxıyım
Ben de onu çok merak ediyordum . Sevgilerimi ve selamlarımı ilet lütfen , ıyı olmasına çok sevindim . Iyice dinlensin , ben de hala dinleniyorum , yemek tuvalet için kalıp bi 15-20 dk yürüyüp evde yatıyorum hemen . Herşey güzel olacak inşallah :)Kizlaresilaecrin arkadaşımız birkaç gündür hastanede yatiyordu kimimizin yaşadığı o kahverengimsi sonra kırmızıya dönüşen kan sebebiyle kendisi suanda evinde hepinize çok selamları var şuanda dinlenme aşamasında olduğu için biraz kendine zaman ayırmasi gerekiyor sizdende dua etmenizi rica ediyor çok şükür şuanda iyi sizlere haber vermemi rica etti
Canm ense kalınlığı 1.5 dktrm diğer degerlrin iyi dedi ama sonuç böyle olunca çok kafama takıldı.desteğin için çok çok teşkrler.Ben de 38 yaşındayım. Sırf bu yüzden 2 li test yaptırmadım. Harmony kan testi. Kan Amerika ya gidiyor. 8-10 günde geliyor sonuçları. Biraz pahalı bir test ama kesin sonuç. Benim iki doktorum da çok iyi yapmışsın dedi yaptırarak. Gelab laboratuarında yaptırdım ben. Istanbul da mısın bilmiyorum ama başka illerde de var. Ense kalınlığı nasıl çıktı 12. haftada.
Çok canını sıkma canım. Yaş 30 Dan sonra hep bir risk artışı söz konusu oluyor. Sonuç kötü olacak diye bir kaide yok. 2 li test çok yanıltıcı olabilir.
Sağol cnm ya iyiki varsınz ben sürekli okuyup hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorm.telimde sorun oluyo sürekli yazamıyorm ama evde xamnnmı sizi okuyarak geçiriyorm bhc sonucum 51.8 genelde hep erkek haberleri okudum ama sağlklı olsunda cinsiyeti farktmiyoquzu canım.. benim yas faktorune gore 1/333 cikti yani ense kalinligi kac olursa olsun, kan degeri ne olursa olsun 34 yaş riski bu.. sen takilma hic, serbest beta hcg degerini soyle cinsiyet tahmini yapalim.. dua ile aşk ile.. üzme kendini..
ÇOK geçmiş olsun cnm Allah şifa versin evlatlarımızı bize bağşlasın çok tşklr desyeğin içinİnşallah 4 lü test sonucun iyi gelecek , içini ferah tut. Benim de herşey yolunda derken oldukça ciddi kanamam oldu hala yatıyorum , bebeğim benimle hala şükür ben de 9 ay yatmaya razıyım ... Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Bu atafa istanbul beylikdüzündeyim cnm bakalım söylediğini araştrcam gervi Allah korusu bişi çksada asla aldrmam evladımı ama syresli bir hamilelik geçirmk istemiyrm içimn rahat etmesini istiyorm.Ben de 38 yaşındayım. Sırf bu yüzden 2 li test yaptırmadım. Harmony kan testi. Kan Amerika ya gidiyor. 8-10 günde geliyor sonuçları. Biraz pahalı bir test ama kesin sonuç. Benim iki doktorum da çok iyi yapmışsın dedi yaptırarak. Gelab laboratuarında yaptırdım ben. Istanbul da mısın bilmiyorum ama başka illerde de var. Ense kalınlığı nasıl çıktı 12. haftada.
Çok canını sıkma canım. Yaş 30 Dan sonra hep bir risk artışı söz konusu oluyor. Sonuç kötü olacak diye bir kaide yok. 2 li test çok yanıltıcı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?