2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Rabbim şifa versin sevincini yarıda bırakmasın meleği ona sımsıkı tutunsun inşallah sende ona çok çok slm söyle

Ben de 38 yaşındayım. Sırf bu yüzden 2 li test yaptırmadım. Harmony kan testi. Kan Amerika ya gidiyor. 8-10 günde geliyor sonuçları. Biraz pahalı bir test ama kesin sonuç. Benim iki doktorum da çok iyi yapmışsın dedi yaptırarak. Gelab laboratuarında yaptırdım ben. Istanbul da mısın bilmiyorum ama başka illerde de var. Ense kalınlığı nasıl çıktı 12. haftada.
Çok canını sıkma canım. Yaş 30 Dan sonra hep bir risk artışı söz konusu oluyor. Sonuç kötü olacak diye bir kaide yok. 2 li test çok yanıltıcı olabilir.

Evet harmony en iyisi bence de..
Bu arada doktor toksoplazma neden 7.-8. Haftada yapilmadi dedi, herman bey ben senelerdir yapmiyorum demisti. Neyse kan verdim, pzts cikacak. Doktor yaptir mutlaka dedi cunku.cift doktor gitmenin avantaji :)

Evet harmony en iyisi bence de..
Bu arada doktor toksoplazma neden 7.-8. Haftada yapilmadi dedi, herman bey ben senelerdir yapmiyorum demisti. Neyse kan verdim, pzts cikacak. Doktor yaptir mutlaka dedi cunku.cift doktor gitmenin avantaji :)
Devam edecek misin Figen Hn. a da?

Bir de bebegini kaybeden arkadasim bir soru sormami istemisti, o kadar ayrintili cevapladi ki, hani benimle ilgili olmayan bir mevzu sonucta, arkadasa hber verdim, benim doktroum bile bu kadar ayrintili anlatmamisti dedi..

Hemen moralini bozma cnm sadece bi olasılık. İyi düşünelim iyi olsun. Taksimde bu işlerde uzman bir prof varmış. Sadece ense kalınlığı ve kan değeriyle değil birçok parametreylr beraber olasılık hesaplıyormuş. Arkadaşımın başına gelmişti. Doktor 1/64 olasılık çıkarmıştı. Taksimdeki dr daha çok parametreyle 1/1000 lerde bi oalaılık çıkarmıştı. Ne kadar çok parametre ile bakılırsa gerçeğe o kdr yaklaşılıyo. İstersen Araştır bi. İçin rahat olsun

quzu canım.. benim yas faktorune gore 1/333 cikti yani ense kalinligi kac olursa olsun, kan degeri ne olursa olsun 34 yaş riski bu.. sen takilma hic, serbest beta hcg degerini soyle cinsiyet tahmini yapalim.. dua ile aşk ile.. üzme kendini..

İnşallah 4 lü test sonucun iyi gelecek , içini ferah tut. Benim de herşey yolunda derken oldukça ciddi kanamam oldu hala yatıyorum , bebeğim benimle hala şükür ben de 9 ay yatmaya razıyım ... Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Ben de onu çok merak ediyordum . Sevgilerimi ve selamlarımı ilet lütfen , ıyı olmasına çok sevindim . Iyice dinlensin , ben de hala dinleniyorum , yemek tuvalet için kalıp bi 15-20 dk yürüyüp evde yatıyorum hemen . Herşey güzel olacak inşallah :)

ayy benide müdürüm sagolsun saat 2 de cikardi eve geldim bir uyumusum ohh kendime geldim yarin nasil gidicem bakalim ise iyive dona cekip buz olacak diyorlar

Canm ense kalınlığı 1.5 dktrm diğer degerlrin iyi dedi ama sonuç böyle olunca çok kafama takıldı.desteğin için çok çok teşkrler.

Çok
Sağol cnm ya iyiki varsınz ben sürekli okuyup hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorm.telimde sorun oluyo sürekli yazamıyorm ama evde xamnnmı sizi okuyarak geçiriyorm bhc sonucum 51.8 genelde hep erkek haberleri okudum ama sağlklı olsunda cinsiyeti farktmiyo

ÇOK geçmiş olsun cnm Allah şifa versin evlatlarımızı bize bağşlasın çok tşklr desyeğin için

Bu atafa istanbul beylikdüzündeyim cnm bakalım söylediğini araştrcam gervi Allah korusu bişi çksada asla aldrmam evladımı ama syresli bir hamilelik geçirmk istemiyrm içimn rahat etmesini istiyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…