2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Ba

Bakalım ayın 27 sinde kontrlümz var dtrum ozamn belli olabilr demşti inş sağlıklı hayrlı bir kız evladı haberi veririmbu yıl erkek yılı galiba cevremde 11 hamile vardı 8 i erkek
Evet ya kız ekleyelim tabloya. Seni de ekledim bu arada:)

Ba

Bakalım ayın 27 sinde kontrlümz var dtrum ozamn belli olabilr demşti inş sağlıklı hayrlı bir kız evladı haberi veririmbu yıl erkek yılı galiba cevremde 11 hamile vardı 8 i erkek

çin takvimine bakmak lazım. benimki tuttu valla:)

Favorım Deniz. Bir de Ozan adını severim.

Denizi ben de cok seviyorum ama cok fazla deniz var diye cekincem var
Benim cok adasim var, cok cektim bu konuda o yuzden azcik mustesna bir isim olmasini istiyorum
yabanci isim koymak serbest ya artik, bir ismi yabanci koymayi bile dusunuyorum ama esim hic sicak bakmadi bu konuya

Aaa bende burdaymşim ismimi listede görmk güzel tşkrlr

Teo olabilir. Teoman ın kısası dersiniz:)

Teo olabilir. Teoman ın kısası dersiniz:)

Leonu dusundum ben, hem leon filmine bayiliyorum hem de leon isminde bir hristiyan bir musevi iki tane cok sevdigim arkadasim var
hem de aslan anlaminda ya, bizim oglan da aslan burcu olacak
bu sebeplerden leon deniz dedim esime, cocugu yabanci zannederler dedi..

Kizlar idrar yolu iltihapi kapmisim monural kullanicam bir sase umarim minigime zarari olmaz. Okdr da dikkatli dawraniyrm bilmem nerden kaptim ya.

Kizlar idrar yolu iltihapi kapmisim monural kullanicam bir sase umarim minigime zarari olmaz. Okdr da dikkatli dawraniyrm bilmem nerden kaptim ya.
off çok kötü yaa bende ilk zaman olmuştum, herhalde alt taraf çok kurcalandığı için ilk zaman oluyo,
ben antibiyotik kullandım dr bi zararı yok dedi, bir de ohss olmuştum bi de ona kullandım antibiyotik, inşşallah bebeklerimde birşey olmaz. ara ara sirkeli suya pamuk batırıp vajinamı dezenfekte ediyorum ama tabi içini değil yüzeysel,
faydası oluyordur.

Kizlar toksoplazmam negatif cikmis..
doktor sms atti simdi, cok sasirdim.. 3 senedir kedimiz var, simdiye kadar 4 kez dizanteri gecirdim ve toksoplazma negatif

Kizlar toksoplazmam negatif cikmis..
doktor sms atti simdi, cok sasirdim.. 3 senedir kedimiz var, simdiye kadar 4 kez dizanteri gecirdim ve toksoplazma negatif
Birşey olmaz. Benim 4 kedi, bir köpeğim var. Olmayabilir. Çünkü aşılı hayvanlar. Geçirmememiz normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…