2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

16-20 hafta arasi diyor, ilk gebelikte 22.haftayi bulabilir yaziyor. Bir de anne zayifsa erken hissedilmesi daha olasiymis.

16-20 hafta arasi diyor, ilk gebelikte 22.haftayi bulabilir yaziyor. Bir de anne zayifsa erken hissedilmesi daha olasiymis.
Benim bir arkadaşım ilk bebeğini 14. Hafta hissetmiş. Olabilir belki de. Ben sırtüstü yatarken elim karnındayken hissettim.

ben yan yattigimda hissettim bi.. bi de masada iki buklum pc basinda calisirken.. opera yaptir bi test.. hem var mi diye bakiyorlar, hem daha once oldu mu diye Antikor bakiyorlar.. antikor varsa ver kendini sakatata ama ciğere dikkat et.. o cabuk bozulur, normalde pek zehirlemez ama gebelikte riske atmamak lazim..

Aile hekimine gideyim bari..
bu arada kocam isyerinde mahsur kaldi, metrobusle gitmisti trafik kotu olur diye, simdi saatlerdir metrobus de yok, trafik de kilit.. yavrum babasiz kaldi

Aile hekimine gideyim bari..
bu arada kocam isyerinde mahsur kaldi, metrobusle gitmisti trafik kotu olur diye, simdi saatlerdir metrobus de yok, trafik de kilit.. yavrum babasiz kaldi
İşte tam da bu sebeple insan neden istanbulda yaşar, hiç anlamam.. cok zor bi sehir..

Aile hekimi yapmıyor canım toksoplazmayı.

memoriale gittigimde soyleyim bari orda yapsinlar..

İşte tam da bu sebeple insan neden istanbulda yaşar, hiç anlamam.. cok zor bi sehir..

Ay hic sorma ben izmiri birakip geldim bi de
Ama az once amerikada yasamadigim sukrediyordum ben de, bi film izliyorum, kadin tup bebek tedavisine basladi, 15.000$.. kocasi kiyameti kopatdi pahali diye
Biz bedava yapmisiz valla

Simdi ayrintili okudum da toksoplazma negatif olan kadin hamilelikte gecirirse bebegi aliyorlarmis, zaten bebek ya ölü doğuyormuş, ya ciddi anomaliler oluyormuş ya da dogumdan sonra ölüyormuş. Yahu doktora o kadar soyledim ben, yiplardir toksoplazma yapmam ben, cig sebze ve ete dikkat edin, kedi diskisina dokunmayin yeter demisti. Persembe gunu doktora sorulacaklar listeme ekledim bu konuyu da
kizlar negatif cikanlar dikkat etsin lutfen. Sebzeleri sirkeli suda bekletin, cig ete eldivenle dokunun, yemek pismeden tadina bakmayin..

opera canim seroloji testlerini eğitim ve araştırma Hastanesi'nde yaptir özel Hastaneler çok para alıyor bilgine
Gece yine kasık ağrısından uyuyamadim sanki sağ tarafima bastırıyorlar cok canım yandıbugun hamilelik takvimim tam benden bahsetmiş

Canim o okuduğun en pimpirikli siteymis. Benim okudugumda, şöyle bir ibare vardi: şayet bebeğe geçerse.. o da gebeligin başı veya sonrasi diye ayırmış. Oyle alınır falan yazmiyordu. Hatta linki buldum
http://www.gebelik.org/dosyalar/enfeksiyonlar/toksoplazma.html

Kizlaaarrrr..
bugun kocam da evde, aklima geldi hastaneyi aradim kardan dolayi ranevusunu iptal ettiren vardir diye
14.20 randevusu az once iptal etti dediler, cinsiyet ogrenmeye kocamla gidecegiz.. yarin gidecektim ya, boyle cok daha guzel oldu :)

Kizlaaarrrr..
bugun kocam da evde, aklima geldi hastaneyi aradim kardan dolayi ranevusunu iptal ettiren vardir diye
14.20 randevusu az once iptal etti dediler, cinsiyet ogrenmeye kocamla gidecegiz.. yarin gidecektim ya, boyle cok daha guzel oldu :)

Ayy çok heyecanlı birlikte yaşayın o heyecani enguzeli yaa birde evet kız erkek farketmez ama merak işte bende Martin 7sinde kontrole gideceğim ozaman netleşecek hakkında hayırlısı olsun operacim

Ayy çok heyecanlı birlikte yaşayın o heyecani enguzeli yaa birde evet kız erkek farketmez ama merak işte bende Martin 7sinde kontrole gideceğim ozaman netleşecek hakkında hayırlısı olsun operacim

Tesekkur ederim canim.. valla ne istedigimi bile bilmiyorum, hangisini derse mutlu olacagim :) birlikte gidiyor olmamiza cok sevindim zaten, bir de ben kontrol oncesi gece uyuyamiyorum, dun geceyi kurtarmis oldum boylece, son anda randevu alarak

Kizlaaarrrr..
Kar işe yaradı desene:)
İnşallah sırtını falan dönmez kerata:)

Kizlaaarrrr..
sayılı saatler kaldı yani :) kız haberi vercekmişsin gibi geliyoo

Ben cikolatalari cebime doldurayim
ablam cuma gidecegim saniyordu, kapilari kilitle, cinsiyeti ogrenmeden doktoru disari cikarma, kac saat surerse ucret farkini ben vericem diyordu.. valla sirtini falan donerse yikiliriz

Merhaba arkadaşlar. Nişantaşı Amerikan hastanesi'nde ikili tarama testi ve usg yaptıracağım. Sizce iyi midir? Daha önce orada yaptırmış olan var mı? Bize her zaman baktıkları usg'de mi yoksa daha iyi bir alette mi bakıyorlar? Normal baktıklarında herşey net değil çünkü. Emin olamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…