Ya bi de söylemeyi unuttum. son gittigim doktor, gebelik haftami hesapladiktan sonra bebegin hareketlerini hissedip hissetmedigimi sordu. Demek ki hissedebilirim bu haftalarda. Benim tosunum 140 gr da olmuş ya teyzeleri.. gaz değildir bebedir.. gazi geldiği gibi koyveriyom ben
Ya bi de söylemeyi unuttum. son gittigim doktor, gebelik haftami hesapladiktan sonra bebegin hareketlerini hissedip hissetmedigimi sordu. Demek ki hissedebilirim bu haftalarda. Benim tosunum 140 gr da olmuş ya teyzeleri.. gaz değildir bebedir.. gazi geldiği gibi koyveriyom ben
Benim bir arkadaşım ilk bebeğini 14. Hafta hissetmiş. Olabilir belki de. Ben sırtüstü yatarken elim karnındayken hissettim.16-20 hafta arasi diyor, ilk gebelikte 22.haftayi bulabilir yaziyor. Bir de anne zayifsa erken hissedilmesi daha olasiymis.
ben yan yattigimda hissettim bi.. bi de masada iki buklum pc basinda calisirken..opera yaptir bi test.. hem var mi diye bakiyorlar, hem daha once oldu mu diye Antikor bakiyorlar.. antikor varsa ver kendini sakatata ama ciğere dikkat et.. o cabuk bozulur, normalde pek zehirlemez ama gebelikte riske atmamak lazim..
Aile hekimi yapmıyor canım toksoplazmayı.Aile hekimine gideyim bari..
bu arada kocam isyerinde mahsur kaldi, metrobusle gitmisti trafik kotu olur diye, simdi saatlerdir metrobus de yok, trafik de kilit.. yavrum babasiz kaldi
İşte tam da bu sebeple insan neden istanbulda yaşar, hiç anlamam.. cok zor bi sehir..Aile hekimine gideyim bari..
bu arada kocam isyerinde mahsur kaldi, metrobusle gitmisti trafik kotu olur diye, simdi saatlerdir metrobus de yok, trafik de kilit.. yavrum babasiz kaldi
Aile hekimi yapmıyor canım toksoplazmayı.
İşte tam da bu sebeple insan neden istanbulda yaşar, hiç anlamam.. cok zor bi sehir..
Canim o okuduğun en pimpirikli siteymis. Benim okudugumda, şöyle bir ibare vardi: şayet bebeğe geçerse.. o da gebeligin başı veya sonrasi diye ayırmış. Oyle alınır falan yazmiyordu. Hatta linki buldumSimdi ayrintili okudum da toksoplazma negatif olan kadin hamilelikte gecirirse bebegi aliyorlarmis, zaten bebek ya ölü doğuyormuş, ya ciddi anomaliler oluyormuş ya da dogumdan sonra ölüyormuş. Yahu doktora o kadar soyledim ben, yiplardir toksoplazma yapmam ben, cig sebze ve ete dikkat edin, kedi diskisina dokunmayin yeter demisti. Persembe gunu doktora sorulacaklar listeme ekledim bu konuyu da
kizlar negatif cikanlar dikkat etsin lutfen. Sebzeleri sirkeli suda bekletin, cig ete eldivenle dokunun, yemek pismeden tadina bakmayin..
Canim o okuduğun en pimpirikli siteymis. Benim okudugumda, şöyle bir ibare vardi: şayet bebeğe geçerse.. o da gebeligin başı veya sonrasi diye ayırmış. Oyle alınır falan yazmiyordu. Hatta linki buldum
http://www.gebelik.org/dosyalar/enfeksiyonlar/toksoplazma.html
Kizlaaarrrr..
bugun kocam da evde, aklima geldi hastaneyi aradim kardan dolayi ranevusunu iptal ettiren vardir diye
14.20 randevusu az once iptal etti dediler, cinsiyet ogrenmeye kocamla gidecegiz.. yarin gidecektim ya, boyle cok daha guzel oldu :)
Ayy çok heyecanlı birlikte yaşayın o heyecani enguzeli yaa birde evet kız erkek farketmez ama merak işte bende Martin 7sinde kontrole gideceğim ozaman netleşecek hakkında hayırlısı olsun operacim
Kar işe yaradı desene:)Kizlaaarrrr..
bugun kocam da evde, aklima geldi hastaneyi aradim kardan dolayi ranevusunu iptal ettiren vardir diye
14.20 randevusu az once iptal etti dediler, cinsiyet ogrenmeye kocamla gidecegiz.. yarin gidecektim ya, boyle cok daha guzel oldu :)
sayılı saatler kaldı yani :) kız haberi vercekmişsin gibi geliyooKizlaaarrrr..
Benim de negatif çıktı toksoplazma. Yemek yapamıyorum zaten, dokunmak ne demek. Ilk kez et yedim geçen hafta ve balık. Kedileri de eşim hallediyor. Çok dert etme sende dikkat ediyoruz sonuçta.Bana doktorun da sitenin de pimpiriklisi denk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?