Benim doktorum hem ikiliye hem Harmony ye gerek yok dedi. Sadece ense kalınlığı için kontrol yaptı. Harmony ile Nifty arasındaki farkı bilmiyorum açıkçası. Doğumu Amerika da yapmayı düşünüyorum ben. Ordaki doktorum da, buradakiler de Harmony isteyince onu yaptırdım.Selam Lulinda. Harmony ile NIFTY aynı mıdır? Ben nifty yaptırayım diyorum. Ama doktorum her şekilde ikili tarama testini de ek olarak yapacak bana. Yaşlar aynı olunca sorayım dedim. hem nifty hem de ikili tarama+usg 13.haftada olacak.
Hahahha.Hamile yogasi icin fulya acibademi aradim, 16. Yedege adimi yazdirdim, doguma dogru baslariz yogaya
Benim doktorum da ayda bir kez kontrole gel diyor dayanmak çok zor birkacgundur bulantilarim oluyor hiç olmazdi çok fena yaa bulanti yaşamak hersey bebeğim için
Aaa ne güzel.@lulindacim bizde amerikaya yerleşmeyi düşünüyoruz bir pürüz çıkmazsa nisan Mayıs gibi orada olacağız Mali Müşavir olduğum için iş konusunda sıkıntı yaşayacağımi sanmıyorum bakalım hayırlısı eşim evrak peşinde kosturuyor daha once amerikada kaldığı için eğitimden dolayi umarım bir sorun çıkmaz doğumda orada olacağından bebeğim çifte vatandaş olmuş olacak bakalım hayırlısı hakkımızda
@lulindacim bizde amerikaya yerleşmeyi düşünüyoruz bir pürüz çıkmazsa nisan Mayıs gibi orada olacağız Mali Müşavir olduğum için iş konusunda sıkıntı yaşayacağımi sanmıyorum bakalım hayırlısı eşim evrak peşinde kosturuyor daha once amerikada kaldığı için eğitimden dolayi umarım bir sorun çıkmaz doğumda orada olacağından bebeğim çifte vatandaş olmuş olacak bakalım hayırlısı hakkımızda
Aaa ne güzel.
Hangi şehre gideceksiniz? Ben de 9 Haziran a bilet aldım. Newyork a gidiyorum. Türk bir doktor buldum. Daha önce 2 arkadaşım doğum yapmıştı onunla. 28 Hafta da buradaki doktordan gidebilirsin, bir sakıncası yok onayı çıkarsa gideceğim inşallah.
Valla iyi cesaret, benim kocam hic yanasmiyor yurtdisina yerlesme isine..
dogum icin bile 3 ay kalmama yanasmadi, kanada vatandasi oraya bile gitmem diyor
Neden olmasın:) Buluşamasak da telefonlaşırız. Eminim orada daha çok ihtiyaç olur, memleketten birisine.Tam olarak eyalet belli değil eşim daha önce floridadaydi iş tekliflerine göre değerlendiricem diyor zaten iş konusunda sıkıntısı yok çok şükür hayırlısı bakalım belki orada buluşuruz seninle :)
Neden olmasın:) Buluşamasak da telefonlaşırız. Eminim orada daha çok ihtiyaç olur, memleketten birisine.
Burda sartlarimiz belli operacim umut ediyorum ki ülkem gibi olmasada hersey guzel olacak. Arkadas konusundada sikintimiz yok.Ayrica yasamimiz boyunca keşke demek istemiyoruz biraz risk almalı hayatta
Tamam sorarım doktoruma. Harmony kaç gene bakıyor biliyor musjn?Benim doktorum hem ikiliye hem Harmony ye gerek yok dedi. Sadece ense kalınlığı için kontrol yaptı. Harmony ile Nifty arasındaki farkı bilmiyorum açıkçası. Doğumu Amerika da yapmayı düşünüyorum ben. Ordaki doktorum da, buradakiler de Harmony isteyince onu yaptırdım.
esinin meslegi ne?
3 gen(21,18,13), ekstra ücret verirsen x ve y kromozomlarına da bakılıyor. Turner ve klineferter hastalıkları ama ailede yoksa gerek yok bence.Tamam sorarım doktoruma. Harmony kaç gene bakıyor biliyor musjn?
Insallah her sey gonlunuze gore olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?