2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Evet hala bulantı larla uğraşıyorum. Senin kadar olmasa da benimde çok ama çok zor geçiyor. Evet erkeğe benziyor dedi. Yarın ikili test için gidicem kesinleşir sanırım.

Kızlar medipol mustafa acet te tedavi gören varmi birde 2li tarama ne kadara yapılıyor aç mi gidiliyor

S sevimli26 canım ne yaptın merakla bekliyoruz
sağolm canım benim gittik dr rahim ağzı alttan 3,2 çıktı bebek iyi ellleriyle gözlerini kapatmıştı cinsiyeti söylemedi yatacaksın gezinme dedi daha erken yazamadım telaşım vardı yarın misafirim var hepinize iyi geceler allaha emanet olun

Hay allah, bu saklayan bebekler kiz cikacak bence optum..

Hayirlisi olsun canım sen ve Bebek iyi olunda gerisi önemli değil elbet görünür. Dr dediklerini uygula ama misafirler gelecek demişsin çok yorma kendini. Hadi kolay gelsin şekerim

Kızlar şu test sonuçlarima bi bakar misiniz?

Eklentiler

• 1424420429587.webp
    15 KB · Görüntüleme: 62
Yarın kismetse kizimla görüş günümüz bakalim yawrum insallah iyidir hersey yolundadir

Benim doktorum da ayda bir kez kontrole gel diyor dayanmak çok zor birkacgundur bulantilarim oluyor hiç olmazdi çok fena yaa bulanti yaşamak hersey bebeğim için

OTE="Lulinda, post: 39527327, member: 622135"]Sanki daha önce de ce yapmıştın:) Yeniden hoşgeldin.[/QUOTE]
yok buraya yazmadım eylül annelerindeki topikteyim bir slm verim dedim

Çok teşekkürler

Selam Lulinda. Harmony ile NIFTY aynı mıdır? Ben nifty yaptırayım diyorum. Ama doktorum her şekilde ikili tarama testini de ek olarak yapacak bana. Yaşlar aynı olunca sorayım dedim. hem nifty hem de ikili tarama+usg 13.haftada olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…