Evet hala bulantı larla uğraşıyorum. Senin kadar olmasa da benimde çok ama çok zor geçiyor. Evet erkeğe benziyor dedi. Yarın ikili test için gidicem kesinleşir sanırım.Banada doğduğunda göreceğim gibi geliyor, seninde mide bulantin cok oldu ama erkek degilmi ?Lulinda bana listede gostermiyor yaz :) ya benden sonra doguracaklarda gördü ben tirtttt :) detaylı USG de görürüm heralde
Bu zamana kadar eklemedim korkudan birsey olursa diye.simdi ekledim bakalim tabi becerebildiysemaslında hamilelik takvimi eklesen, her gün bebeğindeki gelişimi de izleyebilirsin
sağolm canım benim gittik dr rahim ağzı alttan 3,2 çıktı bebek iyi ellleriyle gözlerini kapatmıştı cinsiyeti söylemedi yatacaksın gezinme dedi daha erken yazamadım telaşım vardı yarın misafirim var hepinize iyi geceler allaha emanet olun
sağolm canım benim gittik dr rahim ağzı alttan 3,2 çıktı bebek iyi ellleriyle gözlerini kapatmıştı cinsiyeti söylemedi yatacaksın gezinme dedi daha erken yazamadım telaşım vardı yarın misafirim var hepinize iyi geceler allaha emanet olun
Yarın koyarım canım. Takvimin yoktu ya, doğum tarihi bilmediğimden koymamıştım:)Bizim cinsiyet belli değil ama bayadır bu topikteyim listede adim olsa ya
Sanki daha önce de ce yapmıştın:) Yeniden hoşgeldin.Merhaba arkadaşlar bende eylül annesi yim allah izin verirse inş.
Hay allah, bu saklayan bebekler kiz cikacak benceoptum..
Yarın kismetse kizimla görüş günümüz bakalim yawrum insallah iyidir hersey yolundadir
Çok teşekkürlerSelam, aynı usg ile yapılıyor. Her zaman takibini yapan doktorun yapmasında fayda var. Ben 2 li test yaptırmadım ama hastaneden hastaneye test sonucu değişmez zaten. Ama ense kalınlığına kendi doktorun baksa daha iyi olur.
Selam Lulinda. Harmony ile NIFTY aynı mıdır? Ben nifty yaptırayım diyorum. Ama doktorum her şekilde ikili tarama testini de ek olarak yapacak bana. Yaşlar aynı olunca sorayım dedim. hem nifty hem de ikili tarama+usg 13.haftada olacak.Ben de 38 yaşındayım. Sırf bu yüzden 2 li test yaptırmadım. Harmony kan testi. Kan Amerika ya gidiyor. 8-10 günde geliyor sonuçları. Biraz pahalı bir test ama kesin sonuç. Benim iki doktorum da çok iyi yapmışsın dedi yaptırarak. Gelab laboratuarında yaptırdım ben. Istanbul da mısın bilmiyorum ama başka illerde de var. Ense kalınlığı nasıl çıktı 12. haftada.
Çok canını sıkma canım. Yaş 30 Dan sonra hep bir risk artışı söz konusu oluyor. Sonuç kötü olacak diye bir kaide yok. 2 li test çok yanıltıcı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?