2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Canım ben gecen hafta yani 11.haftamda hissettim hareketi gaz cok farklı bi şey bu kıpırtı farklı bi his adım gibi eminim doktorum ikizlerde mümkün dedi.senin haftana bakınca da mümkün tabi..
inş.iyice oynarlar çok guzel bi duygu çunku..

opera canım oğlun olacakmış çok sevindim senin adına :) ben aslinda kiz bekliyordum senden ama yanilmisim benimkinin cinsiyeti hala belli değil hep bacağını getiriyor gostermiyor sali çalıştığım yerde 3 Dr baktı şimdide kendi Dr um baktı salidan beri bol bol ayak ve ayak tırnagi görüyorum :) eşim çok üzüldü bugünde göremedim diye :)

Kızlar listeye beni de ekleyebilir misiniz Asilseksendort 10 haftalık hamileyim ama gebelik takvimi oluşturamadım nasıl yapılıyo acaba?

Yerim o ayaklari, barnaklari:)
Bosver saglikli olsun da varsin sonra gostersin cinsiyetini:)

Canim ikili test yaptirdiysan serbest beta jcg degerin kacti?? Sanirim bizim rivayet tutuyor... tahminde bulunalim..

gyilmaz1982 haklisin valla goremeyince insan uzuluyorr, merak ediyor haliyle ama sizinki hem gostermemesi hem de ilk aylar anneye eziyeti itibari ile kiz gibi geliyor bana.
Saglikli olsunlar da kiz erkek farketmez, ne emeklerle sahip oluyoruz zaten..

Yerim o ayaklari, barnaklari:)
Bosver saglikli olsun da varsin sonra gostersin cinsiyetini:)
Evet ya çok güzel bir duygu o kadar zor geçirdim ama o ayaklarını kipirdatinca herşeyi unuttum Allahım isteyen herkese nasip etsin, bizlerde sağlıkla kucağınıza alırız insallah

Esim çok kız istiyor ama hayırlısı tabi :) resmine bakıp bakıp seviyorum findigimi çok tatlı ya :) resmine bak ayni anası diyor eşim keyfine duskunmus

Eklentiler

• IMG_20150219_193726.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 86
Senden kız haberi alicaz gibi hissediyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…