Canım ben gecen hafta yani 11.haftamda hissettim hareketi gaz cok farklı bi şey bu kıpırtı farklı bi his adım gibi eminim doktorum ikizlerde mümkün dedi.senin haftana bakınca da mümkün tabi..opera canim diger hissettiklerim gazdı artik eminim :) bu segirme gibi falan degildi. Resmen icerden disari dogru bir durtmeydi. Sabak 4 lu test icin doktordaydik bu arada.. kafa ölçümüne gore 17+4 günlük çıktık :) hemogram ve tit baktik. Kan sekeri baktik. Kanimiz biraz düşük çıktı. Et ye dedi bana ama zaten hep etle besleniyorum. Kuru uzum ve pekmeze hayir dedi.. yapacagi kilo verecegi kandan daha fazla olur dedi..
Yerim o ayaklari, barnaklari:)opera canım oğlun olacakmış çok sevindim senin adına :) ben aslinda kiz bekliyordum senden ama yanilmisim benimkinin cinsiyeti hala belli değil hep bacağını getiriyor gostermiyor sali çalıştığım yerde 3 Dr baktı şimdide kendi Dr um baktı salidan beri bol bol ayak ve ayak tırnagi görüyorum :) eşim çok üzüldü bugünde göremedim diye :)
Canim ikili test yaptirdiysan serbest beta jcg degerin kacti?? Sanirim bizim rivayet tutuyor... tahminde bulunalim..opera canım oğlun olacakmış çok sevindim senin adına :) ben aslinda kiz bekliyordum senden ama yanilmisim benimkinin cinsiyeti hala belli değil hep bacağını getiriyor gostermiyor sali çalıştığım yerde 3 Dr baktı şimdide kendi Dr um baktı salidan beri bol bol ayak ve ayak tırnagi görüyorum :) eşim çok üzüldü bugünde göremedim diye :)
Bizim takvimlerin altinda ekleme yaziyor. Ordan kendi profiline girip ekleyebilirsin.Kızlar listeye beni de ekleyebilir misiniz Asilseksendort 10 haftalık hamileyim ama gebelik takvimi oluşturamadım nasıl yapılıyo acaba?
Evet ya çok güzel bir duygu o kadar zor geçirdim ama o ayaklarını kipirdatinca herşeyi unuttumYerim o ayaklari, barnaklari:)
Bosver saglikli olsun da varsin sonra gostersin cinsiyetini:)
72 kız olacak sanirim :) ben bunu bizim doktora söyledim guler benim yanımda hurafelerden bahsetme dediCanim ikili test yaptirdiysan serbest beta jcg degerin kacti?? Sanirim bizim rivayet tutuyor... tahminde bulunalim..
Esim çok kız istiyor ama hayırlısı tabi :) resmine bakıp bakıp seviyorum findigimi çok tatlı ya :) resmine bak ayni anası diyor eşim keyfine duskunmusgyilmaz1982 haklisin valla goremeyince insan uzuluyorr, merak ediyor haliyle ama sizinki hem gostermemesi hem de ilk aylar anneye eziyeti itibari ile kiz gibi geliyor bana.
Saglikli olsunlar da kiz erkek farketmez, ne emeklerle sahip oluyoruz zaten..
Senden kız haberi alicaz gibi hissediyorum benopera canım oğlun olacakmış çok sevindim senin adına :) ben aslinda kiz bekliyordum senden ama yanilmisim benimkinin cinsiyeti hala belli değil hep bacağını getiriyor gostermiyor sali çalıştığım yerde 3 Dr baktı şimdide kendi Dr um baktı salidan beri bol bol ayak ve ayak tırnagi görüyorum :) eşim çok üzüldü bugünde göremedim diye :)
Banada doğduğunda göreceğim gibi geliyor, seninde mide bulantin cok oldu ama erkek degilmi ?Senden kız haberi alicaz gibi hissediyorum ben
Oy kuzum keyfini severim senin...Esim çok kız istiyor ama hayırlısı tabi :) resmine bakıp bakıp seviyorum findigimi çok tatlı ya :) resmine bak ayni anası diyor eşim keyfine duskunmus
Esim çok kız istiyor ama hayırlısı tabi :) resmine bakıp bakıp seviyorum findigimi çok tatlı ya :) resmine bak ayni anası diyor eşim keyfine duskunmus
Esim çok kız istiyor ama hayırlısı tabi :) resmine bakıp bakıp seviyorum findigimi çok tatlı ya :) resmine bak ayni anası diyor eşim keyfine duskunmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?