Ya kızlar markafonide cok guzel organik bebek kıyafetleri var ama bilemedim alamadim. Hangi boy, kisa kollu mu uzun kollu mu?? Body mi tulum mu ay bilemedim..almaya cesaret edemedim.
Günaydın sekerler kizimi gördüm masallah kocaman bir genc kiz olmuş 175 gr masallah zip zip gene durmuyo yerinde bir
Maşallah ne güzelGünaydın sekerler kizimi gördüm masallah kocaman bir genc kiz olmuş 175 gr masallah zip zip gene durmuyo yerinde bir
bugün suskun buralar... yoksa herkes alışverişe mi çıktıııı
Çok geçmiş olsun. Her şey yoluna girecektir. Çözümü olsun yeter kiIyi haftasonları herkese :)) dün kontrole gittim , benim plasenta rahim ağzındaymış , plasenta previa deniyormuş kısmi benim ki , o yüzden kanamam olmuş ve risk sürekli varmış , eğer 20 haftadan sonra yukarı çıkmazsa sürekli yatış vereceğim riskli çünkü dedi ...tam kalkarım diyordum yatışa başladım yine . Bu bi hafta içinde yine olabilir kanama dedi. Eğer olmazsa daha rahat olabilirsin dedi , yatıyorum bakalım . Rabbim hayırlısını nasip etsin .
Tamam :) inşallah herşey yolunda gider ... Çok teşekkürler ...Valla alisverise gitmek istiyorum ben, bir tayt ve bir pantalonla gecti son bir ayim. Ustume yapisti valla..tralleria canim gecmis olsun, en azindan erkenden teshis edildi ve yattigin surece riskin yok. Uzuntu stres yok tamam mi
Teşekkürler , amin inşallah ... Yata yata büyüycez artık :)Çok geçmiş olsun. Her şey yoluna girecektir. Çözümü olsun yeter ki
Yat şekerim yat.. Bebişler gelince yatamicaz..Teşekkürler , amin inşallah ... Yata yata büyüycez artık :)
Geçmiş olsun... kanamanın nedenini öğrendin en azından ona göre tedbiri ni alırsın. Hiç belli olmaz bir bakmışsın 20 haftadan sonra normale dönmüş olur.Iyi haftasonları herkese :)) dün kontrole gittim , benim plasenta rahim ağzındaymış , plasenta previa deniyormuş kısmi benim ki , o yüzden kanamam olmuş ve risk sürekli varmış , eğer 20 haftadan sonra yukarı çıkmazsa sürekli yatış vereceğim riskli çünkü dedi ...tam kalkarım diyordum yatışa başladım yine . Bu bi hafta içinde yine olabilir kanama dedi. Eğer olmazsa daha rahat olabilirsin dedi , yatıyorum bakalım . Rabbim hayırlısını nasip etsin .
Sen maslak acibadem yoga kursuna gitsene sekerim, malum epiduralsiz normal dogum icin yoga pilates transandantal meditasyon ve daha nice uzakdogu ogretileri yapacaktin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?