2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Ya kızlar markafonide cok guzel organik bebek kıyafetleri var ama bilemedim alamadim. Hangi boy, kisa kollu mu uzun kollu mu?? Body mi tulum mu ay bilemedim.. almaya cesaret edemedim.

ben tam olarak ordan bikaç tane sipariş verdim. çok tatlılar. bi de zaten en çok kullanılacak şey çıtçıtlı body diyolla

Günaydın sekerler kizimi gördüm masallah kocaman bir genc kiz olmuş 175 gr masallah zip zip gene durmuyo yerinde bir

Allahım maşallah Allah nazarlardan saklasın. Ben de kuzuyu göreceğim günü iple çekiyorum. Bi de tekmelerini hissedeceğim günü, bi de kucağıma alacağım günü, bi de bana anne diyeceği günü.. bi de bi de....

Iyi haftasonları herkese :)) dün kontrole gittim , benim plasenta rahim ağzındaymış , plasenta previa deniyormuş kısmi benim ki , o yüzden kanamam olmuş ve risk sürekli varmış , eğer 20 haftadan sonra yukarı çıkmazsa sürekli yatış vereceğim riskli çünkü dedi ...tam kalkarım diyordum yatışa başladım yine . Bu bi hafta içinde yine olabilir kanama dedi. Eğer olmazsa daha rahat olabilirsin dedi , yatıyorum bakalım . Rabbim hayırlısını nasip etsin .

Valla alisverise gitmek istiyorum ben, bir tayt ve bir pantalonla gecti son bir ayim. Ustume yapisti valla.. tralleria canim gecmis olsun, en azindan erkenden teshis edildi ve yattigin surece riskin yok. Uzuntu stres yok tamam mi

Çok geçmiş olsun. Her şey yoluna girecektir. Çözümü olsun yeter ki

Geçmiş olsun... kanamanın nedenini öğrendin en azından ona göre tedbiri ni alırsın. Hiç belli olmaz bir bakmışsın 20 haftadan sonra normale dönmüş olur.

tralleria ins 20. Haftada yukari cikmis olur we sikinti kalkar ortadan. opera defactoda ispanyol paca ck guzel camel rengi kot bi pantolonmodeli war bn bayildim bi bak istersen ona :)

Haftasonu avmler kalabalik oluyor diye gitmek istemiyorum, haftaici zaten kar kis vs..
yarin erken gideyim bari, tesekkur ederim tavsiyene. Gecen ay gebbe'den kot bakmistim, incecik yazlik bir kot kumastan pantolon 190 tl demislerdi

Sen maslak acibadem yoga kursuna gitsene sekerim, malum epiduralsiz normal dogum icin yoga pilates transandantal meditasyon ve daha nice uzakdogu ogretileri yapacaktin

geçen hafta gittim maslak yogaya. ama bu hafta mesaim var. haftaya kısmetse. ama eve pilates seti aldım. evde yapıyorum iki günde bir iyi oluyo. Zaten anladım ki yoga bana göre değil yaa. gözlerimizi kapattık yarım saat uyuduk ya:) hayır tam aydınlanıcam bi gülme geliyo... mühendise yoga yaptırırsan olacağı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…