Iyi haftasonları herkese :)) dün kontrole gittim , benim plasenta rahim ağzındaymış , plasenta previa deniyormuş kısmi benim ki , o yüzden kanamam olmuş ve risk sürekli varmış , eğer 20 haftadan sonra yukarı çıkmazsa sürekli yatış vereceğim riskli çünkü dedi ...tam kalkarım diyordum yatışa başladım yine . Bu bi hafta içinde yine olabilir kanama dedi. Eğer olmazsa daha rahat olabilirsin dedi , yatıyorum bakalım . Rabbim hayırlısını nasip etsin .
ben tam olarak ordan bikaç tane sipariş verdim. çok tatlılar. bi de zaten en çok kullanılacak şey çıtçıtlı body diyolla
Bnm o dedigim 50 tl idi. Lcw dada 40 50 tl civari pantolonlarHaftasonu avmler kalabalik oluyor diye gitmek istemiyorum, haftaici zaten kar kis vs..
yarin erken gideyim bari, tesekkur ederim tavsiyene. Gecen ay gebbe'den kot bakmistim, incecik yazlik bir kot kumastan pantolon 190 tl demislerdi
carrefour içlerindeki defactolarda doğru düzgün kıyafet bile yoktu baktım hepsine uyduruk bi reyon yapmışlar 2 parça şey duruyodu ama internet sitelerinde herşey var. lc
kızlar bu alacağımız kıyafetleri yıkayıp ütüleyip öyle saklayacağız değil mi?
Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat :)bizde buralara boyle tatli seyler yazarmiyiz :)
Gunaydinlaaaarrr :)
zehhra27 her birimiz belkide defalarca deneyerek gectik yasadgn durecten Mevlam tez zamanda kat be kat yuksek degerleri gormeni we minigini kucagina almani nasip etsin.:)
Kizlar iki gundur ishalim. Insanlar kabiz olur hamilelikte bna niye boyle oldu bilmemmonurol kullanmistim persembe gecesi o mu yaptiki diyede dusunuyrm amaaan zor ya Allahimhepimize saglikla miniklerimizi kucaklarimiza almamizi nasip etsin.
Sagol tatlimmmmGeçmiş olsun canım :)
Kizlar iki gundur ishalim. Insanlar kabiz olur hamilelikte bna niye boyle oldu bilmemmonurol kullanmistim persembe gecesi o mu yaptiki diyede dusunuyrm amaaan zor ya Allahimhepimize saglikla miniklerimizi kucaklarimiza almamizi nasip etsin.
bende arada ishal oluyorum geciyor sonea ama bence kabız olmaktan iyidirKizlar iki gundur ishalim. Insanlar kabiz olur hamilelikte bna niye boyle oldu bilmemmonurol kullanmistim persembe gecesi o mu yaptiki diyede dusunuyrm amaaan zor ya Allahimhepimize saglikla miniklerimizi kucaklarimiza almamizi nasip etsin.
Hoşgeldin, ekledim listeye.Slm arkadaşlar listeye benide eklermisiniz ikiz gebeliğim var 9.haftadayiz tahmini doğum tarihi 28.09.2015 sağlıkla alırız inş kucagimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?