2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

ayyy yasasin kizlar cogalmis yaaaaaa allahim hepimize sahlicakla kucağımiza almayo nasip etsin kuzularimizi insallah

Kizlar son adet tarihimin uzerinden tam 56 gun gecti bugun yani 2. Adet gunum bugun. Sabahtan beri ayni adet olcak gbi sizim var. Onceden hafif gidip gelen agrilarim oluyodu. Ama smdi ayni adet olck gbi ellerim ayaklarim buz dizlerim agrio ve kasigim da ck sizlio oglenden beri durmadan hic. Sabhta ck hafif bi lekelenmem oldu adet gunume denk gelmesi bunlrn ck daha kotu oldu ck moralim bozuk ya

Doktorunu aradin ni canim?? Ne olur ne olmaz bi fikrini al.. bence bir sıkıntı yoktur ama yine de bi sor derim..

Bence de bi doktorunu ara , ama vücudun hamileliğe adapte olması sürecinde adetine denk gelen günlerde ilk birkaç ay olurmuş adet olacak gibi belirtiler okumuştum bi yerde ama bulamadım , canını sıkma sakın , bi problem yoktur .

Ben de ilk aylarda adete denk gelen gunlerde adet oncesi belirtiler oluyor diye duymustum, benim de bacak agrisi ve gerginlik oluyor..
lekelenme icin doktoruna sor ama korkulacak bir sey yoktur.

Ayyyy benim minigime nazlı çıktı yazmissin :) çok hoşuma gitti hatirliyorsan benim beta hcg lerimde 18 le başladi 72 saat sonra 52 çıktı 48 saat sonra 82 çıktı 2 kati kadar artış olmadı baslarda hic o zaman dedim ki kızım olursa adini Naz koyacağımhala nazlaniyo benim minigim

canim benimde ayni dedigin sey oldu bugun insallah bisey olmaz bende cok tedirginim ama ben bunun cikolata kistinden oldugunu dusunuyorum

Kızlar kontrollere gittiğinizde tansiyonunuzada bakılıyormu? Benim baslarda 9 a 6, 8 e 5 falan çıkıyordu gecen perşembe gittiğimde 15 e 11 çıktı Dr yuksek dedi dahiliyeye git sonradan uzulmeyelim dedi şimdide 13 e 9 falan çıkıyor Dr dediki hala yuksek bobregimin bir taneside büyüyor Dr takipte olan lazim dedi pre eklemsi olma ihtimalimde var tansiyondan dolayı, mide bulantıları azaldı ama tam geçmiş sayılmaz inşallah hayirlisiyla ve sağlıkla kucagima alırım bebeğimi

Yaklaşık bir ay once benimde lekelenmem olmustu.Benim adetlerim hep duzensizdi zaten kendiligimden olamiyordum ama son adete gore ayni gunlerde olmustu lekelenme ve ayni gun icinde hep adet sancisi gibi sancim olmustu 2 gun surdu.doktorum rapor vermisti evde dinlenmistim sende bi doktoruna danış ve dinlen bol bol canim

Aynen bende naz koyucam kısmetse :). Senin bulantılar ne durumda değişiklik var mı eskiye göre. Ben hala çok kötüyüm ne zaman geçecek merak ediyorum sosyal hayatım sıfır Moralim de öyle

Aynen bende naz koyucam kısmetse :). Senin bulantılar ne durumda değişiklik var mı eskiye göre. Ben hala çok kötüyüm ne zaman geçecek merak ediyorum sosyal hayatım sıfır Moralim de öyle
Bulantılarım azaldı benim ama sabah akşam oluyo kesin 1 saat sürüyo işten öğlen dönüyorum sosyal hayat falan yok çok yorgunum daima ...sanki hep böyle kalcakmışım gibi düşünüyrum..

Bu arada bana süt tavsiyesi olan var mı pastörize zararlı açıksüt bakterili diyolar günlük süt mü içiyosunuz napıyosunuz

şubat 14 de tüp bebek tarnsefirim yapıldı dayanamdım bugun kan testi yaptırdım değerim 0.393 cıktı doktor gebelik varda diyemeyiz yokda diyemeyiz dedi 100 olursa ancak hamile deriz dedi ama kan degerim yükselebilirmiş şimdi ben kacıncı gün testi yaptırmış oldım eğer transfer edilen günü sayarsak dokuz ama saymassak sekizinci gün ben normalde bu perşembe kab verecektim ama dayanamadım gittim verdim ve 0.393 cık acaba bu degerin test gümüme kadar bine ulaşırmı bu labaratuvar bin olunca hamile diğiruz dedi sizinkiler gibi 64 fala gibi rakalarla calışmıyolarmış sabah doktorumun yanına gidecegim ya nasip allahım boşa cıkarmaz inaşşalllah umutlarımızıbilgisi olan varmı bu konuda

Valla eskiye gore çok iyiyim son 1 haftadır serum takmiyorum, bulantim çok olursa zofran iciyorum birde midem bi tuhaf oluyor yanma değil ama onun içinde gaviskon iciyorum, heralde haftaya daha iyi olurum bu hafta 16. Haftam :) evet sosyal hayati etkiliyor gerçekten conku bütün kokular çok kotu geliyor bugün AVM ye gittim yemek dükkânlarının kokuları, kahve kokulari , dükkânların parfüm kokuları zor attim kendimi dışarı isten eve gelene kadar acaba nerde ogurmeye başlayacağım korkularim var heralde bunlar geçince mide yanmalarimiz baslar sonrada 3, trimester gelir yani ben diyorum bu işkence dogurmadan bitmez diye guluyorlar bana ama heralde hiçbirşey su son 2,5 ayki kadar zor olamaz çok kötüydü ya inşallah hayirlisiyla ve sağlıkla kucağımiza alırız yavrularimizi

Ben hic sut icemiyorum yogutta yiyemiyorum belki ayran günde 1 tane valla internette omega alin bu haftadan itibaren diyor ama ne ceviz ne balık nede sebze yiyebiliyorum ette yiyemiyorum eskiden hayatımın anlamı olan yemekten simdi nefret ediyorum aç kalınca da midem bulanmasa hic yemeyecegim

Canım normalde transfer günü sayılmıyor, ben transferden sonra 7. Gün dayanamayıp kan verdim 0,750 çıktı ilk transferin 5. Gün transferi bu 3. Gün transferiydi ilk transferinde 7. Gün 35 çıkmıştı varsa bundada çıkar deyip vermiştim kani 0,750 çıkınca çok üzüldüm ağladım 9. Gün 18 olmuş 12.gün 52 14. Gün 82 16. Gün 157 18. Günde 460 20 günde 930 olmuştu zor oldu biraz stresliydi ama Rabbim verince veriyor iste inşallah 12. Gün seninkide artmış olur o yüzden sen 12 günden önce baktirma bidaha benim astimim var çok hasta oldum o donem o yüzden 7. Ve 9. Gün bakıldı ona gore tedavi yapılacaktı, 12 gün merkez istedi 14. Gün tüp Dr u istedi artışlar anlamlı olmadığı içinde hep 48 saatte bir tekrarlatti

Kizlar valla butun gun temizlikten yoruldum ama evde yemek yoktu, avmye gittik.
Defactoya baktim, camel pantolonun lacivertini begendim ama bedeni yoktu, sonra lcw ye gittim, bir kot pantolon, bir pijama alti, bir yoga pantolonu gibi bisey bir de camasir aldim. En cok alternatif lcw de var, benim gobek fena firladi pijamalarim bilegobekten dar gelio

Benimde azalır inşallah. Ben süt içemiyorum, yardımcı olamıyorum cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…