2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Canım site değil sürekli alışveriş yaptıgım eczane getirecek 2kutu 170tl ye..son aya kadar yeter dedi ama sadece gunde 1 kere..

Bugün büyük temizlik vardı evde. Ev hanımlığımın ilk gününde hamaratlığım tuttu:) Bütün giymediğim, olmayan şeyleri kaldırdım. Dolap kuş gibi kaldı.
Ay bende de böyle bi his var bu aralar fazla şeyleri dagıtıyorum dolapta yer açıyorum sanki bebeklere hazırlık ..yaz gelse doğsalar ..ama dün çok yordum kendimi bugun haşatım ..

Arkadaşlar sizinde başinz çok ağrıyomu kaç gündr gözümü açamıyorum yazdklrnxn çoğunu okuyamadım çünkü telfna bakamyorm göz kapaklarm ve ensemde mithiş ağırluk oluyo sabah uyandğimda başlyo çokmu nazlıyım ne hergün biyerlerim ağrıyo

Bu arada çatlaklar için bio oil kullanmaya başladım kuzenim almiş kendiside kullamış yeni doğum yaptı çok kilo almasına rağmen hiç çatlagı olmamış bakalım bizde işe yarıycakmı

Benim de bir ara cok agrimisti, doktor ilik dus al, turk kahvesi ic, parol al dedi bana.
zaten benim doktora neyden sikayet etsem ilik dus al diyor, ben zaten ordek gibi banyodan cikmayan biriydim artik parmaklarimin arasinda perdeler cikacak

Kizlar bu dediginiz lierac kremi doktor tavsiyesiyle mi aliyosunuz? Ben doktoruma sormadm henuz bidahaki kontrolde sorucam bu kremi direk alsammi bende duymustum bu kremi herkes cok memnun..

Kızlar benm de sizlere bir sorum olacak aranızda tetanoz aşısı yaptıran var mı beni aile hekimliği çağırdı yarın için korkuyorum yaptırsam mi 20. Haftada oluyor diye biliyordum daha ben 17+3 oluyorum yarın ve yapılacak iğne bi sorun olur mu acaba talkative_844 senn bilgin vardır muhtemel ne yapsam sizce ???

Bende gecen perşembe doktora soracaktim unuttum bugün 4 lu test sonucum çıkınca arayıp sorarım dedim ama sonucun yuksek riskli çıktığı için onu soramadim 20. Haftadaki detaylı USG mi de 18. Haftada yapalım dedi doktor, sabahtan beri ağlamaktan basım agirdi ama bende 20 yada 24. Hafta da yapılmaya başlanıyor diye biliyorum toplamda 5 doz

Yaa ben bu testlere fazla guvenmiyorm acikcasi stres yapip uzme bebiside allah yardimcin olsun boyle riskli diyolar insanlar strese giriyo uzuntuden mahvoluyo sonra hicbisey yok allahin izniyle hicbisey olmaz..

Benim de bir ara cok agrimisti, doktor ilik dus al, turk kahvesi ic, parol al dedi bana.
zaten benim doktora neyden sikayet etsem ilik dus al diyor, ben zaten ordek gibi banyodan cikmayan biriydim artik parmaklarimin arasinda perdeler cikacak
Çok tatlısın ya hiç gülesim yoktu evet banada ilk duş al semişti ama geçmiyo bide minoset iç demişti ama ağrı kesici kullanöak istemiyorm.bakalım bizim hamileliğimizin balayı kaçıncı haftada başlıycak

CnmmUOTE="gyilmaz1982, post: 39722835, member: 236364"]Bende gecen perşembe doktora soracaktim unuttum bugün 4 lu test sonucum çıkınca arayıp sorarım dedim ama sonucun yuksek riskli çıktığı için onu soramadim 20. Haftadaki detaylı USG mi de 18. Haftada yapalım dedi doktor, sabahtan beri ağlamaktan basım agirdi ama bende 20 yada 24. Hafta da yapılmaya başlanıyor diye biliyorum toplamda 5 doz[/QUOTE]
Canm kyamm üzülme lütfen benmde yüksek risk çktı ama dktrum yaştan dolayı dedi kaç yaşindasın bilmyorm ama moralini bozma bende hiç güvenmiyorm testlere herşeyi Rabbim bilir lütfen sıkma canını çok duyuyoruz yüksek risk çıkıpta doğumdan sonra hiçbir sorun olmayan çocukları.hem şükredelim evlatlarımız bizimle beraber

canim tetanoz aşısı nin kesin 20.hafta die biseyi yok..ama benim saglik ocagindaki hemşire beni bilio ve tüp bebek yaptırdığın için 20.haftayi bekleyelim dedi..risk taşıdığını düşünmüyorum. .ama istersen hemşire ye durumunu anlatip erteleyelim dersin.oglumda 2 doz vurdurdugumu hatirliorum..bide bi gece kolumun sizladigini..ama arkadasimin sizlamamis..
yani hemsirene guvenebilirsin..rutinleri cok iyi biliolar.ben onceki gebeligimde domuz aşısı bile olmuştum...bizim bebisler çok gayretli bebekler oyle kolay kolay bisey olmaz merak etme

gyilmaz1982 canim lutfen uzme kendini, hamilelerin hele ki 30 yas uzerinin en az yarisinda risk yuksek cikiyor zaten.sen zaten cok uzuldun, cok hirpalandin, kizin cok saglikli dogacak buna inan ve stres yasatma bebegine

ha bu arada ben 2 yada 3 sefer vurulmustum daha sonraki dozlari yaptirirsan omur boyu koruyo..ama ben gibi tembel olursan sadece 5 yıl mi ne koruyo.simdi bida yiycem aynisini

Bilgi için çok sağol tatlım böyle daha önceden bu konuları bilen biri ile konuşmak iyi geliyor gerçekten :)

Canm gerçekten kendini ve bebisi boşa uzuyosun böyle riskli çıkıp sağlıklı bebekler dünyaya getiren bir sürü anne var ayrıca yapılan testler kesin sonuç vermiyor unutma sadece bir bilgi bizim için 2 li test yaptirdiysan ve sonuç iyi çıktıysa eğer 3 lu ve 4 lu test lerde bazen sorun var gibj çıkabiliyor bence içini rahat tut Rabbimin izni ile hersey guzel olacak dualarım seninle ...

Yaa ben bu testlere fazla guvenmiyorm acikcasi stres yapip uzme bebiside allah yardimcin olsun boyle riskli diyolar insanlar strese giriyo uzuntuden mahvoluyo sonra hicbisey yok allahin izniyle hicbisey olmaz..
İnşallah canım benim ama yinede üzülüyor insan iste, inşallah detaylı USG de birşey çıkmaz

İkili testte birşey çıkmadı, bunda da down sendromu düşük riskli çıktı ama apf yuksek riskli çıktı, belinde açıklık var gibi görünüyor yani, Allahım bayırlı sıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayi nasip etsin insallah

Benimde havalardanmi nedir izne ciktim guya ama yataktan kendimi kaldiramiyirumki basim midem cok fena gripi hala tam atlatamadim allahim yarim et lutfen bir an once toparlanmam icin yarin kontrolumuz var kizimi girunce duzelirim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…