- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
süper dualarımız seninle ben tutcaklarına cook inanıyorum senin inşallah..Kedilerinefendisi yarın öğlen 1 de 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edilecek inşallah tutar. Sana haber vericem pozitif sonucu alirsam... dua edin lütfen. ..
Cok stresli çook hep bi korku doğsalar rahatlarız eminim cok yorulcan uyuyamicaksın vb seyler diyolar şu süreçten iyidir diyorum..ayy aynen canım bugün tansiyonum yerlerde 8e 5 falan hic gucum yok tuzky ayranlar falan 10 7 oldu anca sabahtan beri sacma sapan ruyalarda cabasi sabahtan beri esime gobegim kucululdumu bisimi var adami da delirttim
Acıbadem de:)Bulusma nerede olacak
Hoşgeldin:) Hayırlı olsun oğlun. Yaşasın aramıza tecrübeli biri geldi. Yandın, bir Sürü soruya maruz kalacaksın. Seni de listemize alırım bugün.slm kizlar agustos eylül tüp bebek anneleri burdaymis..biz yanlış yerdeymisiz..
bizde bugün cinsiyetimizi öğrendik % 100 erkek dedi..benim bi oglun vardi..buda kiz olur die biraz ümit etmedim degil.ama saglikli olsun tabii herseyden önce. .muhtemel tarihimiz 20 agustos gozukuyordu bugün. .
Allah hepimizin bebegini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..bu yolda emek verenlerin kucaginida bos birakmasin..hayatimin en guzel günü oglumu kucagima aldigim gündü. .Allah ayni duyguyu bidaha yasatsin.
Ben 8. haftada bebek şeklinde görmüştüm. Uzuvları çok büyümemişti ama kol bacak çıkıtıları oluşmuştu.KIZLAR BEBEKLERI ULTRASONDA KAÇINCI HAFTADA BEBEK ŞEKLİYLE GÖREBILIYORUZ YANİ KAFASI KOLLARI BACAKLARI NE ZAMAN NET BELLI OLUYO 10. HAFTAYA GİRDİM ŞUANA KADAR HEP SADECE EKRANDA KALP ATISI FARKEDILIYO..
Aman da aman minik kız:) Bahtıyla, sağlıkla büyüsün.Herkese merhabalar... Tanıştırayım, bu benim güzel kuzum..Büyütmüşüm yavrumu.. 5,6 cm olmuş. Doktor çok kesin olmamakla beraber kız olabilir dedi.. Çooook mutluyum, dünyalar benim oldu adeta.. Allah hepimize tamamına ermeyi nasip etsin.
Teşekkür ederim Lulindacığım..Aman da aman minik kız:) Bahtıyla, sağlıkla büyüsün.
seve seve paylasirim bildiklerimi..ama en önemli bilgileri doguma giderken vercem size..bu defa bende ayni yanlışlar i yapmicam çünkü. .Hoşgeldin:) Hayırlı olsun oğlun. Yaşasın aramıza tecrübeli biri geldi. Yandın, bir Sürü soruya maruz kalacaksın. Seni de listemize alırım bugün.
Allah sağlıkla kucagina almayida nasip etsin..ah o kıza benzetmelere pek güvenme. .banada öle dedi 3 hafta önce. .adını bile koymustum yaniHerkese merhabalar... Tanıştırayım, bu benim güzel kuzum..Büyütmüşüm yavrumu.. 5,6 cm olmuş. Doktor çok kesin olmamakla beraber kız olabilir dedi.. Çooook mutluyum, dünyalar benim oldu adeta.. Allah hepimize tamamına ermeyi nasip etsin.
Progestan kapsulu bende hala kullaniyorm vajinadan artik fenalik geldii aldiktan sonra yatiyorum ben zaten istirahat halinde oldugm icin biraz uzansan iyi olurgülüm yürümüyorsun 10 dakika uzanıyorsun kolay gelsin ben 2 ay sabah aksam kullandım kasıntı falan yapmadı ama sonuna doğru kullanmaktan sıkılıyorsun. hayırlı ve güzel hamilelik diliyorum
Bende hala herseyi yiyemiyorum malesef bulanti kusmam gecti ama yinede et tavuk balik yumurta peynir yogurt sulu yemekler yani nekadar faydali seyler varsa yiyemiyorumTüm hanımlara kucak dolusu sevgiler ve sağlıklı genişler. Yazmayalı çok oldu dilerim herkesin keyfi yerindedir. Mide bulantılarım yüzünden çok keyifsizdim günlerce aç kaldım çorbadan nefret ettim ama neyseki o günler geçti. Hala her istediğimi yiyemiyorum acı, ekşi, etli ve yağlı ne varsa uzak duruyorum. Aynı durumda olanlar var mı :)
Neyse göbeğim belli olmaya başladı pantolon giyemiyorum.
Çatlak önleyici krem gibi birşeyler tavsiye edebilirmisiniz. Göbeğim kurumaya başladı daha şimdiden .
Aynen, pek güvenmiyorum zaten kız olduğuna..Allah sağlıkla kucagina almayida nasip etsin..ah o kıza benzetmelere pek güvenme. .banada öle dedi 3 hafta önce. .adını bile koymustum yani
.bugün pipiyi görünce o pipi mi ya die bagirmisim..göbeği 3 haftadir kizim die sevince şaşırdım birden..
âmin canım, hepimize nasip olsun. Aynen ben de çok güvenmiyorum kız olduğuna.. Kız istiyorum ama erkekmiş gibi bir his var içimde. Doktor da çok kesin değil, bu haftalarda yanılıyoruz dedi zaten. Ama ben gene de çok mutlu oldum.Allah sağlıkla kucagina almayida nasip etsin..ah o kıza benzetmelere pek güvenme. .banada öle dedi 3 hafta önce. .adını bile koymustum yani
.bugün pipiyi görünce o pipi mi ya die bagirmisim..göbeği 3 haftadir kizim die sevince şaşırdım birden..
hayırlı olsun oğluşunslm kizlar agustos eylül tüp bebek anneleri burdaymis..biz yanlış yerdeymisiz..
bizde bugün cinsiyetimizi öğrendik % 100 erkek dedi..benim bi oglun vardi..buda kiz olur die biraz ümit etmedim degil.ama saglikli olsun tabii herseyden önce. .muhtemel tarihimiz 20 agustos gozukuyordu bugün. .
Allah hepimizin bebegini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..bu yolda emek verenlerin kucaginida bos birakmasin..hayatimin en guzel günü oglumu kucagima aldigim gündü. .Allah ayni duyguyu bidaha yasatsin.
hayırlı olsun canım kız olarak alıştıktan sonra erkeğe dönünce alışması zor olcak :) ama olsun sağlıklı olsunlarda..bizimkisi iki seferde hiç açmadı bacaklarınıHerkese merhabalar... Tanıştırayım, bu benim güzel kuzum..Büyütmüşüm yavrumu.. 5,6 cm olmuş. Doktor çok kesin olmamakla beraber kız olabilir dedi.. Çooook mutluyum, dünyalar benim oldu adeta.. Allah hepimize tamamına ermeyi nasip etsin.
bende lierac almayı düşünüyorum en iyisi onu okudum yorumlarda hem gögüs için hemde karın bölgesi basenler için..internette uygun fiyatta düşüyor eczaneler pahalıya satıyor..Benim catlak kremiyle ilgili ABD hayallerim suya düştü. Mustella marka kremi 45 dolara satiyorlarmis. Burda daha ucuz.. arkadas almamis.. ne alcaz hakikaten tavsiye var mi??talkative_844 tatlim hos geldin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?