- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Ne kadar güzel bir USG resmi çok sevindim senin adına inşallah herşey sonuna kadar güzel gider boyleKontrolden geldik. Ali ' m 176gr olmus. Kendisine 1.5 cm lik miyom kardes gelmis:) Hamilelikte ostrojen artisindan dolayi olmasi normalmis. Korkulacak birsey yokmus. Bu arada 1 kilo almışım. Doktorum internette her yere yaz. Örnek olsun dedi:) Teorik olarak Ali'yi düşersek 800gr fazlanız var dedi:)
20-22. haftalar arasinda detayli ultrason icin perinatologa yonlendirdi ve tekrar tam kan sayimi istedi doktorum.
Bu arada oglumun size ve kardeslerine selami var. Ultrasonda selami cakti, biraz da nanik gibi ama:)Eki Görüntüle 1438440
İnşallah canım ya, bu aksam bir tek senin oğlunun resmi gulumsetti beni çok güzelmiş maşallahCanım lütfen kendini üzmemeli çalış. 3lü 4 lü testlerin doğruluğu kanıtlanmış değil. Içini ferah tut. Yaş faktöründen ötürü genelde risk var gibi gözüküyor. Çok takılma. Inşallah sapasağlam bebeklerimizi kucağımıza alacağız.
Ekledim canimCanin test sonucunu bi gondersene bana..
İnşallah haftaya rahatlamış olurum yoksa ben çok aglarim daha zaten normalde de çok agliyordum buda üstüne cuk diye oturdu, benim arkadaşım da bu testler hep riskli çıktı amniyosentezde riskli çıktı bebeği gayet sağlıklı yanilttigini biliyorum ama elimde değil istegyilmaz1982 inanki hic bisey cikmayacak bebisini uzdugunle kalacaksin..ama ne desek boş çünkü annelik böyle işte. ..karnindayken dertler ayrı dogunca hele apayri..ateslendi diye aglarsin, bi yeri agrisa onun agrimasin benim agrisin dersin.. bide emin olun tedaviyle anne olanlar kendilerini cok daha yipratio.. 4lu testi riskli çıkan cok tanidigim var..en yakin ablam..hepsindede hic birsey çıkmadı. .bazen bu is bana biraz parasal cikarlar nedeniyle yapilio gibi gelio..insallah en kisa zamanda rahatlarsin
İkili ve 4 lu yapıldı sadeceİkili test temizse baska hangi test yapıldı canım sana ..ben de 2li sonucumu yarın alıcam gerçi ikizlerde yanıltıcıymış ama yapıldı..
bence içini ferah tut yakın arkadasıma da sana söylebenler söylendi 2 bebekte de ve şimdi biri 5 biri yasında saglıklılar..
Canim benim tahlilimi de ayni laboratuvar yapti. Yuksek risk cikardi.. eminim ultrasonda her seyin yolunda oldugunu goreceksin..Ekledim canim
Üzme kendini eminim ki hiçbir şey çıkmayacak. Benimde ikili test riskli çıktı harmony test yaptirdim. ama hiç kafama takmiyorum. Çünkü bu testler kesin sonuç vermiyor. Sadece ihtimal. İhtimal için de kendini de bebeğini de üzme lütfen.Ekledim canim
oğluşun büyümüş gözün aydın cnm :) bende yarın gideceğim doktora bakalım bizimkiler nasıl olmuşlar, boyu kaç seninkinin söyledi mi doktor. o zaman bende 20.haftada falan perinatoloğa gidicem demekki çünkü senle aynıyız, araştırmaya başlayayım ben en iyisi.Kontrolden geldik. Ali ' m 176gr olmus. Kendisine 1.5 cm lik miyom kardes gelmis:) Hamilelikte ostrojen artisindan dolayi olmasi normalmis. Korkulacak birsey yokmus. Bu arada 1 kilo almışım. Doktorum internette her yere yaz. Örnek olsun dedi:) Teorik olarak Ali'yi düşersek 800gr fazlanız var dedi:)
20-22. haftalar arasinda detayli ultrason icin perinatologa yonlendirdi ve tekrar tam kan sayimi istedi doktorum.
Bu arada oglumun size ve kardeslerine selami var. Ultrasonda selami cakti, biraz da nanik gibi ama:)Eki Görüntüle 1438440
Günaydın canım, boy söylemedi. Artık kilo söylüyoruz dedi. Zaten sürekli hareket halindeydi. Sadece kafa capı, bacak boyunu falan ölçtü. Onları da söylemedi. Çıktısında neyin ne olduğunu anlamıyorum. Herşey yolunda dedi, kurcalamıyorum:) Ben Prof. Rıza Madazlı ya gideceğim, 21. haftada.oğluşun büyümüş gözün aydın cnm :) bende yarın gideceğim doktora bakalım bizimkiler nasıl olmuşlar, boyu kaç seninkinin söyledi mi doktor. o zaman bende 20.haftada falan perinatoloğa gidicem demekki çünkü senle aynıyız, araştırmaya başlayayım ben en iyisi.
Günaydın canım, boy söylemedi. Artık kilo söylüyoruz dedi. Zaten sürekli hareket halindeydi. Sadece kafa capı, bacak boyunu falan ölçtü. Onları da söylemedi. Çıktısında neyin ne olduğunu anlamıyorum. Herşey yolunda dedi, kurcalamıyorum:) Ben Prof. Rıza Madazlı ya gideceğim, 21. haftada.
Daha aramadım canım. Dur arayayım şimdi, iyi hatırlattın.Ne kadarmis ayrintili usg? Bir de randevuyu kolay alabildin mi?
Forumda biraz bakmistim da atil bey mi neydi, 2 sene once 550 tl imis
Güle Güle kullan canım. Ben de detaylı ultrasonu atlatayım, 28. haftayı beklemeden birşeyler alacağım sanırım:)Markafoniden ciciler aldim kendime bi tane de oğluşa..Lulinda alışveriş yapınca benim de içimin çiçekleri açtı..
Bebiş icin ilk alisverisim sayılır bu.. bi de ilk ogrendigimde evrene olumlu mesaj vermek ve hosgeldin demek adina corap almistim.. miki pek hosuma gitti..Güle Güle kullan canım. Ben de detaylı ultrasonu atlatayım, 28. haftayı beklemeden birşeyler alacağım sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?