Çok sevindim herşeyin yolunda gittiğine. Listeye ekleyelim oğlanı:)inaşallah canım benimde dondurulmuşum yok ama bir çocuga kardeş gerekiyor diye düşünüyorum o nedenle ikinciyi yapacağım.
bu arada kontrolüm iyi geçti dr %98 erkek cocok dedi kendisi pipiyi gördü ama biz bişeye benzemedik
Geçmiş olsun canım.Sorun neymiş benimde arada midem kötü oluyor birkaç defa kusmuştum kendimce sorun yoktur diye düşünmüştüm.Neden oluyomuş ki acabaKızlar hastanedeyim şuan 2. Serum bitmek üzere 3.serumu takacaklar sabah ki üstüste ikikez kustum çok fena oldum dualarinizi esirgemeyin
@Lulindacim cinsiyet erkek Furkan Melik ismi oglusumun ekler misin
Ekledim canım, geçmiş olsun. Acil şifalar.Kızlar hastanedeyim şuan 2. Serum bitmek üzere 3.serumu takacaklar sabah ki üstüste ikikez kustum çok fena oldum dualarinizi esirgemeyin
Geçmiş olsun canım.Sorun neymiş benimde arada midem kötü oluyor birkaç defa kusmuştum kendimce sorun yoktur diye düşünmüştüm.Neden oluyomuş ki acaba
Geçmiş olsun. Inşallah bir an önce iyileşir sin.Kızlar hastanedeyim şuan 2. Serum bitmek üzere 3.serumu takacaklar sabah ki üstüste ikikez kustum çok fena oldum dualarinizi esirgemeyin
Anladım canım,şükür bebeğinde sende iyisin şimdi.Demekki yediğin dokundu.Çabucak düzelirsin inşallah.Bu arada ben diş doktoruna gittim canım dün.Sende gidiceksin ya o yüzden bilgi veriyim dedim.Benim kanal olan dişimdi onun dolgusunu çıkartıp yerine yeni dolgu yaptı yani dolgumu yeniledi.Kırıklıkta kapanmış oldu.Uyuşturma yapmadı ama zaten yapılsada zararı yok dedi.İyi ki geldin dedi yoksa hamilelikte dişler daha hassas olduğu için çürüme yapardı dedi.Şimdilik rahatladım inşallah darısı senin başınaCanim akşam ayıptır demesi açık mantı aldım ev mantisi canim cekti o dokundu gece nekadar uyudum Allah bilir. Dr bu dönemlerde mide bulantısı beklemiyoruz dedi. Afp için kan verdim serumlar bitince ilaçlarimi alip eve gidecegiz inşallah
Canım ne denir bilmem ama nasip her şerde bi hayır var derler ya hiçbirimiz bilmiyoruz bizi ne bekliyor..bazen kokusunu alıyolar doğuyor sonra ölüyor bebek evlat acısı ağır olur derler yani vardır rabbimin bir bildiği hayırlısı olsun hakkında .."kızlar hepinizin mesajlarını okudum.teşekkür ederim.
gerçekten çok çok çok zor bir durum.
bu tarama testi değil tanı testi.
sonucuda % 99.9 doğruymuş.ben uzun kültürüde bekliycem sonuç değişmezmiş ama
yine bekleyip ona göre bir karar vericem kararım belli gibi ......
aklımın ucundan geçmezdi.
geçmiş olsun canımCanim akşam ayıptır demesi açık mantı aldım ev mantisi canim cekti o dokundu gece nekadar uyudum Allah bilir. Dr bu dönemlerde mide bulantısı beklemiyoruz dedi. Afp için kan verdim serumlar bitince ilaçlarimi alip eve gidecegiz inşallah
Ben de tek çocugum kardesim doğumda ölmüştü, annem ölünce erkenden sap gibi kaldım ortada olsa acımı paylaşırdı ama o acıyı tek yasadım o yüzden kardeş yapın ikiz çok istemiştim bu yüzden inş.kucagıma alırsam kardeşlik duygusunu çok iyi aşılamayı planlıyorum onlara..Çok sevindim herşeyin yolunda gittiğine. Listeye ekleyelim oğlanı:)
Ben tek çocuğum, bir kardeş isterdim şahsen. Ama olmazsa da çok üzülmem, napalım. Kendiliğinden olursa yapabilirim ama tekrar tüp bebek için uğraşır mıyım bilmiyorum, bakalım gelecek ne gösterecek.
Canm.bu durumda ne denir ne yapılır bilemedim hepimiz burda kardes olduk yazmadan geçmek istemedim allahım sana yol göstersin insalah Rabbimin vardır elbet bir bildiği ama ne desek boş senn için biliyorum"kızlar hepinizin mesajlarını okudum.teşekkür ederim.
gerçekten çok çok çok zor bir durum.
bu tarama testi değil tanı testi.
sonucuda % 99.9 doğruymuş.ben uzun kültürüde bekliycem sonuç değişmezmiş ama
yine bekleyip ona göre bir karar vericem kararım belli gibi ......
aklımın ucundan geçmezdi.
Aile hekimimde ultrason cihazi var.. simdi ciktim.. bi yaramazlik yok.. 325 gr olmuşuz.. Maşallahimiz var..
Kızlar hastanedeyim şuan 2. Serum bitmek üzere 3.serumu takacaklar sabah ki üstüste ikikez kustum çok fena oldum dualarinizi esirgemeyin
Canım rabbim büyük testlerde öyle kötü çıkıp sağlıklı bir biçimde dünyaya gelen bir sürü bebek var bugün komşularımla okumamız vardı hepsinden rica ettim senin ve bebeğin için dua ettiler inşallah kabul olur canım allaha emanet oluniyigeceler
benim amniyosentezin hızlı çıkan sonucunu bugün öğrendim.
maalesef triozmy 21 down sendromu çıktı.
şoktayım.
kızlar böyle olupta bebeği sağlıklı doğan var mı biliyormusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?