- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Canım bana 2li test yaptılar ya cuma alcakmışım sonucumu aslında istemiyodum şimdiden stres oldum..Bu yapilan testlerin sonucunda bildigim kadariyla anne karninda yapilabilcek tek mudahale bebegi aldirmak! Yani tedavi falan yok onun icin bu testlere guvenip bebegi aldircaksaniz bu testleri yapin, yok asla aldirmam diyosaniz bu testleri yaptirmak sadece hamileliginizi gereksiz yere uzuntu icinde gecirmenize sebep olur.. Zaten ikiz oldugum icin ikili test yapilmiyo ama yapmak isteselerde ben yaptirmicktim.. 3lu 4lu falan da yaptirmicam kesinlikle.. Rabbime emanetler insalah saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz..
sen harmony mi yaptırmıştın, bendende istemediler harmony yaptırdığım için, ayrıntılı için ise doktorun bakış açısı değişik kendi yapabiliyorsa ne ala ama genelde perinatologlara yönlendiriyolar , çünkü o konuda da onlar iyiler, ama doktorunun vardır o konuda da alanı o zaman bilemem, içini ferah tutucan böyle şeylerde cnm,
Çok üzüldüm cnm. Kesin sonuç ne zaman çıkıyor. Doktorun la konuş istersen kesin sonuçta birsey çıkmaz belki.iyigeceler
benim amniyosentezin hızlı çıkan sonucunu bugün öğrendim.
maalesef triozmy 21 down sendromu çıktı.
şoktayım.
kızlar böyle olupta bebeği sağlıklı doğan var mı biliyormusunuz.
Cnm üzüldüm ama inan bence takma kafana herşeyi Allah bilir ben inanmyrm sonuçlara mesela benim eltimn kız kardeşi hamileyken bütün testleri çok iyi çıkmştı ama malesef doğum yaptı 1 ay sonra farketmişler kız problemli ve şuan 4 yalında yürümüyo konşmyo elini kolunu kımıldatamıyo sadece yüz mimikkerinden anlıyolar ne istediğini ya Allah beterinden saklasın herşey Rabbimin emri eğerki testler /100 olsaydı bu kızcağızın hasta olcağını bilirlerdi.iyigeceler
şoktayım.
Canım bana 2li test yaptılar ya cuma alcakmışım sonucumu aslında istemiyodum şimdiden stres oldum..[/QUOT
Tup bebek doktorm yapalm demisti ama biz istemedik cunku internette okudugm butun doktorlr ikizlere yapilmasi anlamsiz diyidu zaten ya gerekli deselerde zaten yaptirmicaktim allaha emanet iyi dusunelim iyi olsunlar insalah hic kafana takma canim cunku dogru sonuc garantisi yok insalah hic bi sorun olmaz rahat ol bosyere stres yapma..
Tup bebek doktorm yapalm demisti ama biz istemedik cunku internette okudugm butun doktorlr ikizlere yapilmasi anlamsiz diyidu zaten ya gerekli deselerde zaten yaptirmicaktim allaha emanet iyi dusunelim iyi olsunlar insalah hic kafana takma canim cunku dogru sonuc garantisi yok insalah hic bi sorun olmaz rahat ol bosyere stres yapma..Canım bana 2li test yaptılar ya cuma alcakmışım sonucumu aslında istemiyodum şimdiden stres oldum..
o zaman iyi başka doktora gitmene gerek kalmıyor,yok cnm sadece 2li test yapıldı baska bişi yapılmadı dr ayni zamanda perinitalog brnim kendi yaoiyor herseyi
iyigeceler
şoktayım.
Kizim olsun cok istiyorum bakalim :) ikizlerim neolacak icime bi kiz bi erkek doguyo amaKızı olacaklara gelsin:)
Canımm biz hepimiz burda yoldaş kardeş gibi olduk , ne aşamalardan geldik buralara . Diğer tüm arkadaşların dediklerine katılıyorum başka bir doktor görüşü daha almalısınız bence . Inşallah herşey yoluna girecek . Bu testlerin sonucu kesin değil ki ... Kendini de bebişini bir şeyler netleşmeden üzme .iyigeceler
şoktayım.
kızlar ben 2 kez kimyasal gebelik yaşadım tüp bebek yaptırmıycam ama neden oldugunun tespiti için iyi bır prof. gitmek istıyorum ama özelde olmasın tahlıllere para vermek istemıyorum bana önerebilecegınız doktor var mı????? ANKARA
geçmiş olsun gülüm şu an iyi olmana sevimdim.allah senim emeklerini ve umutlerını bebeğininde inatcı bir şekilde senden kopmamak için verdiği mücedeleyi görüyordur ve bebeğini kucağına alacağına inanıyorum ve dualarım seninle gülüm tekrar geçmiş olsunGünaydın güzel anneler ...
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Arkadaşım @gulsennnn sağolsun hep iletti iyi dileklerinizi dualarınizi destek olduğunuzu...
Bir süredir çok zor günler geçirdim doktorum ve eşim telefonu yasakladı bu sebeple sizlere yazamadım hepinizi tanımıyorum ama gerçekten çok özledim.
1 hafta hastanede yattım yoğun kanama sebebi ile suan gayet ıyıyım Rabbime şükürler olsun bebeğimi 3. Kez bana bagisladi. Çok büyük parçalar düşürdum hiç durmadan kanama geldi çok zor günlerdi allah bir daha yaşatmasin hiç görmemiş gibi yapsın insalah.
Şuan iyiyim ama hala dinleniyorum puroloton depot hafta da 1 ve progestan 200 mg 3×1 ağız yolu ile kullanıyorum bol sıvı tüketip sürekli uzanıyorum is yapmak kesinlikle yasak ve evimde kalamiyorum bu sebeple hersey ayağıma geliyor yemek vs... bir tek wc icin kalkiyorum bir de duş almak için oda sık sık değil...
Benm durumum böyle kızlar hepinizi öpüyorum kendinize ve bebislere çok dikkat edin Rabbim hepimizi korusun amin....
Canım bu hamilelik takvimini nasıl oluşturdun acaba?geçmiş olsun gülüm şu an iyi olmana sevimdim.allah senim emeklerini ve umutlerını bebeğininde inatcı bir şekilde senden kopmamak için verdiği mücedeleyi görüyordur ve bebeğini kucağına alacağına inanıyorum ve dualarım seninle gülüm tekrar geçmiş olsun
Allah razı olsun canm teşekür ederim :)geçmiş olsun gülüm şu an iyi olmana sevimdim.allah senim emeklerini ve umutlerını bebeğininde inatcı bir şekilde senden kopmamak için verdiği mücedeleyi görüyordur ve bebeğini kucağına alacağına inanıyorum ve dualarım seninle gülüm tekrar geçmiş olsun
Insalah guzel sonuclar alirsin..Merhabalar hepimizin ALLAH YARDIMCISI OLSUN. transferimin 11.günü dün bide bugün öğlen çok az kahverengi lekem geldi birazda kırmızılık vardı sonra geçti idrar testi yapayım dedim ve silik çizgi gördüm sizce bu durumda olam varmı yarın test günüm..
image.jpg
Dosya Boyutu:
91,1 KB
Görüntüleme:
6
normalmiş bıcak gibi batmalar dün dr a sordum bendede oluyordu rahim büyüdügü yanibebek geliştiği için oluyormuş canım merak etme yani sakin olKızlar bi şey sorucam , sol kasığımda özellikle yumurtalığıma denk gelen yerde arada bıçak sokar gibi ağrı giriyor 2 gündür , oldu mı sizde ya da oluyor mu , bir de ara ara baş dönmesi oluyor . Gece yatınca özellikle ... Iyı pazarlar bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?