2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Canım bana 2li test yaptılar ya cuma alcakmışım sonucumu aslında istemiyodum şimdiden stres oldum..

yok cnm sadece 2li test yapıldı baska bişi yapılmadı dr ayni zamanda perinitalog brnim kendi yaoiyor herseyi

iyigeceler
benim amniyosentezin hızlı çıkan sonucunu bugün öğrendim.
maalesef triozmy 21 down sendromu çıktı.
şoktayım.
kızlar böyle olupta bebeği sağlıklı doğan var mı biliyormusunuz.
Çok üzüldüm cnm. Kesin sonuç ne zaman çıkıyor. Doktorun la konuş istersen kesin sonuçta birsey çıkmaz belki.

iyigeceler
şoktayım.
Cnm üzüldüm ama inan bence takma kafana herşeyi Allah bilir ben inanmyrm sonuçlara mesela benim eltimn kız kardeşi hamileyken bütün testleri çok iyi çıkmştı ama malesef doğum yaptı 1 ay sonra farketmişler kız problemli ve şuan 4 yalında yürümüyo konşmyo elini kolunu kımıldatamıyo sadece yüz mimikkerinden anlıyolar ne istediğini ya Allah beterinden saklasın herşey Rabbimin emri eğerki testler /100 olsaydı bu kızcağızın hasta olcağını bilirlerdi.

Canım bana 2li test yaptılar ya cuma alcakmışım sonucumu aslında istemiyodum şimdiden stres oldum..
Tup bebek doktorm yapalm demisti ama biz istemedik cunku internette okudugm butun doktorlr ikizlere yapilmasi anlamsiz diyidu zaten ya gerekli deselerde zaten yaptirmicaktim allaha emanet iyi dusunelim iyi olsunlar insalah hic kafana takma canim cunku dogru sonuc garantisi yok insalah hic bi sorun olmaz rahat ol bosyere stres yapma..

Üzgün olmamak herhalde mümkün değildir... Güç diliyorum en kocamanından...
Ama henüz hızlı sonuç demişsin, umarım doktorunun başka tetkikleri de olur.
Herkesin ortak mesajı gibi mutlaka başka doktor görüşü almalı.
Yüreğinizi ferahlatacak haberleriniz olsun... Bunların hepsi geçici bir hüzün olsun. Yüzünüz gülsün.
Bizlerin de...

iyigeceler
şoktayım.

iyigeceler
şoktayım.
Canımm biz hepimiz burda yoldaş kardeş gibi olduk , ne aşamalardan geldik buralara . Diğer tüm arkadaşların dediklerine katılıyorum başka bir doktor görüşü daha almalısınız bence . Inşallah herşey yoluna girecek . Bu testlerin sonucu kesin değil ki ... Kendini de bebişini bir şeyler netleşmeden üzme .

HRS hastanesinin doktorları çok iyi istersen tahliller için tanıdık devlet hast. yönlendiriyorlar fiyatta da kolaylık sağlıyorlar.

geçmiş olsun gülüm şu an iyi olmana sevimdim.allah senim emeklerini ve umutlerını bebeğininde inatcı bir şekilde senden kopmamak için verdiği mücedeleyi görüyordur ve bebeğini kucağına alacağına inanıyorum ve dualarım seninle gülüm tekrar geçmiş olsun

Canım bu hamilelik takvimini nasıl oluşturdun acaba?

Hanımlar hamilelik haftasını doktorlar farklı hesaplıyormuş. Mesela geçen hafta çarşamba günü 13+3 olması gerekiyordu ama doktor 12+6 dedi nasıl oluyor dedim sizin için hafta 7 gün ama gebelik haftası hesaplanırken 6+3 diye hesaplanır biraz karışık dedi. Ama bebek USG de 13 haftayı biraz geçmiş olarak görünüyor dedi aklım karıştı.
Muayene 17 şubat = bebek 12+0
Kontrol 25 şubat = bebek 12+6 ????? :)

Doktor çatlak kremi için lireac önerdi. 17 martta 4 lü tarama testi var.
greenpepper arkadaşım üzülmüş test sonucu için Rabbim yardımcısı olsun doktorum bana eğer tarama testinde bi sorun görülürse sakın endişelenme daha detaylı tetkikler yapılır kesin sonuca öyle varırız demişti. Yani tarama testi kesin değil. İnşallah sonuçları iyi olur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın kardeşim.

Allah razı olsun canm teşekür ederim :)

Merhabalar hepimizin ALLAH YARDIMCISI OLSUN. transferimin 11.günü dün bide bugün öğlen çok az kahverengi lekem geldi birazda kırmızılık vardı sonra geçti idrar testi yapayım dedim ve silik çizgi gördüm sizce bu durumda olam varmı yarın test günüm..

• image.jpg
    Dosya Boyutu:
    91,1 KB
    Görüntüleme:
    6

Insalah guzel sonuclar alirsin..

"kızlar hepinizin mesajlarını okudum.teşekkür ederim.
gerçekten çok çok çok zor bir durum.
bu tarama testi değil tanı testi.
sonucuda % 99.9 doğruymuş.ben uzun kültürüde bekliycem sonuç değişmezmiş ama
yine bekleyip ona göre bir karar vericem kararım belli gibi ......
aklımın ucundan geçmezdi.

normalmiş bıcak gibi batmalar dün dr a sordum bendede oluyordu rahim büyüdügü yanibebek geliştiği için oluyormuş canım merak etme yani sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…