Selam canım,Merhaba herkese. Benden birazdaha ilerde olan gebe arkadaşlara sorum olcak. Şu hamilelik vaktinde yapılan testlerle ilgili. Sizlere doktorlar amniyosentez (karından su alma) hakkında neler anlatıyorlar. Yapılması ne zaman öneriliyor? Yani böyle zor elde edilmiş hamileliği böyle bir yöntemle riske atılabilinirmi?düşük riski büyük bu testin. Ama çocuğun 100%sağlıklı olduğunu gösteren test başka ne var? Açıkcası ben bunu çok istemiyorum. Ama geç kalmadan bebek sağlıklımı diye bilmek istiyorum. Bu olay daha 16. Haftada oluyor. Ben haftaya 12. Hafta testini yapcam.bilgisi olan aydınlatabilirmi?
Şahane, bir taşla iki kuş:)lulinda benide ekle biri kız biri erkek :)
Merhaba, hoşgeldin:) Ikinci bebeğiniz mi?selam benide ekleyin lütfen ama cinsiyetimiz hala belli değil
Ne aşısı canım, tetanoz mu?Günaydın hayırlı cumalar kızlar biz aşıdan geldik kuzumla
Hayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli hayırllulinda benide ekle biri kız biri erkek :)
Evet canım 8 nisanda ikincisini vurulucam allah nasip ederseNe aşısı canım, tetanoz mu?
Canım bu test pahalı bir test ya hemen önermiyorlar. Ben de kendim teklif etmiştim buradakilere Amerika daki doktorun demesiyle. Onlarda çok iyi olur dediler.Anladım. Peki bu testten bana neden memorial hiç bahsetmedi, iki liler üçlüler ve 16. Hafta sında usg yi hatırlattı. Araştırcam bunu. Aydınlattınız, sağolun.
lulinda benide ekle biri kız biri erkek :)
Anladım. Peki bu testten bana neden memorial hiç bahsetmedi, iki liler üçlüler ve 16. Hafta sında usg yi hatırlattı. Araştırcam bunu. Aydınlattınız, sağolun.
Ayy masalaah iyi yiyebiliyosun yaa ben hala cogu seyi yiyemiyorum et balik yumurta peynir cok uzuluyorum ama elimde degilGünaydın
dun yazilanlanlari okudum ama işten ve eşten dolayi cevap veremedim. Gunluk menumu yazıyorum.
her sabah 2 tatli kaşığı bal ile tatlandırılmis Köy sütü, 1 köy yumurtası, 1 simit, peynir zeytin.. gun icinde 3 ceviz.. aciktikca Aralarda hurma kuru kayısı.
ORtalama her aksam yemegin yaninda yesil saalata.. yemeklerim de agirlikli olarak et balik.. sebze pek yemem.. bol bol da bulgur işi yiyorum.. haftada 1 tarhana çorbası.. Meyve pek yemiyorum yersem de muz elma portakal..
Hic bi testi yaptirmadim, yaptirmayi dusunmuyorum canim fazla bisey diyemicem o yuzden... Rabbime emnaetler dua ediyorum..Merhaba herkese. Benden birazdaha ilerde olan gebe arkadaşlara sorum olcak. Şu hamilelik vaktinde yapılan testlerle ilgili. Sizlere doktorlar amniyosentez (karından su alma) hakkında neler anlatıyorlar. Yapılması ne zaman öneriliyor? Yani böyle zor elde edilmiş hamileliği böyle bir yöntemle riske atılabilinirmi?düşük riski büyük bu testin. Ama çocuğun 100%sağlıklı olduğunu gösteren test başka ne var? Açıkcası ben bunu çok istemiyorum. Ama geç kalmadan bebek sağlıklımı diye bilmek istiyorum. Bu olay daha 16. Haftada oluyor. Ben haftaya 12. Hafta testini yapcam.bilgisi olan aydınlatabilirmi?
lulinda benide ekle biri kız biri erkek :)
ben halaa şaşkınım :) mide bulantılarından hamileliği bile anlamıyorum :)
bazen eşime diyorum ben hamileyim :)))) bir kaç gündür şükür geçer gibi olmaya başladı..sizinlerin nasıldıu ne zman rahatladınız
Ben de birkaç gündür birşeyler hissediyorum ama konduramadım. Sanki su kabarcığı patlaması gibi. Doktor da 2-3 haftası var hissetmenize deyince.Kızlar bsbegimin hareketlerini dünden beri hissediyorum. Siz de duymaya başladınız mi. Çok heyecan verici
Benim ikili test riskli çıkınca bende panaroma yaptırdım. Sonuç bekliyorum. Sadece kan vererek yapılan bir test. Bana Amniyosentez önerdiler ama ben riske atamadım. 1.7750 tl ye yaptırdım.Anladım. Peki bu testten bana neden memorial hiç bahsetmedi, iki liler üçlüler ve 16. Hafta sında usg yi hatırlattı. Araştırcam bunu. Aydınlattınız, sağolun.
Ben de birkaç gündür birşeyler hissediyorum ama konduramadım. Sanki su kabarcığı patlaması gibi. Doktor da 2-3 haftası var hissetmenize deyince.
Ayşe hanımla aslında. Ama ben tedavideyken, başkalarıda kontrol etmişti.memorialde kime gidiyorsun? ben figen hn gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?