2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Selam canım,
Ben Harmony testi yaptırdım. Doğruluk oranı 99,9. Bu testte yüksek risk çıkarsa ancak amniyosentez tavsiye ediyorlar. Bu testte risk çıkıp, amniyosentezdeki risksiz çıkan vaka olmamış. Bir de nifty ve panorama testi var. O da aynı ayarda. 10. Haftadan itibaren yapılıyor.
Benim Amerika daki doktor da olmak üzere buradaki 2 doktorda Harmony tavsiye ettiği için ben onu yaptırdım.
Bu testlerin herhangi birini yaptırırsan 2-3-4 lü testlerin yapılmasına gerek kalmıyor. Ileri yaş gebeliklerde bunlar hep riskli çıktığı için ben canımı sıkmak istemedim açıkçası yaptırıp.

Anladım. Peki bu testten bana neden memorial hiç bahsetmedi, iki liler üçlüler ve 16. Hafta sında usg yi hatırlattı. Araştırcam bunu. Aydınlattınız, sağolun.

Anladım. Peki bu testten bana neden memorial hiç bahsetmedi, iki liler üçlüler ve 16. Hafta sında usg yi hatırlattı. Araştırcam bunu. Aydınlattınız, sağolun.
Canım bu test pahalı bir test ya hemen önermiyorlar. Ben de kendim teklif etmiştim buradakilere Amerika daki doktorun demesiyle. Onlarda çok iyi olur dediler.

Ayy masalaah iyi yiyebiliyosun yaa ben hala cogu seyi yiyemiyorum et balik yumurta peynir cok uzuluyorum ama elimde degil bol meyve yiyorm sut iciyorum kuru gidalr daha cok yiyorm duzelirim insalah yaa..

Hic bi testi yaptirmadim, yaptirmayi dusunmuyorum canim fazla bisey diyemicem o yuzden... Rabbime emnaetler dua ediyorum..

lulinda benide ekle biri kız biri erkek :)

Canim hayırlı olsun inşallah çok sevindim :)

Benim bulantilarim da songunlerde ortaya çıktı. Halada devam ediyor doktor Rennie verdi nolur geçsin

Benim ikili test riskli çıkınca bende panaroma yaptırdım. Sonuç bekliyorum. Sadece kan vererek yapılan bir test. Bana Amniyosentez önerdiler ama ben riske atamadım. 1.7750 tl ye yaptırdım.

Ben de birkaç gündür birşeyler hissediyorum ama konduramadım. Sanki su kabarcığı patlaması gibi. Doktor da 2-3 haftası var hissetmenize deyince.

Doktor 200-300 gram bebek nekadar kendini hissettirebilir ki dedi :)20.haftayi bekliycekmisiz tabi bebeğin iri veya zayıf olmasınada bağlıymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…