- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Su 2 haftada gecsede doktorum gösterse herseyini :) Dr dediki ooo bu kendi çapına hareket ediyor öyle mutlu oldumkiAyy çok sevindim yaRabbim sana çok şükür yerim onun hareketlerini minik şeker şeyler canlarimiz kiymetlilerimiz
Dikkat et canım kendine yorma sakin kendini kocaman öptüm
Amin canım inşallah hepimizin ki fıkır fikir oynarHadi bakalım bununla gecmiş olsun.. maşallah bebişe de.. Fıkır fıkır oynar durur inşallah..
Minimal düzeyde var dedi, prolutron iğne yaptırdı bi tane günde 2 tane crinone jel e devam, istirahat et dedi rapor veriyordu anladım ama simdi evdeyim cumartesi pazarı yatarak geçirmeyi planliyorumÇok sevindim cnm inşallah bizde o günleri görürüz. Kanama alanı var demiştin onunla ilgili bişey söyledi mi?
inşallah canım içimize su serptin aslında doğru diyorsun bebeklerimize zor sahip olduğumuz için çok pimpirik yapıyoruz.Şu kritik günler bir geçseydi...Kizlar bu haftalarda (8.9.10. Haftalar) hamilelerin %80 %90'ında kanama oluyor ve bunlarin hemen hemen hepsi dogumla sonuclaniyormus. Biz biraz zor gebe kaldigimiz icin cok daha fazla ozen gosteriyoruz. Kaygi etmeyelim, icimizi ferah tutalim. Hepsi gececek Allahin izniyle, bebişlerimizi kucagimiza alicaz
Peki hala devam etti mi kanamaların sadece çarşamba sabahla mı kaldı canım?Minimal düzeyde var dedi, prolutron iğne yaptırdı bi tane günde 2 tane crinone jel e devam, istirahat et dedi rapor veriyordu anladım ama simdi evdeyim cumartesi pazarı yatarak geçirmeyi planliyorum
Gozun aydın canim.. kucagina aldigin gunu de gorursun inşallah. Ben sut konusuna takildim.. kuzenim jinekolog.. bana tavsiyesi guvenilir koy sütü ve evde yapılmış dogal yogurt. Peynirde brusella riski var dedi.. bakkal yogurdundan uth sutlerden uzak dur mümkün oldugunca dedi.. sanirim bu konu kiseden kisiye farklı yorumlaniyor. Ben ilk gunden beri köy sütü iciyorum, ev yogurdu yiyorum.. islem görmüş gıdalardan uzak duruyorum.günaydın güzel anneler. Ben de dün akşam ilk defa gebelik takibini yaptıracağım doktora gittim. Ebru Saraça. Sanırım çok doğru bir seçim yapmışım. Tüp Bebek merkezinde alışmışım 5 dakka muayeneden sonra çıkmaya. doktor ya opuya iniyor alelacele ya transfere ya da kapıda hastaları kuyrukta. Zaten vaktini çalımışım gibi hissediyorum onca bebek sahibi olmaya çalışan anne adayı varken. Ebru Hanım uzuuun uzun muayene etti. Bebişimizle buluşturdu bizi, hareketlerini izletti, kalbini dinletti. Sonra bir saat anlattı doğru bildiğimiz yanlışları. Normal gebelerden artık hiçbir farkımız olmadığını, gereksiz endişelerden uzak durmamız gerektiğini, normal hayattaki hiçbir hareketimizle istesek bile saplıklı bir bebeğin kolay kolay düşmeyeceğini, kalp atışları duyulup vücudu şekillenmiş bir bebeğin düşme olasılığının %1 olduğunu, tüp bebeklerin kıymetli bebek olduğu için sezeryanla alınmasının koca bir yanlış olduğunu.... vs.
Sizlerle de paylaşmak istedim. Bu arada beslenme konusunda da bebek için en büyük tehdidin çiğ etler ve pastörize olmayan süt, yoğurt ve peynirler olduğunu söyledi. Köy sütünün zararlı olduğunu biliyordum ama evde köy sütü ile yapılan yoğurt ve peynirlerin de aynı şekilde tehlikeli olduğunu söyledi. Aklınızda bulunsun. Ben bilmesem nasılsa organik en doğalından diyip ananemin yaptığı yoğurtlardan yiyebilirdim
günaydın güzel anneler. Ben de dün akşam ilk defa gebelik takibini yaptıracağım doktora gittim. Ebru Saraça. Sanırım çok doğru bir seçim yapmışım. Tüp Bebek merkezinde alışmışım 5 dakka muayeneden sonra çıkmaya. doktor ya opuya iniyor alelacele ya transfere ya da kapıda hastaları kuyrukta. Zaten vaktini çalımışım gibi hissediyorum onca bebek sahibi olmaya çalışan anne adayı varken. Ebru Hanım uzuuun uzun muayene etti. Bebişimizle buluşturdu bizi, hareketlerini izletti, kalbini dinletti. Sonra bir saat anlattı doğru bildiğimiz yanlışları. Normal gebelerden artık hiçbir farkımız olmadığını, gereksiz endişelerden uzak durmamız gerektiğini, normal hayattaki hiçbir hareketimizle istesek bile saplıklı bir bebeğin kolay kolay düşmeyeceğini, kalp atışları duyulup vücudu şekillenmiş bir bebeğin düşme olasılığının %1 olduğunu, tüp bebeklerin kıymetli bebek olduğu için sezeryanla alınmasının koca bir yanlış olduğunu.... vs.
Sizlerle de paylaşmak istedim. Bu arada beslenme konusunda da bebek için en büyük tehdidin çiğ etler ve pastörize olmayan süt, yoğurt ve peynirler olduğunu söyledi. Köy sütünün zararlı olduğunu biliyordum ama evde köy sütü ile yapılan yoğurt ve peynirlerin de aynı şekilde tehlikeli olduğunu söyledi. Aklınızda bulunsun. Ben bilmesem nasılsa organik en doğalından diyip ananemin yaptığı yoğurtlardan yiyebilirdim
Bende mide bulantısı hic olmadi tek belirtim sık idrara cikma o da devam ediyor hala.. ve tabii bicak saplanmasi gibi agrilar aynen devam. .Kızlar bişey sorcam. Belirtileriniz devam ediyor mu yoksa kesildi mi ?Benim 2 gündür mide bulantım hafifledi. Sizde durum nasıl?
Canim Günaydın harika bilgiler paylasmissin Allah razi olsun senden. Dediğin doktor istanbul da mi acaba bende doktor arıyorum kısaca bilgi verirsen çok sevinirim. Sgk anlaşması var mi muayene ücretleri gibi.
ne kadar şanslısınBende mide bulantısı hic olmadi tek belirtim sık idrara cikma o da devam ediyor hala.. ve tabii bicak saplanmasi gibi agrilar aynen devam. .
Gozun aydın canim.. kucagina aldigin gunu de gorursun inşallah. Ben sut konusuna takildim.. kuzenim jinekolog.. bana tavsiyesi guvenilir koy sütü ve evde yapılmış dogal yogurt. Peynirde brusella riski var dedi.. bakkal yogurdundan uth sutlerden uzak dur mümkün oldugunca dedi.. sanirim bu konu kiseden kisiye farklı yorumlaniyor. Ben ilk gunden beri köy sütü iciyorum, ev yogurdu yiyorum.. islem görmüş gıdalardan uzak duruyorum.
Valla o toxoplazma afedersin kedi dışkısından ve çiğ etten bulasiyor. Süt ve sut ürünleri toxoplazma riski tasimiyor.. bi de gecen gun tv de organik süt üretimiyle ilgili bir yayın vardi. Sütü 65 dereceye kadar isitarak zararli bakterileri öldürüp, zararsiz bakterileri öldürmuyorlarmis.buna da organik süt diyolar iste.. ben de evde bi taşım kaynatiyorumcnm enteresan valla böyle zıt görüşler. birkaç kişi daha soralım bakalım. ama doktorun dediği bebek için en zararlı ürünler olduğu. toxoplazma riskinden dolayıydı galiba
Gece bazen uyandiracak kadar cok göğüs hassasiyeti.. uzerine yatamiyorum.ne kadar şanslısıngöğüs hassasiyeti var mı peki?
Kızlar bişey sorcam. Belirtileriniz devam ediyor mu yoksa kesildi mi ?Benim 2 gündür mide bulantım hafifledi. Sizde durum nasıl?
Canım Ebru Saraç Fulyada özel muayenehanesi var. Bir çok özel hastanede doğum yaptırıyormuş. muayenesi 350 tl. 15 gün içinde gidersen para almıyor. SGK anlaşması var mı bilmiyorum. Ben özel sağlık sigortam olduğu için gidebiliyorum. 60 tl veriyorum. Ama şu ana kadar gittiğim doktorların en iyisi. Herşeyin doğalından yana, rahatlatıcı bir üslubu var ve çok sıcakkanlı. İstersen netten araştır yorumları okuyunca göreceksin. ben bir tane bile olumsuz yoruma rastlamadım. SGK olayını da telefon açıp sor istersen..
Ben haka devam ediyorum aspirine. Ne zamana kadar devam etcek bilmiyorum. Crinone jeli biraktim yerine gunde 3 kere progestan hap aliyorum. Folik asite de devam..bir de bu doktor coraspini bırakalım dedi. tüp bebek doktoru ise 12. haftaya kadar devam ederiz demişti. şimdi devam mı edeyim keseyim mi şaşırdım.. Aranızda coraspine devam eden var mı? Ya da kaçıncı haftada kestiniz?
bi de bende TSH yüksekmiş, endokrinoloji uzmanına görünsen iyi olur demiş mailde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?