- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Ne durumdasın canım benim kesilmşlti biraz yürüdüm bugun azıcık geldi ..bu ne kadar sürecek acaba gezmek hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum ..Öncelikle geçmiş olsun. 4 gun once aynısı başıma geldi hatta daha fazlası. 3-4 saat süren bir kanama geçirdim. Bebeğimi etkilememiş çok şükür ama düşük riskinden bahsetti doktorum. 4 gündür yatıyorum puroluton iğne vuruluyorum. Bence doktora mutlaka gitmelisin
19 aralıktı benimki..5.gündü embriyo..Sagolun kizlar rahatladim biraz senle ayni zaman gozukuyo dogumlarimiz benim 15 aralik transferimdi seninki ne zamandi canim...
4 gündür yatıyorum ben. 3 gündür açik kahve olarak devam ediyor. Doktor sadece yemek yapıp bulaşık yıkayabilirsin başka bişey yapma dedi. O günlerde gelecek inşallah cnm.Ne durumdasın canım benim kesilmşlti biraz yürüdüm bugun azıcık geldi ..bu ne kadar sürecek acaba gezmek hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum ..
hayircabim bende tekrarlamadim testi,drum sonucumun iyi oldugunu tekrara gerek olmadigini soyledi,keseyi gorduk pazartesi insanlah bebegi gorucez :)Siz tekrarladınız mı testi Benim 8. Gün 97 çıktı 10. Gün 228 tekrara gerek yok dediler.
hayircabim bende tekrarlamadim testi,drum sonucumun iyi oldugunu tekrara gerek olmadigini soyledi,keseyi gorduk pazartesi insanlah bebegi gorucez :)
Artık öyle yapıcam aslında progestan kullanıyorum bir de rapor aldım geçer inş. ama ben de biraz aşırı hareket ettim ondan oldu diye düşünüyorumSorma benim kesilmişti 8gundur yatıyodum bugun biraz esimle avm ye gittim 15dakıka dolandık yemek yedik eve geldim yine kanama yani ben 9 ay yürümicek miyim çok can sıkıcı..cok dikkat etmek yorulmamak lazım..senin mutlaka ilaç iğne için doktora gitmen lazım..
Canım benimde çarşamba sabahı kanamam oldu leke gibi evinin yakınında bi Dr gittim kesenin etrafında kanama alanı var yatak istirahati verdi, ben bugün başka bi Dr a daha muayene olacağım o ne der bakalimkızlar bir şey soracağım bilgisi olanlar cevap yazarsa sevinirim bu sabah işe gidecektim çamaşırıma bi baktım kan var böyle net kırmızı gibi değil ama ama biraz fazlaydı.Bayağı korktum işe de gitmedim progestanı kullandım ve sabahtan beri yataktayım hafif kahverengiye döndü damla gibi şimdi sizce kötü bir durum mu bu ve ne yapmalıyım akıl verin lütfen
Canım bende mide yanması değil ama bulantisi ve kusma var ayrıca hiçbirşey yiyemiyorum herseyden igrendim sadece meyve ve sabahlari zorla tost yiyorum o kadar bende 9+5 im bugün inşallah geçer,kızlar bende acayip mide yanması oluyo. sizde de var mı? çok rahatsız edici. bi de bütün kokular rahatsız ediyo, midemi bulandırıyor. 9. haftadan sonra azalır diyolar ama azalan var mı?
bu arada yarın gebelik takibini yaptıracağım doktora gidicem. çok heyecanlıyımbelki bebişi de uzun uzun görüp kalbini dinleriz. tüp bebk doktorum operasyona yetişeceği için aceleye gelmişti tadı damağımızda kalmıştı.. bu arada benden herhangi bir kan ve idrar testi istemediler henüz.
Canım benimde çarşamba sabahı kanamam oldu leke gibi evinin yakınında bi Dr gittim kesenin etrafında kanama alanı var yatak istirahati verdi, ben bugün başka bi Dr a daha muayene olacağım o ne der bakalim
o korku bendede var canim,ilk bebegime asiyla hamile kalmistim 12.haftada kalbi durmustu,simdi tup bebek denedik her sey yolunda keseleri gorduk ama drum yinede herseye hazirlikli olun dedi keselerin ici bos cikabilir yada yine kalp leri durabilir,yani ilk 3ay cok onemli bizler icin buralarakadar cok zor geldik,nolur arkadaslar fazla ozen gosterelim fazla hareket yuruyus ve ayakta durmaktan sakinalim,sonucta dogal yolla bir gebelik yasamiyoruz,nolur bunu goz ardi etmeyelim,her birinizin mjini okurken kotu bir haber alicam diye cok korkuyorum,Allahim hepimize bebislerimizi bagislasin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin (amin)Canım hayırlı olsun saglıkla gelirler inşallah
Degerlerimiz benziyor benimde 10. Gun 228 ama ben hep korku içindeyim. Umarım devam eder bi rahatlayamadım
o korku bendede var canim,ilk bebegime asiyla hamile kalmistim 12.haftada kalbi durmustu,simdi tup bebek denedik her sey yolunda keseleri gorduk ama drum yinede herseye hazirlikli olun dedi keselerin ici bos cikabilir yada yine kalp leri durabilir,yani ilk 3ay cok onemli bizler icin buralarakadar cok zor geldik,nolur arkadaslar fazla ozen gosterelim fazla hareket yuruyus ve ayakta durmaktan sakinalim,sonucta dogal yolla bir gebelik yasamiyoruz,nolur bunu goz ardi etmeyelim,her birinizin mjini okurken kotu bir haber alicam diye cok korkuyorum,Allahim hepimize bebislerimizi bagislasin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin (amin)
o korku bendede var canim,ilk bebegime asiyla hamile kalmistim 12.haftada kalbi durmustu,simdi tup bebek denedik her sey yolunda keseleri gorduk ama drum yinede herseye hazirlikli olun dedi keselerin ici bos cikabilir yada yine kalp leri durabilir,yani ilk 3ay cok onemli bizler icin buralarakadar cok zor geldik,nolur arkadaslar fazla ozen gosterelim fazla hareket yuruyus ve ayakta durmaktan sakinalim,sonucta dogal yolla bir gebelik yasamiyoruz,nolur bunu goz ardi etmeyelim,her birinizin mjini okurken kotu bir haber alicam diye cok korkuyorum,Allahim hepimize bebislerimizi bagislasin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin (amin)
Tesekkur ederim canım, gittim Dr purolutron depot verdi, istirahat et dedi gerçi ben anladım rapor cumartesi pazar çalışmıyoruz nasılsa dedim bugün oturarak çalışmaya gayret et dedi, bebeğim hareket etmeye başlamış nasıl sevindimCanim öncelikle çok geçmiş olsun başka doktora da görünmen çok iyi olur Rabbim şifani versin bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah bizide haberdar et
iyi olmana sevindim canım. Bende gördüm hareketini, gerçekten çok güzel bir duygu.Tesekkur ederim canım, gittim Dr purolutron depot verdi, istirahat et dedi gerçi ben anladım rapor cumartesi pazar çalışmıyoruz nasılsa dedim bugün oturarak çalışmaya gayret et dedi, bebeğim hareket etmeye başlamış nasıl sevindim
Çok sevindim cnm inşallah bizde o günleri görürüz. Kanama alanı var demiştin onunla ilgili bişey söyledi mi?Tesekkur ederim canım, gittim Dr purolutron depot verdi, istirahat et dedi gerçi ben anladım rapor cumartesi pazar çalışmıyoruz nasılsa dedim bugün oturarak çalışmaya gayret et dedi, bebeğim hareket etmeye başlamış nasıl sevindim
Hadi bakalım bununla gecmiş olsun.. maşallah bebişe de.. Fıkır fıkır oynar durur inşallah..Tesekkur ederim canım, gittim Dr purolutron depot verdi, istirahat et dedi gerçi ben anladım rapor cumartesi pazar çalışmıyoruz nasılsa dedim bugün oturarak çalışmaya gayret et dedi, bebeğim hareket etmeye başlamış nasıl sevindim
Canım sende de jel geri geliyo mu arada ? Benim bugün epey bi gelince korktum bi de kahverengilerde vardıCanım 5. Denemem bu benimde, daha önce 2 kez kimyasal gebelik oldu ondan hep bir korku var içimde rabbim inşallah bu kez nasip eder hepimize, fazla yurumuyorum ufak tefek isler yapıyorum bende son derece dikkatliyim ama korku bırakmıyor beni gerçi tup bebekle hamile kalanlar dogana kadar içi rahat etmiyor sanırım inşallah goruruz o günleri.
Canım sende de jel geri geliyo mu arada ? Benim bugün epey bi gelince korktum bi de kahverengilerde vardı
Tesekkur ederim canım, gittim Dr purolutron depot verdi, istirahat et dedi gerçi ben anladım rapor cumartesi pazar çalışmıyoruz nasılsa dedim bugün oturarak çalışmaya gayret et dedi, bebeğim hareket etmeye başlamış nasıl sevindim
Tesekkur ederim canim :) Evet sen baya erken gördün hatta Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahiyi olmana sevindim canım. Bende gördüm hareketini, gerçekten çok güzel bir duygu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?