2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Ne durumdasın canım benim kesilmşlti biraz yürüdüm bugun azıcık geldi ..bu ne kadar sürecek acaba gezmek hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum ..

Ne durumdasın canım benim kesilmşlti biraz yürüdüm bugun azıcık geldi ..bu ne kadar sürecek acaba gezmek hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum ..
4 gündür yatıyorum ben. 3 gündür açik kahve olarak devam ediyor. Doktor sadece yemek yapıp bulaşık yıkayabilirsin başka bişey yapma dedi. O günlerde gelecek inşallah cnm.

Siz tekrarladınız mı testi Benim 8. Gün 97 çıktı 10. Gün 228 tekrara gerek yok dediler.
hayircabim bende tekrarlamadim testi,drum sonucumun iyi oldugunu tekrara gerek olmadigini soyledi,keseyi gorduk pazartesi insanlah bebegi gorucez :)

hayircabim bende tekrarlamadim testi,drum sonucumun iyi oldugunu tekrara gerek olmadigini soyledi,keseyi gorduk pazartesi insanlah bebegi gorucez :)

Canım hayırlı olsun saglıkla gelirler inşallah
Degerlerimiz benziyor benimde 10. Gun 228 ama ben hep korku içindeyim. Umarım devam eder bi rahatlayamadım

Artık öyle yapıcam aslında progestan kullanıyorum bir de rapor aldım geçer inş. ama ben de biraz aşırı hareket ettim ondan oldu diye düşünüyorum

Canım benimde çarşamba sabahı kanamam oldu leke gibi evinin yakınında bi Dr gittim kesenin etrafında kanama alanı var yatak istirahati verdi, ben bugün başka bi Dr a daha muayene olacağım o ne der bakalim

Canım bende mide yanması değil ama bulantisi ve kusma var ayrıca hiçbirşey yiyemiyorum herseyden igrendim sadece meyve ve sabahlari zorla tost yiyorum o kadar bende 9+5 im bugün inşallah geçer,

Canım benimde çarşamba sabahı kanamam oldu leke gibi evinin yakınında bi Dr gittim kesenin etrafında kanama alanı var yatak istirahati verdi, ben bugün başka bi Dr a daha muayene olacağım o ne der bakalim

Canim öncelikle çok geçmiş olsun başka doktora da görünmen çok iyi olur Rabbim şifani versin bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah bizide haberdar et

Kizlar bu haftalarda (8.9.10. Haftalar) hamilelerin %80 %90'ında kanama oluyor ve bunlarin hemen hemen hepsi dogumla sonuclaniyormus. Biz biraz zor gebe kaldigimiz icin cok daha fazla ozen gosteriyoruz. Kaygi etmeyelim, icimizi ferah tutalim. Hepsi gececek Allahin izniyle, bebişlerimizi kucagimiza alicaz

Canım hayırlı olsun saglıkla gelirler inşallah
Degerlerimiz benziyor benimde 10. Gun 228 ama ben hep korku içindeyim. Umarım devam eder bi rahatlayamadım
o korku bendede var canim,ilk bebegime asiyla hamile kalmistim 12.haftada kalbi durmustu,simdi tup bebek denedik her sey yolunda keseleri gorduk ama drum yinede herseye hazirlikli olun dedi keselerin ici bos cikabilir yada yine kalp leri durabilir,yani ilk 3ay cok onemli bizler icin buralarakadar cok zor geldik,nolur arkadaslar fazla ozen gosterelim fazla hareket yuruyus ve ayakta durmaktan sakinalim,sonucta dogal yolla bir gebelik yasamiyoruz,nolur bunu goz ardi etmeyelim,her birinizin mjini okurken kotu bir haber alicam diye cok korkuyorum,Allahim hepimize bebislerimizi bagislasin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin (amin)

Canım 5. Denemem bu benimde, daha önce 2 kez kimyasal gebelik oldu ondan hep bir korku var içimde rabbim inşallah bu kez nasip eder hepimize, fazla yurumuyorum ufak tefek isler yapıyorum bende son derece dikkatliyim ama korku bırakmıyor beni gerçi tup bebekle hamile kalanlar dogana kadar içi rahat etmiyor sanırım inşallah goruruz o günleri.

Canim öncelikle çok geçmiş olsun başka doktora da görünmen çok iyi olur Rabbim şifani versin bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah bizide haberdar et
Tesekkur ederim canım, gittim Dr purolutron depot verdi, istirahat et dedi gerçi ben anladım rapor cumartesi pazar çalışmıyoruz nasılsa dedim bugün oturarak çalışmaya gayret et dedi, bebeğim hareket etmeye başlamış nasıl sevindim

iyi olmana sevindim canım. Bende gördüm hareketini, gerçekten çok güzel bir duygu.

Çok sevindim cnm inşallah bizde o günleri görürüz. Kanama alanı var demiştin onunla ilgili bişey söyledi mi?

Hadi bakalım bununla gecmiş olsun.. maşallah bebişe de.. Fıkır fıkır oynar durur inşallah..

Canım sende de jel geri geliyo mu arada ? Benim bugün epey bi gelince korktum bi de kahverengilerde vardı

Canım sende de jel geri geliyo mu arada ? Benim bugün epey bi gelince korktum bi de kahverengilerde vardı

Belli bir zaman sonra sıvılaşıp geliyor geri, ama normal gelmesi vücut ihtiyacını alıyor belli bir müddet sonra çok birikiyor enfeksiyona bile yol acabiliyor. Canım merkezi ara kahverengi gelmesini soyle mutlaka belki jeli keserler progestan ignesini 2 toz yaptırabilirler.jelin gelmesi sorun değil ama kahverengiyi soyle mutlaka

Ayy çok sevindim ya Rabbim sana çok şükür yerim onun hareketlerini minik şeker şeyler canlarimiz kiymetlilerimiz
Dikkat et canım kendine yorma sakin kendini kocaman öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…