çok zor bulanıyor ve mutlaka çıkarıyorum yediğim herşeyi..ilaçları bile içemiyordum çünkü sudan tiksiniyordum çok zor inşallah en kısa zmanda geçer.. :)Canim hayırlı olsun inşallah çok sevindim :)
Benim bulantilarim da songunlerde ortaya çıktı. Halada devam ediyor doktor Rennie verdi nolur geçsin
hislerime tercüman oldungreenpepper sen birkac uzmandan daha gorus al elbette ama verecegin karar icin kendini yiyip bitirme. Zaten yeterince uzulup hirpalaniyorsun, bunlar senin elinde olan seyler degildi. hayat boyu sana muhtac olacak birisinden ote, bizler gittikten sonrasi kismi en zor olani.ben de sonlandirirdim ne kadar zor olsa da.
Lutfen bizimle duygularini paylas, acilar paylasildikca azalir biliyorsun.
biz her kararinda yanindayiz..
hislerime tercüman oldun
ağlayarak okudum.ağlamakdan yazamıyorumda
hep diyodum böyle bir karar vermek zorunda bırakma beni diye.
ama çok zor yaşayan bilir.
seni dediğin gibi olsa bizden sonra ne olucak eşimde öyle diyor.
ama bir canlıya nasıl kıyıcam..başka yolumda yok .
ama yasağlıklıysa ne yaparım o zaman ben
Canim 10-15 sayfa gerilerden okumaya baslarsan bugunlerde bu konu cok konusuldu.Arkadaşlar, ikili tarama testi iyi çıkmayan var mı? Amniyosentez ya da genetik tarama testine girmeye karar veren arkadaşlar biraz bilgi verebilirler mi?
Canim, bu olanlarin sorumlusu sen degilsin ve hepimiz bu testleri, sonucuna gore hareket etmek icin yapmiyor muyuz? Biz gocup gittikten sonrasini dusunerek hareket ederdim ben mesela. Benim de ailemde 2 tane engelli var ve gercekten cok zor. Bir tanesinin annesi babasi vefat etti. Ordan oraya suruklendi koca adam olsada.hislerime tercüman oldun
Tamam bakarım çok teşekkürler. Okumuş bile olabilirim. Kötü test sonucu çıkıp amniyosentez kararı verenleri merak etmiştim. Yoksa ben de nifty yaptırdım, sonuç bekliyorum.Canim 10-15 sayfa gerilerden okumaya baslarsan bugunlerde bu konu cok konusuldu.
Kendi adima ben 2li test yaptirmadim. Direk Harmony yaptirdim.
Kıyamm ya sana nekadar ağlama desekte inan okuyunca bizde ağlyoruz ama yaşayan bilir cnm okaar üzüldm ki okuduğum an eşimi arayıp paylaştm sanki bi akrabam yada tandiğimdan bahseder gibi birbirimizi tanmadakta burda herşeyimizi paylaşyorz destek alyoruz.Rabbim yardımcn olsunhislerime tercüman oldun
Canım sen neden direk harmony yaptırmıştın?Canim 10-15 sayfa gerilerden okumaya baslarsan bugunlerde bu konu cok konusuldu.
Kendi adima ben 2li test yaptirmadim. Direk Harmony yaptirdim.
Benim testim pozitif çıktı panorama yaptırdım bende sonucu bekliyorum. Senin değerlerin kaç çıkmıştı?Tamam bakarım çok teşekkürler. Okumuş bile olabilirim. Kötü test sonucu çıkıp amniyosentez kararı verenleri merak etmiştim. Yoksa ben de nifty yaptırdım, sonuç bekliyorum.
Senden bi arkadasa bahsettim tüm testleri yüksek riskli çıkmıştı ama amniyosentez istememiş aytıntılı ultrasyonda doktor rahat ol demiş bebeği saglıklı o da downsendromu deseler bile sağlıklı olabilir diyor böyle örnekler varmış çok çok iyi birkaç doktora gitmeden karar verme lütfen..hislerime tercüman oldun
Canım kasıkta batma gerilme ara ara oluyo bende de..amin cnm inşallah, benim mide bulantılarım olmadı hiç, çarşamba gittim en son doktora gelişimleri haftalarıyla uyumlu gayet iyi dedi, bel ağrısı ilk zamanlar daha çoktu git gide azaldı ama şimdi ayakta fazla kalınca yürüyünce falan ağrıyor hemen, o yüzden bizim daha çok dikkat etmemiz gerekiyor, doktor yürüyüşü bile çok önermedi, kendi yormadan yapabilirsin yani 10 dk falan, zaten en fazla o kadar yürüyebiliyorum hemen yoruluyorum, kasık ağrısı sanki regl olcakmışım gibi sürekli oluyordu tabi, şimdi sürekli olmasa da hala ara ara oluyor rahim büyüdüğünden sanırım,
doktor 2 bardak süt 2 kase yoğurt haftada 2 gün balık dedi, ama balık yiyemiyorum diyince omega 3 vitamin verdi, zaten demir ilacı d vitamini falan kullanıyorum , doktorum göztepe medicalpark mehtap yazıcıoğlu, ilk defa gittim, ikiz takibinde tavsiye ettiler onu o yüzden onu seçtim , ilk görüşmem güzeldi uzun uzun bakıyor konuşuyor, 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var, progestan yatmadan ağızdan 1 tane alıyorum 35.haftaya kadar devam dedi, rahmi rahatlatıyormuş kasılmalarını. bu arada hergün ceviz yiyorum1 2 adet , meyve de tabi. ev işi yapmamaya çalışıyorum eşim yapıyor kayınvalidem falan, ben yemekleri yapıyorum onun dışında oturuyorum yatıyorum :) malum erken doğum riskimiz artmasın diye böyle olmak zorunda, inşallah böyle sorunlarla karşılaşmayız.
Yaş faktöründen ötürü testler riskli çıkarsa boşu boşuna canımı sıkmamak için yaptırdım canım.Canım sen neden direk harmony yaptırmıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?