Oyyy miniklerim Allah ikisinide bagislasin sag salim dogum anilarimizi konusalim insallah calisiyormuydun peki canimevet canım 1 aydır yatıyordum şimdilik gectı kanama ama yınede dıkkat etmeye devam iki miniğim var o yuzden hep dikkat etmem grekıyormus allah basşka sorun yaşatmasın inş..
Bilemedimki ikiside pasliyor en son ben karar vrcem :) tup bebek doktoru tahlil yapsin karar versin dedi 1,5hafta sonra randevumuz var bakalim ne yapacak malesef ilceye yakin ozellerdede pek tavsiye yok doktor isi biraz sikintili ama idare etcez keske buyuk sehirlerde olsaydim :) ama kismet iste[/QUOTE]alahala neden oyle dıyokı bıde özelde doktor yanı tuhaf eger kan pıhtılaşman yoksa bırakman gerek test falan yapsın bari tup bebek doktoru banada test yapömadı ama bız tedbır için kullandık onu bırak bı sorun olmaz dedı bıraktım bende
Clexans kan sulandirici sanirjm, ben coraspin kullandim ilk gunden beri, hala da kullaniyorum..
Oyyy miniklerim Allah ikisinide bagislasin sag salim dogum anilarimizi konusalim insallah calisiyormuydun peki canim
Canim sivas yozgat arasindayiz iki ildede gelismis hastane yok kayseride tup bebek yaptirdik orasida git gel 5saati geciyor burdaki ozel tek sansim. İsin icin insallah iyi olur kafanda dagilir ben calisinca rahatladim sukuramın inş sağlıkla görelım o gunleri evet canım çalışıyorum ızın aldım mecburen ama yatış bıttı yarın işe başlıyorum artık ama yorucu bı işim yok çok şükür masa bası iş..
Canim sivas yozgat arasindayiz iki ildede gelismis hastane yok kayseride tup bebek yaptirdik orasida git gel 5saati geciyor burdaki ozel tek sansim. İsin icin insallah iyi olur kafanda dagilir ben calisinca rahatladim sukur
Elevit kilo mu aldiriyormus yaaaaben keseyi gordugumden beri elevit ve ferro gyno sanol kullaniyorum, yani demire de erkenden basladim ben..
İnsallah canim. Suan okul kapanana kadar burdayiz ama nasip olursa dogumu antalyada dusunuyorum ailem ordaanladım canım peki dogum falanda aynı hastanedemı yapacaksın inş iyi olur dediğin gibi korkuyorum ama yatmaktanda sıkıldım inş başka sorun yaşamayız
Mide bulantılarım yüzünden 3 kg vermiştim. Doktor eleviti verdi çok hızlı kilo aldırıyor duruma göre keseriz dedi.
Benim göbiş baya çıktı iç çamaşırlarım bile sıkıyor. Pantolonlarımı kaldırdım Allahtan taytlar oluyor :) Acaba hamile kıyafetlerini ne zaman almak lazım alışveriş e başlayan varmı?
Ben 3 haftadır hamile pantolon giyiyorum. 1Kilo aldım ama gazdan dolayı kocaman göbeğim var.Mide bulantılarım yüzünden 3 kg vermiştim. Doktor eleviti verdi çok hızlı kilo aldırıyor duruma göre keseriz dedi.
Benim göbiş baya çıktı iç çamaşırlarım bile sıkıyor. Pantolonlarımı kaldırdım Allahtan taytlar oluyor :) Acaba hamile kıyafetlerini ne zaman almak lazım alışveriş e başlayan varmı?
Gaz sorunu bende de var çok fena bi durumDoktoruna danışıp mı almıştın ilaçlarını. Demir vitaminini doğumdan sonra bile kullanmak gerekiyormuş ama iyi besleniyorsan elevite gerek yok. Doktoruna sor yinede :) Ben et türü hiçbişey yiyemiyorum. Yemekte yiyemiyorum hemen midem yanıyor. Akşamları sadece çorba salata.
Alışveriş yapıcam ama tek başına çok sıkıcı yanımda tavsiye veren biri olsa iyi olurdu ama yok. Şimdi hamile taytı alsam 3-4 ay sonra olurmu ki bilmiyorum. Lcw da hamile giyim var netten biraz baktım. Siz ne önerirsiniz :)
kizlar 4 ay kdr folikasit kullandim sonra dr um onu uzun sure kullanmk iyi degil dedi ve biraktirdi. Aralik gbi onu birakip elevite basladim. bn bu kontrolde sordum eleviti birakiyimmi diye artikopera dr um guwenc bey (bahceci) hyrr dedi. Bnce dr una sormadan birakma ki 17.haftandasin we sadece 3.5 kilo almissin masallah.
Cumleten gunaydin..
opera bebegim.. bu sabah tartidan aldigim habere gore toplamda 10 kilo almışım.. Su an 69 kiloyum. Vatana millete hayirli olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?