2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

evet canım 1 aydır yatıyordum şimdilik gectı kanama ama yınede dıkkat etmeye devam iki miniğim var o yuzden hep dikkat etmem grekıyormus allah basşka sorun yaşatmasın inş..
Oyyy miniklerim Allah ikisinide bagislasin sag salim dogum anilarimizi konusalim insallah calisiyormuydun peki canim

Bilemedimki ikiside pasliyor en son ben karar vrcem :) tup bebek doktoru tahlil yapsin karar versin dedi 1,5hafta sonra randevumuz var bakalim ne yapacak malesef ilceye yakin ozellerdede pek tavsiye yok doktor isi biraz sikintili ama idare etcez keske buyuk sehirlerde olsaydim :) ama kismet iste[/QUOTE]

nerde yaşıyosun canım merkeze yakın değilmisin

Clexans kan sulandirici sanirjm, ben coraspin kullandim ilk gunden beri, hala da kullaniyorum..

Bende 12 haftaya kadar cirinone jel ve coraspin kullandım jeli bıraktım ama doktorum 8. Aya kadar coraspine devam dedi. 13. Haftada demir vitamini ve elevit (multivitamin) verdi. Elevit çok kilo aldırdığı için fazla kullanma dedi.
Siz şuanda hangi ilaçları kullanıyorsunuz.

ben transferden önce basladim clexane igne olmaya dr doguma 12 saat kalana kadarda devam edicez dedi benim kanda pihtilasma sorunum var cunku hem coraspin hem clexane kullanıyorum

Oyyy miniklerim Allah ikisinide bagislasin sag salim dogum anilarimizi konusalim insallah calisiyormuydun peki canim

amın inş sağlıkla görelım o gunleri evet canım çalışıyorum ızın aldım mecburen ama yatış bıttı yarın işe başlıyorum artık ama yorucu bı işim yok çok şükür masa bası iş..

Elevit kilo mu aldiriyormus yaaaa ben keseyi gordugumden beri elevit ve ferro gyno sanol kullaniyorum, yani demire de erkenden basladim ben..

Canim sivas yozgat arasindayiz iki ildede gelismis hastane yok kayseride tup bebek yaptirdik orasida git gel 5saati geciyor burdaki ozel tek sansim. İsin icin insallah iyi olur kafanda dagilir ben calisinca rahatladim sukur

Canim sivas yozgat arasindayiz iki ildede gelismis hastane yok kayseride tup bebek yaptirdik orasida git gel 5saati geciyor burdaki ozel tek sansim. İsin icin insallah iyi olur kafanda dagilir ben calisinca rahatladim sukur

anladım canım peki dogum falanda aynı hastanedemı yapacaksın inş iyi olur dediğin gibi korkuyorum ama yatmaktanda sıkıldım inş başka sorun yaşamayız

Elevit kilo mu aldiriyormus yaaaa ben keseyi gordugumden beri elevit ve ferro gyno sanol kullaniyorum, yani demire de erkenden basladim ben..

Mide bulantılarım yüzünden 3 kg vermiştim. Doktor eleviti verdi çok hızlı kilo aldırıyor duruma göre keseriz dedi.

Benim göbiş baya çıktı iç çamaşırlarım bile sıkıyor. Pantolonlarımı kaldırdım Allahtan taytlar oluyor :) Acaba hamile kıyafetlerini ne zaman almak lazım alışveriş e başlayan varmı?

anladım canım peki dogum falanda aynı hastanedemı yapacaksın inş iyi olur dediğin gibi korkuyorum ama yatmaktanda sıkıldım inş başka sorun yaşamayız
İnsallah canim. Suan okul kapanana kadar burdayiz ama nasip olursa dogumu antalyada dusunuyorum ailem orda

Ohooooo ben 4 haftadir falan hamile pantolonu ve tayti giyiyorum.. 2 kg aldigim halimle bile kiyafetlerim olmuyordu, gaz sorunumla birlikte koca bir gobegim var..
su an 17. Haftadaykm 3,5 kg aldim acaba elevite ara mi versem

Ben 3 haftadır hamile pantolon giyiyorum. 1Kilo aldım ama gazdan dolayı kocaman göbeğim var.

Gaz sorunu bende de var çok fena bi durum Doktoruna danışıp mı almıştın ilaçlarını. Demir vitaminini doğumdan sonra bile kullanmak gerekiyormuş ama iyi besleniyorsan elevite gerek yok. Doktoruna sor yinede :) Ben et türü hiçbişey yiyemiyorum. Yemekte yiyemiyorum hemen midem yanıyor. Akşamları sadece çorba salata.

Alışveriş yapıcam ama tek başına çok sıkıcı yanımda tavsiye veren biri olsa iyi olurdu ama yok. Şimdi hamile taytı alsam 3-4 ay sonra olurmu ki bilmiyorum. Lcw da hamile giyim var netten biraz baktım. Siz ne önerirsiniz :)

LCW'den alacaksan kalıpları zaten geniş, şu an hangi beden giyiyorsan aynı bedeni al. onların karın bel kısmı hem büyük hem de lastik ayarlı. Fiyatları da gayet uygun, internetten alabilirsin. İç çamaşırını da büyük beden aldım ben, karın kısmı dar geliyordu çünkü.
Eleviti doktor verdi, hatta iki doktora gidiyorum ben ikisi de kullan dedi

kizlar 4 ay kdr folikasit kullandim sonra dr um onu uzun sure kullanmk iyi degil dedi ve biraktirdi. Aralik gbi onu birakip elevite basladim. bn bu kontrolde sordum eleviti birakiyimmi diye artik opera dr um guwenc bey (bahceci) hyrr dedi. Bnce dr una sormadan birakma ki 17.haftandasin we sadece 3.5 kilo almissin masallah.

Sormadan zaten bırakmam da.. benim haftamda en çok kilo alan bir asmakilit var bir ben varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…