Sormadan zaten bırakmam da.. benim haftamda en çok kilo alan bir @asmakilit var bir ben varım
yok yok ben de 3,5-4 kg aldım başından beri. O kadar çok ilaç kullandık ki ben normal karşılıyorum. 12. haftaya kadar zaten estrofemler progestanlar şişirdikçe şişirdi. buna şükür yani. Bu arada LCW mağazalarından bi tane hamile pantolonu aldım ama çok fazla çeşit göremedim. Büyük Beşiktaş çarşısında üst katta sadece hamile giyim satan bir mağaza var. tavsiye ederim çok şık ve güzel ve rahat şeyler var...
Motherland değil mi?? Ben ordan kumaş pantolon aldım gecen haftasonu
Lulinda erkenci gördüm seni bu sabah
özelden yazdım mesajımı. Sadece PAPP-A düşük bende.Benim testim pozitif çıktı panorama yaptırdım bende sonucu bekliyorum. Senin değerlerin kaç çıkmıştı?
canım sende pıhtılasma var mi?coraspir kullanıyorsun?Bende 12 haftaya kadar cirinone jel ve coraspin kullandım jeli bıraktım ama doktorum 8. Aya kadar coraspine devam dedi. 13. Haftada demir vitamini ve elevit (multivitamin) verdi. Elevit çok kilo aldırdığı için fazla kullanma dedi.
Siz şuanda hangi ilaçları kullanıyorsunuz.
canım senin pıhtılasma sonucun neydi?benim PAİ1 homozigotben transferden önce basladim clexane igne olmaya dr doguma 12 saat kalana kadarda devam edicez dedi benim kanda pihtilasma sorunum var cunku hem coraspin hem clexane kullanıyorum
Pıhtılaşma sorunum yoktu kan akışımın düzenli olması için kullanmamı önedi doktor.canım sende pıhtılasma var mi?coraspir kullanıyorsun?
Ayy cok güldümmvallahi biz doğuma yuvarlanarak gidicez...
canım senin pıhtılasma sonucun neydi?benim PAİ1 homozigot
Ben bu elevitin gereksiz şişirdiğini duydum gun aşırı içiyorum hiç içmeyen arkadasım da var onun doktoru dengeli beslen demiş..Ohooooo ben 4 haftadir falan hamile pantolonu ve tayti giyiyorum.. 2 kg aldigim halimle bile kiyafetlerim olmuyordu, gaz sorunumla birlikte koca bir gobegim var..
su an 17. Haftadaykm 3,5 kg aldim acaba elevite ara mi versem
Kedilerinefendisi birsey sorcam transfer den sonra sende pregnyl igne kullandinmi? Günde 10 mm. Pozitif cikartiyormus idrar testini öyle diyorlar.Ben bu elevitin gereksiz şişirdiğini duydum gun aşırı içiyorum hiç içmeyen arkadasım da var onun doktoru dengeli beslen demiş..
Seni ekledim canım..Kedilerinefendisi birsey sorcam transfer den sonra sende pregnyl igne kullandinmi? Günde 10 mm. Pozitif cikartiyormus idrar testini öyle diyorlar.
Gecen hafta pazartesi yani 2 sinde 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi. Yani 8. Gün oluyo galiba. Kayinvalidem 80. Yil saglikocaginda hemşire yarin orda kan verim diyorum. Ama sonucunu aksam 5 de cikacak diyor .Seni ekledim canım..
ben de kullandım arkadasım da kullandı arkadasım idrar testi yaptı 7.gun sanırım çıktı doktor ilaçtandır demişti saglık ocagındaki ama hamile şu an 10hafta oldu..
erken tutunmuşsa çıkar tabi bugun kaçıncı gunun
Bence de kan ver rahatla ki bence hamilesindir embriyoların kaliteliyse tutunmuştur mutlaka..Gecen hafta pazartesi yani 2 sinde 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi. Yani 8. Gün oluyo galiba. Kayinvalidem 80. Yil saglikocaginda hemşire yarin orda kan verim diyorum. Ama sonucunu aksam 5 de cikacak diyor .
Transferin 10. Günü kanda öğrendim ben..Gecen hafta pazartesi yani 2 sinde 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi. Yani 8. Gün oluyo galiba. Kayinvalidem 80. Yil saglikocaginda hemşire yarin orda kan verim diyorum. Ama sonucunu aksam 5 de cikacak diyor .
Idrar testi nin resmini gondericem birazdan. Bi bakip yorumlarsaniz sevinirimBence de kan ver rahatla ki bence hamilesindir embriyoların kaliteliyse tutunmuştur mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?