2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar ayıptır demesi azonce pazardan çupra aldım bir anlık cesaret işte ama akşam yemeğe korkuyorum ya 4aydir balık yiyemiyorum ama artık biyerden başlamak lazım dedim. Bana ne tavsiye edersiniz?

Ben gecen hafta aldım kızartma ağır gelicegi için tuzlayıp direk yağlı kağıt üzerine koydum 1 er çay kaşıgıda sıvı yağ surup fırınladım gayet güzel oldu agırda olmadı

Kızlar ayıptır demesi azonce pazardan çupra aldım bir anlık cesaret işte ama akşam yemeğe korkuyorum ya 4aydir balık yiyemiyorum ama artık biyerden başlamak lazım dedim. Bana ne tavsiye edersiniz?
Firin posetinde yapabilirsin.. Tereyagini erit, fircayla icine disina sur. Tuz karabiber de ekele.. ben sarimsak da koydum.. patates falan da attim icine.. limonlari yuvarlak dilimleyip attim. bir iki tatli kasigi kadar tereyagini da posete attim. Koku yok, lokum gibi oluyo balik..

limoda veriyorlarmış yanında özel hastanelerde :))

Yaptır lütfen bu yüzden bebeğini kaybeden biri var ailemde bu test şart 9 aylık bebek doğumdan önce öldü bu sebepten ihmalden..tüm doktorlar onaylıyo karatay kendine baksın şov yapıyo tv lerde ..

Canım çuprayı sosla limon zeytinyağı karabiberle fırına ver 40 dakikada olur..ama tavsiyem çupra değil de mezgit veya somon al..

ohhh bee. ..haftanın son iş günü en sevdiğim gün. .sizleri takipteyim ama yazamiyorum maalesef.
bence canan karatayi boşverin nebehat cehreyi dinleyinbi ara baya geyigi dönmüştü. .
bu rüya olayı fena ya..dun esra erolun evine gittiydim mesela..gerisini düşünün bide son aylarda dahada abuklasiyo soyliyim..bi gr am uykum oluyodu..onuda sarışın lari kocamdan uzak tutmaylla ugrasiyodum

benim 4 lü teste 1 hafta kaldi ya..inşallah kötü bisey çıkmaz. .
bide alt tarafinizda kaşıntı başladı mi..bi kac gündür bi kaşıntım var deli edio..oglumdada olmustu..dr krem vermişti gecmisti..simdide daha gitmeme 1 hafta var..kremi hatirlasam alacamda..belki erken gitmeye bi bahane olurr

Hahaha, evet ya yasasin Nebahat Cehre.
Bende de hafif bir kasinti var. Yarin 10.30 kontrolum var. Bu sefer servikal boy kontrolu olacak vajinal. Gidince kasintiyi da sorarim.
Ben de abuk subuk seyler goruyorum. Zaten zar zor uyuyorum, ondan herhalde.

Sagolun kızlar akşam deneyeceğim dün eşim balık yiyemedik bir türlü deyince üzüldüm ya kıyamam ona gittim aldım hemen
Hepinizi öptüm

Yaptır lütfen bu yüzden bebeğini kaybeden biri var ailemde bu test şart 9 aylık bebek doğumdan önce öldü bu sebepten ihmalden..tüm doktorlar onaylıyo karatay kendine baksın şov yapıyo tv lerde ..
Bunu bir de 2015 eylül annelerine yazsan... Orada benim sözlerimi evirip çevirip kişiselleştirmeye kalkan bir iki anne oldu da fikrimi söylediğim için :)

Akşam icin yemek onerileri alabilirim.. her gun ayni tantana.. yasamak icin yiyen değil de yemek icin yasayan bir insan oludugum için öğünleri gecistiremiyorum

Sonucun benimkinden guzel tatlim.. kaygi etme.

Sağol cnm inşallah sorunsuz gelir bebeklerimiz. Ben bu testlere çokta inanmıyorum gerçi ama genede endişelendirebiliyor. Bir arkadaşımızında testi çok çok iyi çıkmıştı ams bebegi down sendromlu dogdu.. İnşallah saglıkla gelir kuzular

Akşam icin yemek onerileri alabilirim.. her gun ayni tantana.. yasamak icin yiyen değil de yemek icin yasayan bir insan oludugum için öğünleri gecistiremiyorum

Zamanin olsaydı çalı fasulye yap yanına pilav ve güzel bir domates salatası veya cacık derdim ama biraz zaman alır haftasonu için demiş olayım bari :)

Zamanin olsaydı çalı fasulye yap yanına pilav ve güzel bir domates salatası veya cacık derdim ama biraz zaman alır haftasonu için demiş olayım bari :)
Uvvvv domates salatasini düşünebilirim şöyle bol soğanlı.. Kizlar mideler iyileşti di mi?? Yemek muhabbetinden rahatsiz olan varsa soylesin..

Zaten doktorumu dinlerim heralde canim kesin yapilcak derse yaptirirm tabiki ama genede kafamda soru isaretleri???

Bunu bir de 2015 eylül annelerine yazsan... Orada benim sözlerimi evirip çevirip kişiselleştirmeye kalkan bir iki anne oldu da fikrimi söylediğim için :)
Yaaa insan en ufak biseyden hemen supheye dusuyo konu bebeklerin sagligi okunca en dogrusu doktorunla konusup karar vermek sanirim zayif olmama ve ailemizde hic seker hastasi olmamasina guveniyorum ama belli olmaz tabiki bakalim bi zamani gelsinde doktoruma guvenicem canm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…