Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eveet kontrolden geldiiimm. Oğluş 365 gr olmuş.. Doktordan paparayi yedim.. cok kilo almissin dedi.. 1 araba laf saydi.. bir dahaki kontrolde ayni kiloda olacaksin ona gore dedi.. Yürüyüş önerdi.. detayli ultrasonu kendi yapcakmis bir sonraki kontrolde.. olur da dikkat ettigin halde haftada yine 1 kilo alirsan mutlaka gel dedi. aspirini biraktim.. 10 nisanda görüşürüz dedi..Evet kizcemi gördüm geldim cok şükür 300 gr olmus minnos herhangi bir sıkıntı yok ama bakalimasmakilit ne yaptın ciktinmi kontrolden
Yoga iyi gelir. Orada ödem için gösterilen hareketleri hergün evde yapabilirsin. Bir de azıcık tuzu azaltırsan düzelir muhtemelen.Gunaydin kizlar..
benim 2-3 gundur acayip odem var vucudumda.
her goren yuzun sismis diyor, parmaklarim davul gibi alyansi takamiyorum.
odem icin erken degil mi daha? Benim gibi olan var mi??
cnaim benimki 7-8 gun ilerde.. iri bi bebek olur baska bir anlami yok, iyi bakmissin dedi.. takma kafana.. ben baya bi netten de araştirdim hiç kotu bi duruma rastlamadım.. rahat ol..aminn cnm yaa kafama takildi son adet tarihine göre 19+6 yim ama ultrasonda en bastan beri 3 gun geri geliyor 19+3 bi sorun olurmu ki ya dr israrla sorun yok dedi ama yine psikoya bagladim galiba
ya ileri olsa bende korkmazdim ama geri olunca panikledim ben ilk bebegimide gelisim geriliginden kaybetmistim çünkü neyse hayirlisi artikcnaim benimki 7-8 gun ilerde.. iri bi bebek olur baska bir anlami yok, iyi bakmissin dedi.. takma kafana.. ben baya bi netten de araştirdim hiç kotu bi duruma rastlamadım.. rahat ol..
Lulinda canim anne karninda belgeselinde hamile hatun yunus egitmeniydi. 6 veya 7. Ayindaydi sanirim ney hatırlamıyorum, nişani düşmüştü. Erken dogum riskinden dolayi rahim agzini dikmislerdi. Rahim agzinin dikilmesinin Turklere özgü bir sey olmasi saçma bence.. eskiden olsa neyse de simdi dunya literaturu herkesin elinin altinda.. doktorlarimiz kulaktan dolma hurafe bilgilerle harek etmiyorlardir diye düşünüyorum, inaniyorum.. aksi korkutuyor valla
![]()
Ay pardon canim.. ama 3 gun geri olmasi bence sorun olmaz.. ultrason ciktisinda hep +- 1,5 hafta aralik veriyor..ya ileri olsa bende korkmazdim ama geri olunca panikledim ben ilk bebegimide gelisim geriliginden kaybetmistim çünkü neyse hayirlisi artik
Kızlar başım çok ağrıyor parol iceyim mi yaa?
Bende minoset iciyorum bu ara neredeyse hergün agriyor basim gerci minosetin cok bi faydasi olmuyor yillardir majezike alismis bunyeye minoset pek fayda etmiyoNeyse dayanamadim içtim inşallah şifa olur
Ben bagcilar medipol megadayim suan canim 11.haftada basladim oraya doktorum hale aktun suan cok memnunum hem hastaneden hem doktormdanKizlar bn 13. Haftamda fln ins bi sorun olmazsa kanama vs. Tupcumu birakmayi dusunuyorum Artik. Istanbulda oturanlar bilir bagcilar medipol uni hast ne operator dr a dewam etmk istyrmhastanede prof yar doc dr fln da war aslinda acil birsey olursada Allah korusun onlarla yuruturz diyrm. Sizce daha erkn mi kizlar bahcecideki tupcum guwenc beyi birakip operator bi kadin dogumcuya gitmem icin? fikrinizi almk istedim.
Canm.bu meseleyi ben de kafama çok taktım. Bi zamanlar ama aynen senn gibi 3 gün geriden geliyor benm bebeğim de doktor sorun yok dedi ısrar etmeme rağmen ve ben çok sıkıntı yaşadığım için en az 10 doktora sormusumdur emin ol her muayenede acaba kanama sebebi olabilri mi diye biliyosun zor günler atlattim Rabbime şükür geçti gitti ama sorun yok diye için rahat etsin öpüyorum tatlım :)))aminn cnm yaa kafama takildi son adet tarihine göre 19+6 yim ama ultrasonda en bastan beri 3 gun geri geliyor 19+3 bi sorun olurmu ki ya dr israrla sorun yok dedi ama yine psikoya bagladim galiba