• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Buarada detayli ultrason icin doktorm ayni hastanedeki perinatoloji uzmanina yonlendirdi prof dr sebahat atar ikizler icin 770 dediler baska yerle ugrasmiyim diyorum direk hastanemde yaptiriyim fiyat nasil sizce siz nerelerde yaptiriyosunuz?
cnm geç cevap veriyorum ama yine de yazayım, malum ikiz olunca maliyet her zaman fazla oluyor,
nerde oturuyorsun bilmiyorum,
ben medicalpark göztepede yaptırıyorum 480 lira ikiz fiyatı, ben doktor değiştirdim oraya geçtim mehtap yazıcıoğluna, ona muayene olup 140 tl ye, daha sonra ordan randevu alırsan detaylı için 480 tl oluyor, ama sen dışardan gelince kaç olur bilmiyorum fiyat değişiyor sanırım

Ya bu ayrıntılı ultrasonda elstra bi alet edevat var mi?? Benim kendi doktorum yapicam dedi.. zaten her gelisinde de ayrintili bakiyorum dedi..

Ya bu ayrıntılı ultrasonda elstra bi alet edevat var mi?? Benim kendi doktorum yapicam dedi.. zaten her gelisinde de ayrintili bakiyorum dedi..
valla bilmiyorum ama tahmin ediyorum,herhalde 3 boyutlu dedikleri ultrasonla bakıyorlar ama her doktorda zaten bu var sanırım, siyah ekran değilde kahverengi bi ekran oluyor bebeği daha rahat görüyorlar bütün organları inceliyolar, senin doktorunun o alanda da uzmanlığı okumuşluğu varsa o yüzden ona da ben bakıcam demiştir ama genelde başka doktorlara gidiyorlar bu işte uzman olanlara,

kızlar merak ettiğim bi soru var, tüp bebek olunca normal doğum olmuyor mu?
bir de ikiz olunca hiç mi hiç şans yok, doktorlarınıza sordunuz mu bu mevzuyu, merak ettim de

günaydın arkadaşlar nasılsınız biz oğluşumla iyiyiz çok şükür:nazar::anneadayı::KK46: bir şey sorucam siz illa ki sol tarafa mı yatıyorsunuz? Gece sola uyumak istedim ama başaramadım uykusuz kaldım hep sağdan uyuyabiliyorum siz ne yapıyorsunuz ya? Korkuyorum bişe olcak diye kuzuma:KK42:

bir de ikiz olunca hiç mi hiç şans yok, doktorlarınıza sordunuz mu bu mevzuyu, merak ettim de

ben iki doktora gidiyorum ya, ikisi de normal doğumdan yana, hatta ben tüp bebekte sezeryan yapıyorlar dediğimde,
'ne alaka, gebelik aynı gebelik' tarzında beni azarladı ikisi de :(

ayrıntılı usg'de 4 boyutlu bakılıyor, perinatolog ya da radyoloji uzmanının yapması gerekiyor.

ikizlerde normal doğum ben pek rastlamadım ama memorialde gittiğim figen hn, memorialin ilk ikiz normal doğumunu yaptıran doktor.

günaydın arkadaşlar nasılsınız biz oğluşumla iyiyiz çok şükür:nazar::anneadayı::KK46: bir şey sorucam siz illa ki sol tarafa mı yatıyorsunuz? Gece sola uyumak istedim ama başaramadım uykusuz kaldım hep sağdan uyuyabiliyorum siz ne yapıyorsunuz ya? Korkuyorum bişe olcak diye kuzuma:KK42:
günaydın canım..bende sola yatıp uyuyamayanlardanım sağ da çok mutlu ve huzurulu uyuyorum :)

bir şey olmaz canım, sadece sırt üstü ve sağa doğru yatarken sağdan geçen damara rahim baskı yaptıgı için agrın olabilir,
agrı yoksa keyfine bak.
ayrıca uykuda kimbilir ne tarafımıza dönüyoruz, önemli olan rahat yatmak..

benim çoğul gebelik olduğu için 13. haftamda girmiştim detaylı usg ye hoca 22 dk a hiç konuşmadan herşeylerini ölçtü aklına gelebilecek herşeyi.. ekstra bir alet kullanmıyor usg yapılan gibiydi. 22. haftada tekrar gidicem kalpleri için detaylıya giricem.. detaylı usg için o alanda da bilgi sahibi olması yeterli oluyormuş..

günaydıınn,rahat ediyosan o şekilde de uyayabilirsin bence canım.ben hala arada yüzüstü bile yatabiliyorum şimdilik :KK30:

canım benim doktorum kıymetli bebek diye sezeryan olacak diye birşey yok. istediğin gibi normal doğurabilirsin dedi. hatta normal doğuranların bebeği kıymetsiz mi, ben bu mantığı anlamıyorum, bütün bebekler bizim için çok kıymetli o riski alır mıyız dedi. Ama ikiz olursa durum değişri mi bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun. Ağrısız kolay bi çırpıda doğumlarımız olsun;)

günaydıınn,rahat ediyosan o şekilde de uyayabilirsin bence canım.ben hala arada yüzüstü bile yatabiliyorum şimdilik :KK30:
Hadi ya gerçekmi ayyy bütün gece uyuyamadım şimdi işyerinde uyukluyorum ya ne bilim ileriki aylarda tehlikeli oluyomuş diye şimdiden alışayım dedim ama sonuç isyerinde uyuklayan bir hamile:p

Aranızda bebek arabalarına bakan var mı? Biz makul birşeyler arıyoruz. Graco evo modelini gördüm. Kullanan ya da etrafında kullanan varsa yardımcı olabilirmisiniz? İyi bir çocuk mağazasının satıcısı bize hiç tavsiye etmedi. Garantisi varmış ama kullanıcı hatası diye hiçbirşey yapmıyorlarmış. Çok şikayet alıyorlarmış. Sanırım çabuk bozuluyor. Başka alternatifimiz ne olabilir? Ana kucağı içinde birşeyler almak istiyoruz.

cnm rahat ol ben de bi sağa bi sola dönüyorum. Sabit yatılmıyor. Doktor hiç önemli değil dedi.

Aranızda bebek arabalarına bakan var mı? Biz makul birşeyler arıyoruz. Graco evo modelini gördüm. Kullanan ya da etrafında kullanan varsa yardımcı olabilirmisiniz? İyi bir çocuk mağazasının satıcısı bize hiç tavsiye etmedi. Garantisi varmış ama kullanıcı hatası diye hiçbirşey yapmıyorlarmış. Çok şikayet alıyorlarmış. Sanırım çabuk bozuluyor. Başka alternatifimiz ne olabilir? Ana kucağı içinde birşeyler almak istiyoruz.

biz baktık baya araştırma yaptık ve inglesina markada karar kıldık. travel tipi. alanlar çok memnun. herkes tavsiye etti. hafif ve kullanışlıymış. tek elle kapanabiliyo falan. cross marka alan bir arkadaş vardı, o da hiç memnun kalmadığını söyledi.

biz baktık baya araştırma yaptık ve inglesina markada karar kıldık. travel tipi. alanlar çok memnun. herkes tavsiye etti. hafif ve kullanışlıymış. tek elle kapanabiliyo falan. cross marka alan bir arkadaş vardı, o da hiç memnun kalmadığını söyledi.

2500-3500 TL arasıymış fiyatı :mad::mad:

Selam kizlar, geçen vakitlerde hatırlamıyorum kim, crinone jelin yeşil olarak geri geldiğini yazmıştı. Bendede üç gün evvel aynı şekilde başladı. Burda bunu okuduğum için, oluyor böyle demekki dedim ve önemsemedim. Dün akşam bütün vücudum sızlamaya başlamıştı, sıtma gibi. Nerdeyse 3 litreye yakında su içmiştim, fakat idrarımı yapamıyordum. Acile gittim. Meğersem jel vajinada birikmiş, ve enfeksiyon olmuş. İçindekini doktor temizledi, ve enfeksiyona karşı şimdi fitil verdi. Neyseki kaşınmaya ve daha çok ilerlememişti. Rahatladım şimdi. Söylicem şu, es geçmeyin, müdahale edilmesi bişeymiş.

Te
cnm geç cevap veriyorum ama yine de yazayım, malum ikiz olunca maliyet her zaman fazla oluyor,
nerde oturuyorsun bilmiyorum,
ben medicalpark göztepede yaptırıyorum 480 lira ikiz fiyatı, ben doktor değiştirdim oraya geçtim mehtap yazıcıoğluna, ona muayene olup 140 tl ye, daha sonra ordan randevu alırsan detaylı için 480 tl oluyor, ama sen dışardan gelince kaç olur bilmiyorum fiyat değişiyor sanırım
Tesekkur ederim canm cevabin icin goztepeye uzagim malesef ama hemen hemen ayni fiyata geliyo muayene ucreti falan galiba yaptiricam kendi hastanemde artik devleti dusundum biara ama guvenemedim acikcasi napalim bebisler icin deger..

Back
X