Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle sözlerime özür dileyerek başlıyorum çünkü ait olduğum topik burası değil..sizler gibi gebelik için gün sayamıyorum maalesef

hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, sağlıka bebeklerinizi kucağınıza almanızı yurekten diliyorum..Sadece deneyimlerinize güvenerek sizlere danışmak istediğim bir konu var. Kısaca hikayem şöyle..Normal yolla oluşan bir gebelik ve istenmediği için olunan kürtaj..Sonrsınd 1. Tüpbebek sonuç kimyasal gebelik..2. Tüp bebek, sonuç negatif.. 3. Denememi ise bahçeci de yaptırdım. Doktorum dışardan Prof. Dr. Engin Oral..tüm işlemler bahçeçide oldu ama. Bugun transferimin 8. Günü ama ben ümitsizim bu seferde olmadı, biliyorum kan testi yapmadanümitsizliğe kapılmamalıyım ama his işte yine negatifi göreceğim

size sormak istediğim bu zamana kadar problemin hep erkek kaynaklı olduğu söylendi bize, bende herşey yolunda denİldi ama 3 seferde başarısız sonuç aldıysak benimle ilgili de gözardı edilen birşeyler vardır değil mi, aksi olsa başarılı olurduk..bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?hem maddi hem manevi çok yıprandık, bazen vazgeçmeliyim diye düşünüyorum ama...benzer şeyler yaşayanlarınız varsa deneyimlerinizi duymaya çok ihtiyacım var..uzun oldu ama şimdiden teşekkür ediyorum..sevgiler