2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Sabahları 15 dakika kadar bulantı oluyor buna razıyım tabi şükür bu güne..

bende 22+ li haftalarda dr gizli bi görüntüleme merkezine gidicem galiba ayrıntılı ultrason icin dr kendi bakoyor ama ben bir dr daha gidecem kismetse tetnozda ben daha once 2 sene onceki gebeligikde 2 kez olmuştum asi dr gerek yok 5 yila kadar korur dedi yasasinnn

Ben şu an şoktayım, ne yapmalıyım bilmiyorum..sabah kan vermeye gittim ne olucaksa olsun dedim..az önce sonuç geldi..9. Gün değerim 108..gerçek mi bu allahımmm????
Tebrikler :)) inşallah değerlerin katlanır ve sağlıkla kucağına alırsın ... Çok sevindim , gözün Aydın :) boş yere üzmüşsün kendini ...

süper zaman.. ilk aşısını olsun bakalım ben beklicem biraz daha..
Kızlar bnde aşı yaptırmış biri olarak bilgi vermek istedim bana 18. Haftamda yaptılar sıkıntı yok yani sağlık ocağı sistemden bakarak aşıyı yapıyor adet tarihimize gore şu haftadan şu zamana kadar yapılması gerekir gibi oluyormuş 2 doz olduğu için tatlislarim öpüyorum hepinizi

Hehehe benim saglik ocagi bir garip zati ya.. bir yandan ultrason bakiyorlar, bir yandan adet tarihinin ilk degil de son gününden gebelok tarihi hesapliyorlar.. biliyorlar mi atiyorlar mi anlamadım

Bugun yazmıştım ama cvp alamadım kimseden. Beni de 18. Haftada çağırdılar. Herkese 20 demişler bende tereddüt etmiştim. Sorun olmamasına sevindim.

Yaa bende ne zaman az yiyeceğim desem elimde bi sürü abur cubur oluyo. Doymayınca daha kötü oluyor daha çok kalori alıyorum. Sabah kahvaltıda canım istediği kadar yiyorum ,vitaminlerimi alıyorum. Öğlende 20-25 fındık 2 ceviz 1 bardak süt ya da meyve. Akşam çorba ve salata. Bu güne kadar 1,5 kg aldım.

Ben de oyle yapayim bari.. kahvaltida yukeleneyim.. ogle aksam gecistireyim..

kızlar günaydın. siz bu diyetleri doktor kontrolünde mi yapıyorsunuz? Günlük 2500 kalorinin altında almak kanda keton miktarını arttırıp bebekte zeka geriliğine falan sebebiyet verebiliyormuş belli haftalardan sonra. Sanırım 20. haftaya kadar bebek tüm gelişimini anneden sağlıyomuş ama sonrasında yemeniz lazım.

Canım bu ayrıntılı ultrasyon 20.hafta mı sadece 1kez mi..
Bi de amaç ne Allah korusun kötü bi şey görseler müdahalesi var mı ki yoksa bebeklere mi kıyılıyo Allahım uzak tutsun herkesten..
20 24.haftalar arası yapılması gerekiyor sanırım, bütün organları inceliyorlar problem var mı diye, bazen çözümü olmayan sorunlarla da karşılaşılıyo (allah korusun) bazen de önemsiz şeylerle de karşılaşılıyor tabi, müdahale edenler de oluyo, ya da anne karnındayken tedavisi mümkün olan şeyleri tedavi ediyo olabilirler, bende böyle tahmin ediyorum, allahım çaresiz dertler vermesin , ikinci kez hamile olanlar tecrübeli anneler yaptırmıyolar bile, ama bizim ilk olduğu için herşeyi yaptırıyoruz tabi, inşallah bi sorun çıkmaz dua ediyorum hep

Sabah 1 hase nesfit yedim. Oglen 1 elma yarim paket diyet Mısır bugday patlagi biraz ceviz hurma, aksam 150 gr.kadar et yaninda salata ve 2 dilim ekmek yedim.. sosimdi elimde nutella kavanozu var.. dayanamadim
:) bak nutella dedin ve kaybettin,
gitti bütün diyet :)

beni sağlık ocağından aradılar 20.haftada tetenoz aşısı olmam gerekiyormuş, geciktirmemen lazım dedi, perşembe gidicem aşı olmaya, sonra da ayrıntılı ultrasonum var.
canım merhaba ;

tetanoz aşısı herkes olmak zorunda mı ? bana doktorum bununla alakalı bişe söylemedi.. geçmişte tetanoz aşısı olmadık mı ki bizler..

Gunaydinlar.. ben kafama gore yapiyorum açıkçası.. Doktorum sen aç da gezsen bebek beslenir dedi.. kalorisi düşük, besin degeri yuksek seyler yicem.. mesela sabah nesfit iyi oldu, sütle.. oglen de kofte yerim.. aksam salata corba.. aralarda meyve ceviz hurma.. yetet sanirim.

tetanoz aşısı gebeliğin 14 ile 28. haftaları arasında yapılırmış..
cnm bütün hamilelere yapıyorlar, doğum sırasında alet edavattan mikrop kapmayalım diye, bana da doktorum söylemedi zaten sağlık ocağından arayıp söylediler, sen de mutlaka yaptır haftan gelince, doktoruna da sorarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…