@Kedilerinefendisi01inci
canlarim 5 kilosu son 1 ayda olmak uzere yaklasik 9 kilo aldim.. doktorum diyet listesi vermedi ama ne yedigini sen biliyorsun gereksiz kalorileri kes ve Yürüyüş yap dedi.. ve o an benim bittigim andi
vitaminle ilgili de dedi ki, eser miktarda bile olsa alınması gereken vitaminler var selenyum gibi, dogal yollarla alinmasi n problem olan, onlarin alinmasi icin vitamin veriyorum, yoksa cok iyi beslendigin kesin(burda kinayeli bir ses tonu vardi).. vitaminin fazlasi atilir zaten dedi.. kan ilaci almıyorum ama.. gerek yok şimdilik dedi.. ete yumuldugum icin muhtemelen
Ben de basladim yazmaya ki 1 ay sonra gittigimde tututşturcam eline.. kilo almican dedi yaaa.. nasil almam. Dunsabah ve bugun sabah arasinda bile 200 gr artmış.. Gerci dedi bana ani kilo.alirsa hemen gel dedi.. bakalom yaziyorum kara kapli deftereKendimi gördüm şuannasıl başardık bunu biz ya cidden kendimi tebrik ediyorum ben Bende geçen diyetisyene gittiğimde (ona devam etmicemde görüşmüştüm) kadın ban 3 günlük yemek listeni yaz dedi o gün bugündür kilo almıyorum neden acaba? kdına ayıp olmasın diye cipsleri, gece yarısı ekmek arası peynirleri, yaprak sarmalarını, kekleri börekleri kestim diye olamaz herhalde
Ben şu an şoktayım, ne yapmalıyım bilmiyorum..sabah kan vermeye gittim ne olucaksa olsun dedim..az önce sonuç geldi..9. Gün değerim 108..gerçek mi bu allahımmm????
Böyle durumlarda ben demiştim demeyi çok seviyorum:) Bu hey heylerin sebebi katlanarak artsın, stresi lohusalıkta yaşayasın inşallahBen şu an şoktayım, ne yapmalıyım bilmiyorum..sabah kan vermeye gittim ne olucaksa olsun dedim..az önce sonuç geldi..9. Gün değerim 108..gerçek mi bu allahımmm????
süper bir habeeeerrrrr... hadi bakalim katlana katlana büyüsün.. KeSesinin kalp atisinin mujdesini de duyalim inşallahBen şu an şoktayım, ne yapmalıyım bilmiyorum..sabah kan vermeye gittim ne olucaksa olsun dedim..az önce sonuç geldi..9. Gün değerim 108..gerçek mi bu allahımmm????
Tebrik ederiiimmm..
gun gectikce katlansin, saglikla dogsun insallah
Bak bosuna uzdun kendini de bebegini de
Böyle durumlarda ben demiştim demeyi çok seviyorum:) Bu hey heylerin sebebi katlanarak artsın, stresi lohusalıkta yaşayasın inşallah
Çooook tesekkur ederim çok..amin inş sağlıkla kalp atışını da duyarım..iyi ki varsınız güzel kadınlarsüper bir habeeeerrrrr... hadi bakalim katlana katlana büyüsün.. KeSesinin kalp atisinin mujdesini de duyalim inşallah
tebrikler..Ben şu an şoktayım, ne yapmalıyım bilmiyorum..sabah kan vermeye gittim ne olucaksa olsun dedim..az önce sonuç geldi..9. Gün değerim 108..gerçek mi bu allahımmm????
Ben şu an şoktayım, ne yapmalıyım bilmiyorum..sabah kan vermeye gittim ne olucaksa olsun dedim..az önce sonuç geldi..9. Gün değerim 108..gerçek mi bu allahımmm????
Peki maxi cozy'nin sadece araba aparatı tek olarak satılıyor mu?Inglesina Trilogy tavsiye eden arkadaşım var ama çok pahalı bence. Stokke çok iyiymiş. O da trilogy ile aynı ayarda fiyat olarak. Bir arkadaşım chicho lite way kullanıyor. Çok hafif ve uygun fiyatlı dedi. Travel set olarak ana kucağı da var. Ana kucağını bir arkadaşım verecek bana. Maxi cozy. Hatta 2 tane. Biri sabit arabada kalacak. Diğeri sokak ve ev için. Ona uyumlu bir araba bakacağız artık. Gerçi galiba her ana kucağı ekstra aparatla her arabaya oluyormuş. Bakalım yaklaşınca hallederiz:)
Tebrik ederim canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahBen şu an şoktayım, ne yapmalıyım bilmiyorum..sabah kan vermeye gittim ne olucaksa olsun dedim..az önce sonuç geldi..9. Gün değerim 108..gerçek mi bu allahımmm????
Vardır mutlakamaxi cozy'nin arabasını sadece almak
Peki maxi cozy'nin sadece araba aparatı tek olarak satılıyor mu?
gözün aydin canım inşallah degerlerde katlanir...Ben şu an şoktayım, ne yapmalıyım bilmiyorum..sabah kan vermeye gittim ne olucaksa olsun dedim..az önce sonuç geldi..9. Gün değerim 108..gerçek mi bu allahımmm????
:) hadi hayırlı olsun boşuna kastın kendini, benim de 10 gün değerim 208 idi, sonuç ikiz :)Ben şu an şoktayım, ne yapmalıyım bilmiyorum..sabah kan vermeye gittim ne olucaksa olsun dedim..az önce sonuç geldi..9. Gün değerim 108..gerçek mi bu allahımmm????
Masaallah diyelim cok guzel boyle artsin insalah... Kucagina almayi nasip etsin allah tebrikler..Ben şu an şoktayım, ne yapmalıyım bilmiyorum..sabah kan vermeye gittim ne olucaksa olsun dedim..az önce sonuç geldi..9. Gün değerim 108..gerçek mi bu allahımmm????
Ayrintili ultrasonu nerde yaptiriyosun?beni sağlık ocağından aradılar 20.haftada tetenoz aşısı olmam gerekiyormuş, geciktirmemen lazım dedi, perşembe gidicem aşı olmaya, sonra da ayrıntılı ultrasonum var.
Selam kizlar, geçen vakitlerde hatırlamıyorum kim, crinone jelin yeşil olarak geri geldiğini yazmıştı. Bendede üç gün evvel aynı şekilde başladı. Burda bunu okuduğum için, oluyor böyle demekki dedim ve önemsemedim. Dün akşam bütün vücudum sızlamaya başlamıştı, sıtma gibi. Nerdeyse 3 litreye yakında su içmiştim, fakat idrarımı yapamıyordum. Acile gittim. Meğersem jel vajinada birikmiş, ve enfeksiyon olmuş. İçindekini doktor temizledi, ve enfeksiyona karşı şimdi fitil verdi. Neyseki kaşınmaya ve daha çok ilerlememişti. Rahatladım şimdi. Söylicem şu, es geçmeyin, müdahale edilmesi bişeymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?