2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kendimi gördüm şuan nasıl başardık bunu biz ya cidden kendimi tebrik ediyorum ben Bende geçen diyetisyene gittiğimde (ona devam etmicemde görüşmüştüm) kadın ban 3 günlük yemek listeni yaz dedi o gün bugündür kilo almıyorum neden acaba? kdına ayıp olmasın diye cipsleri, gece yarısı ekmek arası peynirleri, yaprak sarmalarını, kekleri börekleri kestim diye olamaz herhalde

Ben de basladim yazmaya ki 1 ay sonra gittigimde tututşturcam eline.. kilo almican dedi yaaa.. nasil almam. Dunsabah ve bugun sabah arasinda bile 200 gr artmış.. Gerci dedi bana ani kilo.alirsa hemen gel dedi.. bakalom yaziyorum kara kapli deftere

Ben şu an şoktayım, ne yapmalıyım bilmiyorum..sabah kan vermeye gittim ne olucaksa olsun dedim..az önce sonuç geldi..9. Gün değerim 108..gerçek mi bu allahımmm????
Böyle durumlarda ben demiştim demeyi çok seviyorum:) Bu hey heylerin sebebi katlanarak artsın, stresi lohusalıkta yaşayasın inşallah

Ben şu an şoktayım, ne yapmalıyım bilmiyorum..sabah kan vermeye gittim ne olucaksa olsun dedim..az önce sonuç geldi..9. Gün değerim 108..gerçek mi bu allahımmm????
süper bir habeeeerrrrr... hadi bakalim katlana katlana büyüsün.. KeSesinin kalp atisinin mujdesini de duyalim inşallah

Tebrik ederiiimmm..
gun gectikce katlansin, saglikla dogsun insallah
Bak bosuna uzdun kendini de bebegini de

Böyle durumlarda ben demiştim demeyi çok seviyorum:) Bu hey heylerin sebebi katlanarak artsın, stresi lohusalıkta yaşayasın inşallah

süper bir habeeeerrrrr... hadi bakalim katlana katlana büyüsün.. KeSesinin kalp atisinin mujdesini de duyalim inşallah
Çooook tesekkur ederim çok..amin inş sağlıkla kalp atışını da duyarım..iyi ki varsınız güzel kadınlar

tebrikler..bundan sonrası birazcık daha stresli ama güzel heyecanlar yoksa stres hiç bitmiyo zaten
inşallah kese kalp atışı diye sırayla güzel haberlerini verirsin

Kızlar Merhaba
Bugün diğer hastanem olan zeynep kamilde aylık kontrolüm vardi. doktor
bebeğin kafasının sağ tarafında 8mm korend pleksus kist var dedi. genelde sık rastlanan bir durummus. Doktor korkma dedi Korkulacak birsey olsa bukadar rahat olmazdim dedi ama bizimkiler kıymetli olunca çok korktum. 24.haftada zaten kaybolurmus. 21-22 hafta arasi detaylı ultrason gir dedi ve arti genetiğe git dedi. Ben yarına tıbbi Genetik için randevu aldım siz biliyor musunuz bu genetikte nasıl bir müdahale yapılıyor. Yüce Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah

maxi cozy'nin arabasını sadece almak
Peki maxi cozy'nin sadece araba aparatı tek olarak satılıyor mu?

Lulinda listeye ekleyebilirsin canım bugün cinsiyeti belli oldu Erkek olacakmış. Gerçi bize çok sürpriz olmadı zaten erkek hissediyorduk :)
Çin takvimi testinde de annemin makas bıçak testinde de erkek çıkmıştı.
Dörtlü tarama testi de yaptık hayırlısıyla inşallah o da iyi çıkar sonuçlar haftaya belli olacakmış. Darısı bebek bekleyen anne adaylarının başına :)

beni sağlık ocağından aradılar 20.haftada tetenoz aşısı olmam gerekiyormuş, geciktirmemen lazım dedi, perşembe gidicem aşı olmaya, sonra da ayrıntılı ultrasonum var.

Canım bende crinone jeli kullanırken temizlenmesi gerektiğini bilmiyordum 1 hafta sonra şişkinlik ve rahatsızlık oldu ateşim çıktı. Sonra bu sitede bi arkadaş temizliyorum diye yazınca her akşam kaynamış ılık su ve beyaz eldivenle parmağımın ulaşabildiği yere kadar temizledim yatarkende jeli sıkıp yattım. Sonra hiç problem yaşamadım. Jeli bıraktığımda o kadar temizleme rağmen bir hafta jelin kalıntıları geldi. Aslında kullanım kılavuzuna temizliği ila ilgili tavsiye yazmaları gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…