2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Canım görümcem 2 hamikelikte de 9ay hastanelerde serum aldı kustu kilo almadı hiç beslenemedi ama vitamin içiyodu çocuklar cin gibi yani bence nasip :)

Arkadasım 2 bebeğinde de sıvı aldırdı şükür bi şey olmadı ama onun 2li 3lü riskliydi..
gecmiş olsun bence bebişin atlatcak doktorlar kaybolur diyosa kaybolur inş..

kış bitmek bilmiyor ki :) bu gidişle yaz gelmeyecek bende temmuz sonu doğarlar diye 0-1 aylık şort ve tshirt aldım bebelere ama herhalde giyinip gezmeye gidemeyecekler :)

Valla örgüde önce toz ve gazdan başladım:) Ilmek nasıl çekilirden, patik yapımına doğru gidiyorum videolar sağolsun.

Valla örgüde önce toz ve gazdan başladım:) Ilmek nasıl çekilirden, patik yapımına doğru gidiyorum videolar sağolsun.

wuhuuu.. bu bir azim öyküsü olacak diyosun
bence örgüyü kayınvaliden halletsin sen kumaş işlerine gir, benim bir arkadasım cocukların anı defterini saten gibi bir kumaşla kaplamıştı, beşiklerine biseyler dikmiş falan.. orjinal ve cok güzel oluyor..
bir arkadasım ev içi için puset verecek, ama kumaşı pembe, sen maviyle kaplatırsın dedi, (gerci pembe mavi olayına da karşıyım ya pembe de kalmasın yani) nerede kaplatılır onu bile bilmiyorum

hamişcikler ben yine grip oldum :) hamileliğim bitene kadar eşimi dünya turuna mı yollasam acaba adam düzenli olarak her ay beni hasta ediyor ya

taze zencefil bal limon çayı yapıyorum bir zararı olmaz dimi nette hamileler içebilir diyor ama

Ben şu an şoktayım, ne yapmalıyım bilmiyorum..sabah kan vermeye gittim ne olucaksa olsun dedim..az önce sonuç geldi..9. Gün değerim 108..gerçek mi bu allahımmm????

ayy okurken göz bebeklerim büyüdü resmen çok seviniyorum böyle haberleri okurken :) Allah tamamına erdirsin canım 9. gün için değerin çok güzel 2 gün sonra tekrarla inşallah ikiye artacak sonra gelsin kese gelsin kalp pıt pıtları :)

Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…