- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Başkent uygun sanırım Adana da 20 tl ye yapıyo ben bu testi pahalı sanıyodum şahsen..peki ayrıntılıyı da baskentte mi yaptıracaksın..Ikili testi 48 Tl ye yaptirdim
Canım görümcem 2 hamikelikte de 9ay hastanelerde serum aldı kustu kilo almadı hiç beslenemedi ama vitamin içiyodu çocuklar cin gibi yani bence nasip :)kızlar günaydın. siz bu diyetleri doktor kontrolünde mi yapıyorsunuz? Günlük 2500 kalorinin altında almak kanda keton miktarını arttırıp bebekte zeka geriliğine falan sebebiyet verebiliyormuş belli haftalardan sonra. Sanırım 20. haftaya kadar bebek tüm gelişimini anneden sağlıyomuş ama sonrasında yemeniz lazım.
Arkadasım 2 bebeğinde de sıvı aldırdı şükür bi şey olmadı ama onun 2li 3lü riskliydi..Canim ikili üçlü dörtlü negelirse aklına hiçbir sorun yok hersey çok iyi dun kadın doğum doktoruda dedi korkma 24.haftada geçer dedi iyi de bu doktorda böyle diyince çok üzüldüm ne yapicami şaşırdım sıvı almaları tehlikeli midir
20 hafta 5 ay işte zaten ikizlerde 35.36.hafta çok iyi bence azcık kalmış yani senin..doktorum da ikiz sahibi 36.haftada gönüllü alın demiş kendisi..5 ay olmuyor mu yaadaha 4,5 da mıyız
Zaman geçmiyo gibi bi an önce yaz gelse benimkiler gelse vaktinde, ağlasa zırlasalar ilk kez yazı özlemle bekliyorum kışa aşık biri olarak :) koysam pusete sahile götürsem gezsek eğlensek cici cici süslesem ne hoş olurdu :)
Valla örgüde önce toz ve gazdan başladım:) Ilmek nasıl çekilirden, patik yapımına doğru gidiyorum videolar sağolsun.aman da alınganlığı mı tutmuş birininvalla benim de kaç sorum uzay boşluğunda kaybolup gitti ama insanlar fikir sahibi olmadıkları konular hakkında cevap yazmıyor, senin sorun da spesifik bir konu diye kimse yazıp fikr vermeye cesaret edememiştir. sonra yazmışssın zaten doktorun gerekli yorumu yapmış. her sey temiz çıkacak inşallah
yaş otuzbeş yolun yarısı gibi bir sey oluyor bence
ayrıca örgü işini nasıl yapıyorsunuz yaaa, bende elişinde sıfır kabiliyet
kendimi tezime verdim, sürekli türkiyenin dış borcu, enflasyonu, krizleriyle uğraşıyorum
Sıcak bi şehirdeysen giyerler ayyy o günler bi gelseee bebişlerr gelse hayırlısıyla..kış bitmek bilmiyor ki :) bu gidişle yaz gelmeyecek bende temmuz sonu doğarlar diye 0-1 aylık şort ve tshirt aldım bebelere ama herhalde giyinip gezmeye gidemeyecekler :)
Valla örgüde önce toz ve gazdan başladım:) Ilmek nasıl çekilirden, patik yapımına doğru gidiyorum videolar sağolsun.
benim ikiz olduğu için yarıyı geçtim ben :)Toplam 40 haftaya, yarıladık galiba.
evet yani yolun yarısını geçtim ben :) tamamına da ereriz inşallah20 hafta 5 ay işte zaten ikizlerde 35.36.hafta çok iyi bence azcık kalmış yani senin..doktorum da ikiz sahibi 36.haftada gönüllü alın demiş kendisi..
heveslendirdin bak bizi :)Valla örgüde önce toz ve gazdan başladım:) Ilmek nasıl çekilirden, patik yapımına doğru gidiyorum videolar sağolsun.
Az kaldı teki bitiyor da, aynısını yapabilecek miyim şüpheliyim:)heveslendirdin bak bizi :)
Ben şu an şoktayım, ne yapmalıyım bilmiyorum..sabah kan vermeye gittim ne olucaksa olsun dedim..az önce sonuç geldi..9. Gün değerim 108..gerçek mi bu allahımmm????
Az kaldı teki bitiyor da, aynısını yapabilecek miyim şüpheliyim:)
Ben de hiç anlamam ama youtube da çok güzel anlatan videolar var. Yaparsın bence.Benim de hep aklında çok istiyorum bir tanede olsa örsem diye ama ceseret edemiyorum hiç beceremem el işini :)
Ben de hiç anlamam ama youtube da çok güzel anlatan videolar var. Yaparsın bence.
istanbuldayım :) antalyaya gezmeye götüreyim bari doğunca sırf takımlar içinSıcak bi şehirdeysen giyerler ayyy o günler bi gelseee bebişlerr gelse hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?