- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Götür tabi gezsin civcivler 9 ay içerde yatmak kolay mı :)istanbuldayım :) antalyaya gezmeye götüreyim bari doğunca sırf takımlar için
Senden heveslendim bende bi bakim dedim ama pek acik anlatan video bulamadim ama denicem bii kendim biseyler yapmak istiyorum kuzularaBen de hiç anlamam ama youtube da çok güzel anlatan videolar var. Yaparsın bence.
Gecmis olsun... Gecici biseydir umarim duzelirsin insalah..Kizlar bu sabah sol kasigimda agri oldu..dzuenli ve dinlenince geçmeyen bi agri olunca solugu doktorda aldik.. rahim kasilmasiymis. Kan ve idrar tahlili temiz cikti. Serum bagladi.. sıvı alimi rahmi yumusatir dedi..serumun ortalarina dogru agri gecmeyince buskopan yapti damardan.. ayaga kalkinca agri devam ediyor yatinca geciyor. Eve geldim yattim.. aksam yatana kadar en az 3 litre sivi al dedi.. yatiyorum bakalimm pek cok hamilede olur ama onlar bizim kadar hassas olmadigi icin farkina bile varmayabilirlermis.. Kuzen de ekstra yapacak bir sey yok dedi.. yarin tekrar gitcem bakalim.. bu da bu gunun macerasiydi iste..
gulsennnn tatlim ben kaçırmışım ilk mesajini.. bir arkadasimda aynisi oldu.. 28. Haftasinda kaybolu onun.. sivi alinmadi.. aldirma bence de.. öpüyorum canım..
Uçak sıkıntı olmaz bence. Ben 1 Mayıs ta Yurtdışına gidiyorum. Doğum için de bir sıkıntı olmazsa Amerika 31. Haftada.bu arada ben de doğumdan sora bir sıkıntı olmazsa inşalllah bi iki ay içinde havalar soğumadan yazlığa gitmeyi düşünüyorum. Güneşle denizle tanışsın oğluşum doğar doğmaz diye. ne de olsa kırkı çıkmadan evden çıkılmaz ritüelleri tarihe karıştı artık. Gezsin tosuncuğum...aslında 23 nisan ya da 19 mayıs gibi de bikaç gün izin alıp kaçmayı düşünüyorum deniz kenarı biryerlere. uçağa binmekte sıkıntı olmaz heralde dimi?
Kizlar bu sabah sol kasigimda agri oldu..dzuenli ve dinlenince geçmeyen bi agri olunca solugu doktorda aldik.. rahim kasilmasiymis. Kan ve idrar tahlili temiz cikti. Serum bagladi.. sıvı alimi rahmi yumusatir dedi..serumun ortalarina dogru agri gecmeyince buskopan yapti damardan.. ayaga kalkinca agri devam ediyor yatinca geciyor. Eve geldim yattim.. aksam yatana kadar en az 3 litre sivi al dedi.. yatiyorum bakalimm pek cok hamilede olur ama onlar bizim kadar hassas olmadigi icin farkina bile varmayabilirlermis.. Kuzen de ekstra yapacak bir sey yok dedi.. yarin tekrar gitcem bakalim.. bu da bu gunun macerasiydi iste..
gulsennnn tatlim ben kaçırmışım ilk mesajini.. bir arkadasimda aynisi oldu.. 28. Haftasinda kaybolu onun.. sivi alinmadi.. aldirma bence de.. öpüyorum canım..
Gecmis olsun canim. Bol bol dinlen.Kizlar bu sabah sol kasigimda agri oldu..dzuenli ve dinlenince geçmeyen bi agri olunca solugu doktorda aldik.. rahim kasilmasiymis. Kan ve idrar tahlili temiz cikti. Serum bagladi.. sıvı alimi rahmi yumusatir dedi..serumun ortalarina dogru agri gecmeyince buskopan yapti damardan.. ayaga kalkinca agri devam ediyor yatinca geciyor. Eve geldim yattim.. aksam yatana kadar en az 3 litre sivi al dedi.. yatiyorum bakalimm pek cok hamilede olur ama onlar bizim kadar hassas olmadigi icin farkina bile varmayabilirlermis.. Kuzen de ekstra yapacak bir sey yok dedi.. yarin tekrar gitcem bakalim.. bu da bu gunun macerasiydi iste..
Eki Görüntüle 1460155 Eki Görüntüle 1460156 Eki Görüntüle 1460157
Bitirdim birini:) Simdiden gozkoyanlar var ama.
Sağol canım, içimdeki domestikus kadın çıktı bugünbu senin ilk orgu denemen miiiii
Bence super olmus valla tebrik ederim
süper olmuşEki Görüntüle 1460155 Eki Görüntüle 1460156 Eki Görüntüle 1460157
Bitirdim birini:) Simdiden gozkoyanlar var ama.
Ah bu bankacılarin kaderi.. dun esim erken gelirim eve dedi.. geldiginde saat sekiz buçuktu..gecmis olsun canlar ... bende eve gitmek istiyorum artik yoruluyorum ya aksamlari cok
Kizlar bu sabah sol kasigimda agri oldu..dzuenli ve dinlenince geçmeyen bi agri olunca solugu doktorda aldik.. rahim kasilmasiymis. Kan ve idrar tahlili temiz cikti. Serum bagladi.. sıvı alimi rahmi yumusatir dedi..serumun ortalarina dogru agri gecmeyince buskopan yapti damardan.. ayaga kalkinca agri devam ediyor yatinca geciyor. Eve geldim yattim.. aksam yatana kadar en az 3 litre sivi al dedi.. yatiyorum bakalimm pek cok hamilede olur ama onlar bizim kadar hassas olmadigi icin farkina bile varmayabilirlermis.. Kuzen de ekstra yapacak bir sey yok dedi.. yarin tekrar gitcem bakalim.. bu da bu gunun macerasiydi iste..
M mayfly cnm çok sevindim bak boşuna üzmüşsün meleği de... bundan sonra da yok değer iki kata çıkacak mı yok kese görünecek mi, kalp atışı duyulacak mı diye panik yaptık biz. Ama sen yapma.. Bak herkes çok şükür bebişlerini büyütüyo. rahat ol keyfini çıkar
Gülşencim bak bütün arkadaşlar söylemiş zaten gir detaylı USGye için rahat olsun... olmadı birden fazla doktora sor. doktorlar sağolsun bizim psikolojiden anlamadıkları için her an herşeyi dan diye söylemeye bayılıyolar. ama bak olabilecek birşeymiş. Bebişimizi üzme
Lulinda harika olmus masallah :) asmakilit gecmis olsun cnm bol suya devam. gulsennnn cnm bnm dr da kordonda kist gordu ama tek basina birsey ifade etmez dedi kafamiza cok takip uzulmemeliyiz minikler etkilenmesin. ins kaybolur yawrundaki o kistte tez zmnda. Allahim hepimizin yawrularina saglik wersin saglikla kucagimiza alalim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?