2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kizlar bu sabah sol kasigimda agri oldu..dzuenli ve dinlenince geçmeyen bi agri olunca solugu doktorda aldik.. rahim kasilmasiymis. Kan ve idrar tahlili temiz cikti. Serum bagladi.. sıvı alimi rahmi yumusatir dedi..serumun ortalarina dogru agri gecmeyince buskopan yapti damardan.. ayaga kalkinca agri devam ediyor yatinca geciyor. Eve geldim yattim.. aksam yatana kadar en az 3 litre sivi al dedi.. yatiyorum bakalimm pek cok hamilede olur ama onlar bizim kadar hassas olmadigi icin farkina bile varmayabilirlermis.. Kuzen de ekstra yapacak bir sey yok dedi.. yarin tekrar gitcem bakalim.. bu da bu gunun macerasiydi iste..

gulsennnn tatlim ben kaçırmışım ilk mesajini.. bir arkadasimda aynisi oldu.. 28. Haftasinda kaybolu onun.. sivi alinmadi.. aldirma bence de.. öpüyorum canım..

M mayfly cnm çok sevindim bak boşuna üzmüşsün meleği de... bundan sonra da yok değer iki kata çıkacak mı yok kese görünecek mi, kalp atışı duyulacak mı diye panik yaptık biz. Ama sen yapma.. Bak herkes çok şükür bebişlerini büyütüyo. rahat ol keyfini çıkar

Gülşencim bak bütün arkadaşlar söylemiş zaten gir detaylı USGye için rahat olsun... olmadı birden fazla doktora sor. doktorlar sağolsun bizim psikolojiden anlamadıkları için her an herşeyi dan diye söylemeye bayılıyolar. ama bak olabilecek birşeymiş. Bebişimizi üzme

bu arada ben de doğumdan sora bir sıkıntı olmazsa inşalllah bi iki ay içinde havalar soğumadan yazlığa gitmeyi düşünüyorum. Güneşle denizle tanışsın oğluşum doğar doğmaz diye. ne de olsa kırkı çıkmadan evden çıkılmaz ritüelleri tarihe karıştı artık. Gezsin tosuncuğum... aslında 23 nisan ya da 19 mayıs gibi de bikaç gün izin alıp kaçmayı düşünüyorum deniz kenarı biryerlere. uçağa binmekte sıkıntı olmaz heralde dimi?

Gecmis olsun... Gecici biseydir umarim duzelirsin insalah..

Uçak sıkıntı olmaz bence. Ben 1 Mayıs ta Yurtdışına gidiyorum. Doğum için de bir sıkıntı olmazsa Amerika 31. Haftada.

Geçmiş olsun.İnşallah sıkıntın kalmaz hemen geçer.Benimde dün akşamdan beri karnımda bir ağrı oluyo.Gaz sancısı gibi mi onuda pek çözemiyorum normalde gaz sancısı çok çekmediğim için.Ama yumurta toplandıktan sonraki ağrıya benziyodu biraz.İki büklüm kaldım belkide üşüttüm bilemiyorum.Yarın doktor kontrolü var o zaman sorucam bunuda.Yarın kontrolde artık gösterirse bizimkide cinsiyeti öğrenebilcez inşalah.

Benim de gazim cok bugun, oglen yogurt yedim sonra da dayanamadim sut ictim..
Simdi karnim agriyor laktoz toleransim sifir yaaa..
Kizlar dogumdan sonra tatile gitmek zor olaak zaten yaz sonuna dogru olacak dogumlar, 23 nisan 1 mayis firsatlarini degerlendirin. Biz 23 nisanda gitcez insallah..

Gecmis olsun canim. Bol bol dinlen.

Lulinda harika olmus masallah :) asmakilit gecmis olsun cnm bol suya devam. gulsennnn cnm bnm dr da kordonda kist gordu ama tek basina birsey ifade etmez dedi kafamiza cok takip uzulmemeliyiz minikler etkilenmesin. ins kaybolur yawrundaki o kistte tez zmnda. Allahim hepimizin yawrularina saglik wersin saglikla kucagimiza alalim insallah

Sağolun kızlar tek dertlestigim yer burasi sizlersiniz enyakinim bile bilmeden size söylüyorum çünkü beni eniyi anlayan sizlersiniz. Güzel dilekleriniz için Allah binlerce kez razi olsun Rabbim cumlemizin bebeklerini kucaklarimiza almayi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…