Günaydın canım.. Ben elevite ostecar imom omega içiyorum.. Ve haftada bir kerede 500mg lik proluton iğne oluyorum.. Sen neler kullanıyorsunGötür tabi gezsin civcivler 9 ay içerde yatmak kolay mı :)
Ya sana bi şey sorcam magnezyum içiyo musun doktor yazdı mı ikizlerde iyi geliyomuş rahme
çok güzel olmuş ellerine sağlık annesi :)Eki Görüntüle 1460155 Eki Görüntüle 1460156 Eki Görüntüle 1460157
Bitirdim birini:) Simdiden gozkoyanlar var ama.
Kizlar bu sabah sol kasigimda agri oldu..dzuenli ve dinlenince geçmeyen bi agri olunca solugu doktorda aldik.. rahim kasilmasiymis. Kan ve idrar tahlili temiz cikti. Serum bagladi.. sıvı alimi rahmi yumusatir dedi..serumun ortalarina dogru agri gecmeyince buskopan yapti damardan.. ayaga kalkinca agri devam ediyor yatinca geciyor. Eve geldim yattim.. aksam yatana kadar en az 3 litre sivi al dedi.. yatiyorum bakalimm pek cok hamilede olur ama onlar bizim kadar hassas olmadigi icin farkina bile varmayabilirlermis.. Kuzen de ekstra yapacak bir sey yok dedi.. yarin tekrar gitcem bakalim.. bu da bu gunun macerasiydi iste..
gulsennnn tatlim ben kaçırmışım ilk mesajini.. bir arkadasimda aynisi oldu.. 28. Haftasinda kaybolu onun.. sivi alinmadi.. aldirma bence de.. öpüyorum canım..
Başkent uygun sanırım Adana da 20 tl ye yapıyo ben bu testi pahalı sanıyodum şahsen..peki ayrıntılıyı da baskentte mi yaptıracaksın..
Ben de hiç anlamam ama youtube da çok güzel anlatan videolar var. Yaparsın bence.
Eki Görüntüle 1460155 Eki Görüntüle 1460156 Eki Görüntüle 1460157
Bitirdim birini:) Simdiden gozkoyanlar var ama.
Lulinda patik çok güzel olmuş, eline sağlık:)
@asmakilit gecmis olsun.
gulsennnn konu hakkında bilgim yok ama bir iki Dr a danışmalarında fayda var, geçici birşey anladığım kadarıyla üzme kendini.
Biz Pazartesi günü Dr daydık, 230 gr olmuşuz, ( sanayağ paketi kadar:) bu ay bende çok hızlı kilo almışım 3 kilo kadarçok canım sıkıldı zaten fazla kilo ile başlamıştım. Beyaz ekmek, pirinç, makRna ve en önemlisi benim için portakal yasak neyse 2 gündür dikkat ediyorum ama bu seferde baş ağrısı başladı bende açlıktan:)) abartmayalım aç kalmıyorum ama baş ağrısı fena..
7 Nisan da Prof Recep hAs dan randevu aldık, detaylı ult için hayırlısı. Bu arada bende eleviti kestim, Demir ve kalsiyuma başladık.
Bende bitsin istiyorum bu kadar dört göz beklediğim hamilelik süreci, gece göğüslerimin ağrısına uyanıyorum, vücudum ağırlaştı, hemen yoruluyorum, sürekli açım, saçlarımı boyamak istiyorum, bitmeyen burun tıkanıklığı sonucu gece yatınca öksürükten uyuyamıyorum( montunum önü zor kapanıyor:)) tamam söylenmeyi kesiyorum ve pıtırcığımın ve buradaki arkadaşlarının sağlıkla gelmesini diliyorum.
Sevgiler:))
Günaydınnn:))aynı şeyleri yaşıyoruz ya montum zor kapanıyor hızlı kilo alıyorum pko vardı zaten bende göbekten çok karın şişiyorportakalı neden yemiycen Ben de yiyorum portakal bende bırakayım o yüzden sordum canım
Sana da günaydın, elmada çok şekerli ya armutta. Portakal şekerli biliyorum da enerji veiryodu bana neyse son bi tane yiyip vedalaşayım bariGünaydınnn:))
Şeker içeren meyveler yemek hızlı kilo alımına sebep oluyor, portakal da en çok şeker içeren meyve
Elma, armu, kivi yiyebilirsin dedi doktorum..
İkizse uygun bi fiyat tekse haklısın 300civarı bakan prof.var..canım ayrıntılı testin fiyatı 485 TL işte ondan emin değilim çok pahalı geldi bana henüz düşünüyorum ayrıntılıyı bi çok yerde daha uygun
Bana da uykusuz gecelere hazır ol diyorlar sanki ben bilmiyorum gibi sinir oluyorum böyle konuşanlaraCanim al benden de o kadar valla!! Sac boyama kismi haric birebir ayniyim senle.. Goguslerim bikac gundur agrimiyor ama burun tikAnikligim/bitmeyen nezlem ve en ufak aclikta basimin agrimasi, yorgunluk, agirlik ..
Her doguran gebelik gunlerini ararsin diyo
Yok canım bebişim tek. Etlik Lokman Hekimde ayrıntılı ultrason 150 Tl imiş orayada gidebilirim belki ya da maltepedeki magnette de uygunmuş galiba araştırmak lazım yaniİkizse uygun bi fiyat tekse haklısın 300civarı bakan prof.var..
Bende decavit var içmiyorum vitamin yiyerek alıyorum..Günaydın canım.. Ben elevite ostecar imom omega içiyorum.. Ve haftada bir kerede 500mg lik proluton iğne oluyorum.. Sen neler kullanıyorsun
Yok canım bebişim tek. Etlik Lokman Hekimde ayrıntılı ultrason 150 Tl imiş orayada gidebilirim belki ya da maltepedeki magnette de uygunmuş galiba araştırmak lazım yani
Bende decavit var içmiyorum vitamin yiyerek alıyorum..
demirkan hapı var ..omega niye balık için mi balık haftada 1 yiyorum..
diğer ilaçların ne işe yarıyo acaba pruloton vurulmuyorum yani bende hiç ilaç yok üstelik ikiz ve rahim riskli kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?