2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Götür tabi gezsin civcivler 9 ay içerde yatmak kolay mı :)
Ya sana bi şey sorcam magnezyum içiyo musun doktor yazdı mı ikizlerde iyi geliyomuş rahme
Günaydın canım.. Ben elevite ostecar imom omega içiyorum.. Ve haftada bir kerede 500mg lik proluton iğne oluyorum.. Sen neler kullanıyorsun

çok geçmiş olsun canım.. inşallah kısa sürede geçer toparlarsın dikkat et kendine

Başkent uygun sanırım Adana da 20 tl ye yapıyo ben bu testi pahalı sanıyodum şahsen..peki ayrıntılıyı da baskentte mi yaptıracaksın..

canım ayrıntılı testin fiyatı 485 TL işte ondan emin değilim çok pahalı geldi bana henüz düşünüyorum ayrıntılıyı bi çok yerde daha uygun

Ben de hiç anlamam ama youtube da çok güzel anlatan videolar var. Yaparsın bence.

Örgüyü en başından öğreten siteler mi var? Ben bulamadım canım linkini bulursan benim özelime gönderir misin? Bende öğrenmek ve oğluşum için bişeyler yapmak istiyorum

aynı şeyleri yaşıyoruz ya montum zor kapanıyor hızlı kilo alıyorum pko vardı zaten bende göbekten çok karın şişiyor portakalı neden yemiycen Ben de yiyorum portakal bende bırakayım o yüzden sordum canım

Kar yağıyor burda gene ama bugün Ankara'ya gidiyorum bi kaç gün tatil bize ohh. Yarın 4 lü testimiz var. İnşallah her şey yolundadır ve test sonuçlarımız da çok iyi çıkar. Salı günü bebeğim arada sırada pıt pıt atıyordu ama salı öğlenden beri tık yok bu beni korkutuyor ya inşallah bir şey olmamıştır kuzuma. Bir de arkadaşlar daha önceden bebeşim göbek deliğinin 4-5 parmak altında idi de sanki şimdi orda yok artık yukarı mı çıkmış ne anlamadım. Bunu yaşayan var mı? Boş gibi geliyor orası Allah korusun ya Benden önceki haftalık arkadaşlar yaşadımı bu sorunu? Benim gibi teste muayeneye giden herkesin Allah yardımcısı olsun doktorlarından güzel ve sağlıklı haberler alsınlar inşallah. Amin

Günaydınnn:))

Şeker içeren meyveler yemek hızlı kilo alımına sebep oluyor, portakal da en çok şeker içeren meyve

Elma, armu, kivi yiyebilirsin dedi doktorum..

Günaydınnn:))

Şeker içeren meyveler yemek hızlı kilo alımına sebep oluyor, portakal da en çok şeker içeren meyve

Elma, armu, kivi yiyebilirsin dedi doktorum..
Sana da günaydın, elmada çok şekerli ya armutta. Portakal şekerli biliyorum da enerji veiryodu bana neyse son bi tane yiyip vedalaşayım bari

Bana da uykusuz gecelere hazır ol diyorlar sanki ben bilmiyorum gibi sinir oluyorum böyle konuşanlara minik mucizemi doya doya öpmek istiyorum sarılmak istiyorum ona isterse uyumasin 5senedir ben bugünü bekliyorum gelsin prensim

Günaydın canım.. Ben elevite ostecar imom omega içiyorum.. Ve haftada bir kerede 500mg lik proluton iğne oluyorum.. Sen neler kullanıyorsun
Bende decavit var içmiyorum vitamin yiyerek alıyorum..
demirkan hapı var ..omega niye balık için mi balık haftada 1 yiyorum..
diğer ilaçların ne işe yarıyo acaba pruloton vurulmuyorum yani bende hiç ilaç yok üstelik ikiz ve rahim riskli kafam karıştı

Yok canım bebişim tek. Etlik Lokman Hekimde ayrıntılı ultrason 150 Tl imiş orayada gidebilirim belki ya da maltepedeki magnette de uygunmuş galiba araştırmak lazım yani

Ayrıntılı ultrasonu yapan doktor önemli, o yüzden proflar yaptığında işlem pahalı oluyor, baktığında organları değerlendirmesi, tecrübesi işlemi özelleştiren. Nerede yapıldığından çok kimin yaptığı önemli.

bende ilaç olarak proluton vuruluyorum 3 haftadır haftada 1 kere..herşey yolunda dedi ama haftada 1 kez progestron alıyorum yani..ben çok kustum 3.5 ay hiç bişe yiyemedim ilaçları bile içemedim o kadar kötüydü..içme ozman demesini bekledim ama mecbursun iki tane bebek var dedi..şimdiler vişne suyuyla falan içebiliyorum..benim kasık ağrılarım oluyor olmadığı gün yok ama kesintisiz değil ara ara uzanınca geçiyor..iş yerinde yoğun olmayan zamanlarda da oturuyorum genelde..3 gündür bir kalça ağrım var bacağım komple uyuşuyor..

opera ve tralleria aramizda birer gün var kızlar bişey sorcam siz bebeğinizi hissediyomusunuzkarnmda bişi oluyo gibi ama anlamadim bebişmi bu

Kızlar, 4-5 gündür acaip kasık ağrısı çekiyorum. Bazen batma gibi olup geçiyor ama bazen de sızı şeklinde saatlerce sürüyor. Doktora gitmemi gerektirir mi ki bu durum? Normal mi acaba? Rahmin genişlemesine bağlı ağrılardan mı ki? Kontrolüme de daha 15 gün var,bu sebeble gitsem mi ki doktora?Yaşayan var mı bunu? Kanamam falan yok.

Şunu paylasiyim dedim dun bu konu konusuluyodu;
KAÇ AYLIK HAMİLEYİM?
Hamile bayanların çoğu gebelik haftasını hesapladığı halde veya doktoru haftasını söylediği halde "kaç aylık" olduğunu merak etmektedir. Kaç aylık gebeyim? Kaç ay bitti? Kaç aya girdim? Aslında bu haftalar ve aylar arasındaki uyumsuzluk ve karışıklık 1 ayın tam 4 hafta olmamasından kaynaklanıyor. 1 ay 4 hafta 3 gün sürüyor yaklaşık. Önemli olan ay hesabı değil hafta hesabıdır. Gebelik süreci 40 haftadır. Bu konuda kafa karışıklığına meydan vermemek için doktorların yaklaşık olarak kabul ettiği ay ve haftalar şöyledir:

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…