2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

isim olayı bizde tam bi muamma yaa... şu an için çareyi düşünmemekte buluyorum ama yumurta kapıya dayanınca napıcam bilmiyorum.

süt sağma makinalarını sormuş bi arkadaş. ben de onu merak ediyorum. illa kullanmak zorunda mıyız? yani çalışırken tamam da evde oturduğumuz müddetçe zaten emziricez. neden gerek duyuluyor? Sadece sütü fazla olanlar için değil mi? bi de klasik olarak eskiden süt sağma makinası mı varmış diyim tam olsun

gulsennnn 86umut86 Günaydınlar benimde 2.3 ay arası kalçam ve kuyruk sokumum çok ağryodu öyleki ayağa kalkamıyodum ağladğım zamnlar oldu 20 gün faln sürdü ortptiye gittim ordan fizk dr yönlendrdi dr baktı kalçlrm genşlediği için ağryomuş harekt verdi ağırdıgı haşde günde üç defa yaptm ve sonra rahatladım çok şükr artk ağrmyo.çok geçmiş olsun umarım çabuk geçer

Aaa hamilelikte babamı hamilelikte ilgili döneme girebilir hiç gülesim yoktu

Tek olsada mutlaka alınmalı diyorlar. Bana bir arkadaşım verdi. Ama anne forumlarından gördüğüm en kullanışlısı Avent diyor herkes.
canim bana hiç ihtiyaç olmadi..Ücretsiz izin aldim ve evdeydim..işe gitmedim.ama çalışan anne olursa lazim..o kadar sut saklama poşeti falanda aldim ama hic kullanmadim..
bende aventin iyi oldugunu duymustum..

Evde olsak da gerekiyormuş. Bir memeyi emzirince diğeri de dolu oluyormuş. Bebek tekinden doyunca diğerini sağmak gerekiyormuş. Yoksa mastit oluyormuş. Ama tabii yaşayıp göreceğiz inşallah. Hemen alınmasa da olur sanırım. Deneyimleyip alınabilir.

Love handle belin yanları, erkeklerdeki simit bölgesi yani:) Kasıklara yakın yerlerde de bazen burulma gibi ağrılar oluyor. Sıkışma gibi. Rahim bağ dokusu uzadığı için olurmuş. Normal diyor doktorlar.
Heeee... Benim oralarımda tık yok. Benim ağrılar, sızılar , çekiştirmeler aşağılarda... Leğen kemiğinin içinde ve vajinamda.. Pazartesi doktora gideceğim.
Geçenlerde iş yerimde yaş almış bir bayan cinsiyet tahmini yapmak için sorular sordu. Bebek nerde duruyor dedi? Ben hiçbişey hissetmiyorum ki henüz. Bazen hamile olduğumdan bile şüphe ediyorum, göbeğim şişmese kesinlikle hamile olamam diyeceğim, ne bir bulantı, ne bir iştah kabarması.. Hiç bir şey yok. Normal hayatımı yaşıyorum şu anda. Sonra da dedi ki, eğer kasıklara doğru yerleşmişse kız bebekmiş, göbek civarındaysa erkek bebekmiş. Kıza hamile olanlar öne doğru eğilerek, erkeğe hamileler geriye doğru yaslanarak yürürlermiş. Benimkisi aşağıda gibi sanki.. Kız mı ki dedim yeniden. Umarım. Sanırım büyüdükçe aşağılara baskı yapıyor ve onun ağrısını çekiyorum. Pazartesi anlayacağız bakalım, bebiş iyi olsun da.. Kaderimse çekerim.

:)))))))))))))))))))))))) bizim 40 a bazı şeyleri yolladım bak bakalım oradan kız erkek tutuyor mu :)
Tuz ile olanı ben bile yaptım bir sürü arkadaşıma tuttu :)))))
Artık inanalım mı inanmayalım mı onu bilmiyorum, deneyimleyince emin olacağım :))))

Bir arkadaşıma hediye almıştım çok işine yaradığını söylemişti ama kişiden kişiye değişiyordur kesin :)))) Ben yurtdışındaki sitelerden sipariş vermiştim, şimdi fiyatları uygun şekilde burada da varmış...

Cinsiyet kesinleşince uyan uymayan şeyleri yazarım. Ya da cinsiyeti belli olanlara sormak lazım. Ama Mayalara göre kız doğuracağım. Hamile kaldığım yıl da yaş da çift. oleeeeyyyyy!! (Bu işime geldi de laf aramızda.) Aztek-Mayaları oldu bitti sevmişimdir zaten. Ve en büyük hayalim Machu-Pichuya gitmek.

Sen yine de erkeğe de hazırlıklı ol derim:) Göbekten belli olmuyor diyorlar. Annem bana hamileyken herkes erkek diyormuş. Çok sivriymiş karnı. Çıka çıka ben çıkmışım. Gerçi erkek Fatmalık var biraz serde

Çin takvimi tuttu ben de mesela, bir de ona bak bakalım:)

Yaaaaaaaaaaa..... Hayallerimle oynama nooolur! Şaka maka, hep içimde niyeyse erkekmiş gibi bir his var zaten hamile kaldığımdan beri. Ha, ben kız istiyorum ayrı da, doktor kız olabilir dediği halde hala her an orda bir pipi peydahlanacakmış gibi korkuyla bakıyorum ultrasona hep.

Inşallah gönlüne göre olur canım? Isim düşündünüz mü?

Inşallah gönlüne göre olur canım? Isim düşündünüz mü?
İnşallah, Allah herkesin gönlüne göre versin. Kızımız olursa ismi hazır, Cemre. Erkek olursa Ediz istiyorum. Erkeğin ismi konusunda eşim arıza çıkarıyor. Tolga gibi anlı şanlı isimler düşünüyor o. Havada kaldı şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…