2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Yurt dışındaki siteden buraya getirmek mümkün mü? Amazon ve amazon.co.uk getirmiyor.

Mayası sağlam bir evlat olacak :)))))
Arı Maya gibi çalışkan da olsunlar yeter.

Başka hayallin gerçek oluyor, Machu Pichu'yu unut şimdilik güzelim :)))))))))))

Tek olsada mutlaka alınmalı diyorlar. Bana bir arkadaşım verdi. Ama anne forumlarından gördüğüm en kullanışlısı Avent diyor herkes.

avent e bebek te gördüm bende şimdi kampanyadaymış..bide kesinlikle elektrikli alın diyorlar..

zaten siteleri hatmettik, anlamlar arasında siteden siteye farklılıklar da oluyor
bizim o kadar cok kriterimiz var ki;
türkçe karakter içermeyecek, dalga geçme malzemesi olmayacak, anlamı güzel olacak, o isimde sevmediğimiz biri olmayacak(en zoru bu), tersten okunuşunda kötü bir anlama mahal vermeyecek, r harfi olmayacak (ya cocuk r'leri söyleyemezse diye), o harfi ile başlamayacak, adaşı çok olmayacak, mümkünse 5 harfi geçmeyecek...............
kısacası ne cıkacak merak ediyorum, ahmet mehmet koycaz en sonunda..

opera canım çok çalışman lazım çoookk :))) işin zor

limangoda cok güzel bebek ürünleri var
hem biberon, süt sağma makinesi falan
hem de battaniye, nevresim,havlu vs
kıyafet zaten bi dolu....

Mayası sağlam bir evlat olacak :)))))
Arı Maya gibi çalışkan da olsunlar yeter.

Başka hayallin gerçek oluyor, Machu Pichu'yu unut şimdilik güzelim :)))))))))))
Haha.. Haklısın. Aman, bu sene yaza hamile olursam diyerek boş kalmayacağım, hamile kalamazsam tatil yapacağım, hamile kalırsam iptal ettiririm diyerek aldığım bir tur vardı. Annişkomla baş başa Amsterdam-Paris yapacaktık. Onu hala iptal ettirmedim, gene düşer müşer şimdi bu, dursun diyerek.. Onu unutayım bi önce, sonra ötekileri unuturum. Zamanla.. Ya da çocuğunu da alıp giderim tatillere.. Işi gücü, Yaşı başı, çoluğu çocuğu bahane etmek yok diye kendime hep söz verdim. Hayatı dolu doku yalamak laxım.

Haziran falan olursa gidebilirsiniz bence..
ben de turistleri goruyorum hep el kadar bebekleriyle dunyayi dolasiyorlar, ben de bebekle dunyayi dolasicam diye umut ediyorum..

Kizlar detayli ultrason icin fehmi yaziciogluna gidenler vardi sanirim burda ikizler icin muayensi 500müş konustm simdide uygun geldi benim hastaneme gore bi egitim arastirma hastanesine gidicem eger orda olmazsa fehmi bey kafama yatti sanirim memnundu herkes gidenlerden yada bilenlerden yorum alabilirmiyim?

Canm bildiğim kadaryla gucci arkadaşmiz dün ona gitmş bende 22.haftamda ona gidceğim dktrm tavsiye etti duydğm kadaryla çok iyiymş ama gucci msjnı görürse detaylı bilgi vercektir.

Selamlar, nasılsın?
Epeydir girmemiştin KK ne? Nerelerdesin ?

İyiyiz çok şükür canım ..Sen nasılsn? Buralardayım takipteyim de.. uzun süre duramıyorum ..haftaya kontolümüz var cinsiyetimiz netleşicek ve üçlü testimiz yapılacak hayırlısıyla bunların telaşındayız bizdesizin hamilelik nasıl geçiyor kızlar ?

Hanımlar dörtlü tarama testinin sonuçları çıkmış doktorum aradı herşey normalmiş Allaha şükürler olsun oğluşum iyiymiş :)
hadi gözün aydin cnm bende haftaya kendi dr sonraki haftada ayrintili ultrason icin baska bi dr randevu aldim 2 hafta ust uste gircez ultrasona bisi olmaz dimi ya

Kizlar kan verdim ikili test icin sonucu bi hftya cikar bn ararim seni dedi. Ense kalinligina normal dedi. Ins tertemiz cikaR.
Agdayi sordum hijyenik bi ortmda ozelliklede aliskinsan seni rahatsz edip ck aci wermiyorsa sana hic bir sikintisi yok dedi.
Buarada erkege benzetyrm bi cikinti war gbi ama yinede erken bu haftalarda cok degisebiliyor dedi. Kesin konusmk istemiyrm bir dahaki muayenede gosterrse bakarz dedi.
Birde muayenede burnunun olcusunu almaya calisti profilden almasi gerekiyormus durmadi alamadi dr umda baya ugrasti sert oksur dedi olmadi karnima iki parmagiyla tik tik yapti sertce yine yok sirt ustu dondu durdu oyle en son dr um da karnima iki tik tik wurunca sol kolunu kafasinin altina koyup poposunu dondu bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…