2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Yaa evet doktorlar usg ye bakip kahve fali bakar gibi yorum yapiyorlar ben anca burasi basi burasi kolu falan diyince anliyorum.
İnsallah test sonucun da temiz cikar. @lostlife seni de tebrik ederim

Ben cok net anlıyorum ya ultrasondan.. gerci cihazdan cihaza fark ediyor.. buyuk ekranda karsida gorunce cok net..

Herkese merhaba,

Bir sürü yün aldım:)Bunlar ne olacak bakalım. Dükkana girince kendimi kaybettim:)

Bende kaçamaklar yapıyorum, en sevdiğim kahvaltı sonrası Türk kahvesi içmek, otel olayına girdiğimiZden beri eşimle müşteriler çıkış yapar yapmaz, işlere girişmeden yaz kış bahçede kahve keyfi yapardık. Şimdi ilk 3 ay hiç içmedim, bu aralar haftada 1 kendime izin veriyorum.

Pastırma ve çiğköfte için ölüyorum:) etsiz çiğköfte yedim valla, Pastırma da pişirecek azıcık yedim:)

Şimdi kokoreç hayali kuruyorum:)

Eski bir Aventçi olarak ( Türkiye ye ilk geldiğinde 2 sene tüm bütçe ve hedefleri ben yönetmiştim) kesinlikle en iyisi diyebilirim. Zamanında çok hediye ettim, neyseki kendime ayırmışım 1 adet süt sağma :)

Aventin tüm ürünlerini tavsiye ederim.

Yaz gelsin, bebişler kucağımızı doldursun , bu aldığımız ürünleri Biran önce kullanalım:)

Eklentiler

• image.webp
    89,5 KB · Görüntüleme: 76
Yaaaa ben de alicam yün.. Gerçi eşim bosver ne gerek var evin isine zor yetisiyorsun diyo ama.. cok heveslendimm

Hanımlar dörtlü tarama testinin sonuçları çıkmış doktorum aradı herşey normalmiş Allaha şükürler olsun oğluşum iyiymiş :)
gözün aydın. .darısı başıma. .pztsi bende dörtlü için kan vercem..

ya bu yeme içme konusunda ben pek dikkat etmiyoum...artık 2.diyemi bilmem..bırak etsizi etli çiğ köfte bile yedim..tabii abartmadan..cips falan canım cekince yiyorum..okulda 2 3 tenefus mutlaka normal demde çay. .hatta 1 2 sefer neskafem bile oldu..bide Türk kahvesiz yapamam ben..haftada 2 3 ondanda iciom..midem daha tam duzelmedigi icin balik falan asla..süt yok. .ayyy ben kötü besleniorum sanırım. .sizin pismanliklari görünce kendimi kötü hissettim şimdi. .neyse az daha dikkat ediim..haa bide gecen bol malzemeli bi pizza yedimm..arrtikk sucugunu sosisini görmezden gelelim

Ben cok net anlıyorum ya ultrasondan.. gerci cihazdan cihaza fark ediyor.. buyuk ekranda karsida gorunce cok net..
ultrason cihazi çok fark edio..kendi dr umdan gizli başka dr gitmistim..cihazi cok kötüydü. .sadece az cok vucudu anlamistim..ama benim dr unki iyi çok şükür. .gecen kocaman ekranda lönk diye kocaman pipiyi görünce aaaa o pipimi diye bagirmisim..utandım yani..Çünkü 3 aylikken kiza benzettlmisti..umutlanmistim..hani bi oglum vardi bi kizda fena olmazdi..ama Allah sağlık versin..onuda dört gözle beklioruz..pztsi kontrol var.. insallah özlem gidercez.

Yağışlı bir istanbul gününden hepinize mutlu cumartesiler kızlar

günaydın fıstıklar.... yağmurlu sisli puslu bir cumartesi sabahı sıcacık yatakta olmak yerine sabahın köründe çalışmaya başlamanın dayanılmaz hafifliği üstümde...

ben geçen gün gittim ayrıntılı için, muayenehanesine değil ama medicalparka gittim perşembeleri orda,
güzel geçti detaycı adam işi şansa bırakmıyor, benim erkek olan burun kemiğini göstermeyince bayağı uğraştı , merdiven çıkardı tatlı bişeyler yedirdi falan kıpırdasın diye anca öyle ölçtü.

Anladim canim yaa okumustm ama dalgnlik unutmusum demekki pardon canim bende muayenehanesine gidicem buyuk ihtimalle. Bi hastane var orasi olmazsa fehmi beye gidicem memnun kaldin yani ? Seninde ikiz dimi sekreteri ikizler 1 1.5 saat surer dedi nekadar surdu senin canm

Gunaydin kizlar.. bahar bayraminiz kutlu olsun.. ben de cumartesi sabahinda, buzdolabinda devirdigim koca yogurt kasesini temizlemenin dayanilmaz hafifligini yaşıyorum.. Ay aglicaktim sinirimden..

gunaydın kızlar. ıkılı test yaptırdıgınız donemde dr unuz burun kemıgını olcebılmısmıydı mınıgınızın?
ya bnmkı durmadı dıye olcemedı dr um. oyle dedı.
ayrılırken de bı ay sonra goruselım dedı bana ama ben sankı rahat durmayacagım ve haftaya cuma ucretsız muayene hakkım dewam edıyor olacak sanırım gıdıcem yıne bır daha baksın olcebılcek mı bakalım durcak mı bu sefer. azcık actım ondan mı durmadı kı bu sefer tok olıyım da durur da olcebılır ıns dr um.

Merhabalar herkese, bugun 12. Gün test sonucumu aldım 470 doktorumla telefonda görüşebildim estrofemi bırak bugun itibariyle coraspin,folbiol,progestan iğne (popomda yer kalmadı valla) ve clexane iğneye devam..ptesi 1 test daha istedi, test sonucuma göre o gün konuşucaz..inş. Kese kalp atışı haberlerini de paylaşırım sizinle, sevgiler

Benim doktorum hiç olcmedi. Sadece oluştuğunu ve bunun cok onemli oldugunu ikili test iyi demek icin bunun bile yeterli oldugunu soylemisti.. burun varsa sorun yok..

Muhteşem bir haber bu... aayyy cok sevindim.. hadi bakalim guzel haberlerinin devamını bekliyoruz

Kızlar çok acil yardiminiz a ihtiyacım var lütfen bilgi verin olur mu? Hepinizi kardeşim görüyorum artık yardım isteyeceğim beni en iyi anlayacak kişiler sizlersiniz!
Benm kendime anadolu yakasında iyi bir doktor bulmam lazım doktorumdan hiç memnun değilim tüp doktorum da ilgilenmiyor devlette yaptırdığım için kendi basının çaresine bak der gibi gönderdiler.
Riskli gebelik takibi yapan bir doktorla görüşmem lazım ama ücretleri çok fazla ve maddi durum buna elverişli değil yarı ssk bildiginiz iyi bir doktor var mı acaba? Benm gibi yarım rahim olan rahim ağzı ölçümü ve takibi yapabilecek bir doktor arıyorum hangi doktora girsem ilgilenmiyor artık kafayı yiycem ne olur yardım edin kendi doktorunuzu onerirmisiniz anadolu yakasında İşiniz yada bildiginiz başka bir doktor olabilir şimdiden teşekkürler ...

anadolu yakasını neresinde oturuyorsun? ben hiç bilmiyorum orayı ama florance nightingalede herman beyin muayenesi 155 TL. doğum biraz pahalı ama en azında bir kere gitsen, sonra da ücretsiz kontrolüne gitsen kafan rahat eder.
metrobüse binsen sanırım çağlayan durağı oluyor, çok yakın.
bir de asmakilit in kuzeni anadolu yakasında kadın doğumcu, onun çalıştıgı hastanede falan perinatolg önerebilir belki sana.
stres yapma, elbet buluruz caresini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…