2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar günaydın
Dondurulmuş tedavisiyle 6+3 hamileyim.ilki kimyasal olmuştu. Dün çok şükür kalp atışlarını duydum. Size sorum dr prednole devam dedi siz ne zamana kadar içmiştiniz bu ilacı acaba?
merhaba, gözünüz aydın. Sağlkla 9 ay geçirmeni dilerim. Bahsettiğin ilacı kullanmadığım için yardımcı olamayacağım.

merhaba, gözünüz aydın. Sağlkla 9 ay geçirmeni dilerim. Bahsettiğin ilacı kullanmadığım için yardımcı olamayacağım.
Bağışıklığı düşürücü bi ilaç vücut bebeği yabancı madde olarak algılamasın diye. Kortizon olduğu için zararlıymış aynı zamanda. Teşekkür ederim cevap ve iyi dilekleriniz için

1 saate yakin suruyo cnm. Bi de burun kemigini goremedi oglanin biz ciktik sonra bi daha girdik

Kızlar günaydın
Dondurulmuş tedavisiyle 6+3 hamileyim.ilki kimyasal olmuştu. Dün çok şükür kalp atışlarını duydum. Size sorum dr prednole devam dedi siz ne zamana kadar içmiştiniz bu ilacı acaba?
Meraba hayirli olsun Allah devamini getirsin.soyledigin ilaca ben transferden 3 gun once baslamistim toplam 7 gun kullanip birakmistim

Meraba hayirli olsun Allah devamini getirsin.soyledigin ilaca ben transferden 3 gun once baslamistim toplam 7 gun kullanip birakmistim
Teşekkür ederim
Her sorduğumda dr devam diyor . Hem çok acı midemi mahvetti hem de bu kadar uzun süre içen duymadım o yüzden merak ettim

Ben medikal park göztepe de mehtap hanimin iyi olduğunu biliyorum ama muayene ücretini bilmiyorum bi hemsire arkadaş im var oda yarim rahimli benide ona yönlendirdi ama ben tupcuye devam ediyorum hala, bide bizim hastanede akif bey var çok iyi bi doktor eğitim araştırma hastanesi bi git istersen birşey kaybetmezsin

Kızlar günaydın
Canım bende opu olduğum günle birlikte toplam 5 gün kullandim

Ben medicalpark goztepe mehtap yaziciogluna gidiyorum riskli gebeliklerde tavsiye ettiler muayene 140 dogum 4.5 milyar ama. Ben takip olarak gidiyorum ama dogumu daha ucuz bi hastane bakiyorim. Medipol kosuyolu iyi sema ovali var ve hastanede riskli gebelik uzmani hakan bey varmis prof da var. Oraya gecebilirim bende. Bende arastiriyorum riskli gebelillerde iyi ama ucuz bi yer

Kızlar günaydın
Hayırlı olsun bebişin.. ben de prednolü opudan itibaren transfere kadar 4 gün kullandim sonra biraktik.

Aklima takildi simdi, ikiz olunca dogum ucreti ne kadar fark ediyor?

Yaa biraz disari cikim biseyler bakim dedim 2 tur attim cok yoruldum yaaa eve zor attim kendimi siz de oylemisiniz cok cabuk yoruluyorum..

selamlarr ayy bugün hava mis maaile önce kahvaltiya sonra sahile yürüyüşe gittik iyi geldi ama bayagi yorulmuszu vallaha kizimla sahilde yürürken herkesin bebek arabalarını inceledik kocayla durup durup markalarına internetten baktık

Biz de trump'a gittik, herkesin arabasini inceledim ben de ama ebebek'e gidince kafamiz allak bullak oldu.
Cocugu 3-4 yasina gelmis herkes ucuz bir sey al, buyuyunce de baston araba alirsin diyor. Puseti olan arabalarin fiyati 1000 tl den basliyo. İyice arastirip karar verip indirimde denk getirip almak lazim.
Ayrica biz bugun oglumuza ilk alisverisimizi yaptik. 28. Haftayi beklicem diyordum ama bu aldiklarim bile cok motive etti bizi

Çok sağol canm gulsennnn arkadaşımın gittiği doktora bi görüncem olmadı bir de senn dediğini denerim uzun araştırmalardan sonra ona karar verdim şimdilik ilgin için teşekkürler tatlım.

Canm vala bnde biraz uygun olmasını isterim tabi riskli olunca öyle herkes gibi ayda 1 cagirmiyorlar en fazla 2 haftada 1 cagiriyorlar bu da ücret demek tabi doğum ücretleri de ekstra oluyor dediğin gibi bakalim alah yardimcimiz olsun inşallah

Ay ciciler bicilere bak.. hayırlı olsun.. biz de kahvaltiya gittik.. Ben de ayni sekildi arabalari inceliyorum. Gittigimiz mühit asiri zengin olunca ne arabalar gordum.. en az 3000 tldir fiyatlari.. tasima koltugunu komsum verece g incen ben baston puset almaya karar verdim.. o koca seyleri kullananlarla konusuyorum hepsi ayni seyi soyluyo.. sirti tam yatan baston pusetleri yeni dogan da kullanabiliyormus. Bi de bir sure tasima koltugu kullaniriz zaten..
cumleten Günaydın bu arada.. :*

Günaydın kızlaarr...
valla dün ablamla konusuyorduk da bastonu 2 yasından sonra kullanıyorlar diyordu ama tam yatan baston nasıl oluyor bilemedm..
ebebek'in ürünlerini takip edelim, indirime girince siariş verelim bari.
cevremde de hiç bunları verecek biri yok ki, yegenim 8 yasında, her seyini dagıtmışlardı. ne güzel millet kardeşleriyle peşpeşe doğuruyo, bebekler aynı beşikte arabada büyüyor
ama nankörlük etmeyim Lulinda nın arkadasının arkadası beşik verdi bize, şimdiye kadar 8-10 bebek büyüdü dedi, bir o kadar daha dayanır 6 ay falan kullandıgın için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…