merhaba, gözünüz aydın. Sağlkla 9 ay geçirmeni dilerim. Bahsettiğin ilacı kullanmadığım için yardımcı olamayacağım.Kızlar günaydın
Dondurulmuş tedavisiyle 6+3 hamileyim.ilki kimyasal olmuştu. Dün çok şükür kalp atışlarını duydum. Size sorum dr prednole devam dedi siz ne zamana kadar içmiştiniz bu ilacı acaba?
Bağışıklığı düşürücü bi ilaç vücut bebeği yabancı madde olarak algılamasın diye. Kortizon olduğu için zararlıymış aynı zamanda. Teşekkür ederim cevap ve iyi dilekleriniz içinmerhaba, gözünüz aydın. Sağlkla 9 ay geçirmeni dilerim. Bahsettiğin ilacı kullanmadığım için yardımcı olamayacağım.
1 saate yakin suruyo cnm. Bi de burun kemigini goremedi oglanin biz ciktik sonra bi daha girdikAnladim canim yaa okumustm ama dalgnlik unutmusum demekki pardon canim bende muayenehanesine gidicem buyuk ihtimalle. Bi hastane var orasi olmazsa fehmi beye gidicem memnun kaldin yani ? Seninde ikiz dimi sekreteri ikizler 1 1.5 saat surer dedi nekadar surdu senin canm
Meraba hayirli olsun Allah devamini getirsin.soyledigin ilaca ben transferden 3 gun once baslamistim toplam 7 gun kullanip birakmistimKızlar günaydın
Dondurulmuş tedavisiyle 6+3 hamileyim.ilki kimyasal olmuştu. Dün çok şükür kalp atışlarını duydum. Size sorum dr prednole devam dedi siz ne zamana kadar içmiştiniz bu ilacı acaba?
Teşekkür ederimMeraba hayirli olsun Allah devamini getirsin.soyledigin ilaca ben transferden 3 gun once baslamistim toplam 7 gun kullanip birakmistim
Ben medikal park göztepe de mehtap hanimin iyi olduğunu biliyorum ama muayene ücretini bilmiyorumCnm ilgin için teşekkür ederim. Anadolu yakasi oldun da neresi oldugu obemli degil acikcasi ben umraniyedeyim kadıköy olur üsküdar olur giderim yani 1 kac seferlik gittim.oyle iyi doktorlara ama 1 sefere mahsus değil benim durumum ve sürekli devam edebileceğim iyi bir doktor araştırıyorum sonuçta doğum da doktorum yaptırsin istiyorum ve benm rahim konusunda sıkıntılarım var sürekli takip gerektiriyor hangi hastaneye gittiysem Pek. Bilgi sahibi değiller ve kendilerine güvenmiyor lar açıkçası ne yapacağımi şaşırdım
Canım bende opu olduğum günle birlikte toplam 5 gün kullandimKızlar günaydın
Ben medicalpark goztepe mehtap yaziciogluna gidiyorum riskli gebeliklerde tavsiye ettiler muayene 140 dogum 4.5 milyar ama. Ben takip olarak gidiyorum ama dogumu daha ucuz bi hastane bakiyorim. Medipol kosuyolu iyi sema ovali var ve hastanede riskli gebelik uzmani hakan bey varmis prof da var. Oraya gecebilirim bende. Bende arastiriyorum riskli gebelillerde iyi ama ucuz bi yerKızlar çok acil yardiminiz a ihtiyacım var lütfen bilgi verin olur mu? Hepinizi kardeşim görüyorum artık yardım isteyeceğim beni en iyi anlayacak kişiler sizlersiniz!
Benm kendime anadolu yakasında iyi bir doktor bulmam lazım doktorumdan hiç memnun değilimtüp doktorum da ilgilenmiyor devlette yaptırdığım için kendi basının çaresine bak der gibi gönderdiler.
Riskli gebelik takibi yapan bir doktorla görüşmem lazım ama ücretleri çok fazla ve maddi durum buna elverişli değil yarı ssk bildiginiz iyi bir doktor var mı acaba? Benm gibi yarım rahim olan rahim ağzı ölçümü ve takibi yapabilecek bir doktor arıyorum hangi doktora girsem ilgilenmiyor artık kafayı yiycem ne olur yardım edin kendi doktorunuzu onerirmisiniz anadolu yakasında İşiniz yada bildiginiz başka bir doktor olabilir şimdiden teşekkürler ...
Hayırlı olsun bebişin.. ben de prednolü opudan itibaren transfere kadar 4 gün kullandim sonra biraktik.Kızlar günaydın
Ben medicalpark goztepe mehtap yaziciogluna gidiyorum riskli gebeliklerde tavsiye ettiler muayene 140 dogum 4.5 milyar ama. Ben takip olarak gidiyorum ama dogumu daha ucuz bi hastane bakiyorim. Medipol kosuyolu iyi sema ovali var ve hastanede riskli gebelik uzmani hakan bey varmis prof da var. Oraya gecebilirim bende. Bende arastiriyorum riskli gebelillerde iyi ama ucuz bi yer
Canım bende opu olduğum günle birlikte toplam 5 gün kullandim
saolun kızlar anlaşılan benim kadar uzun kullanan yok dr tekrar sorayımHayırlı olsun bebişin.. ben de prednolü opudan itibaren transfere kadar 4 gün kullandim sonra biraktik.
Hastaneye gore degisiyo 500 falan farkediyoAklima takildi simdi, ikiz olunca dogum ucreti ne kadar fark ediyor?
Hastaneye gore degisiyo 500 falan farkediyo
Çok sağol canmBen medikal park göztepe de mehtap hanimin iyi olduğunu biliyorum ama muayene ücretini bilmiyorumbi hemsire arkadaş im var oda yarim rahimli benide ona yönlendirdi ama ben tupcuye devam ediyorum hala, bide bizim hastanede akif bey var çok iyi bi doktor eğitim araştırma hastanesi bi git istersen birşey kaybetmezsin
Canm vala bnde biraz uygun olmasını isterim tabi riskli olunca öyle herkes gibi ayda 1 cagirmiyorlar en fazla 2 haftada 1 cagiriyorlar bu da ücret demek tabi doğum ücretleri de ekstra oluyor dediğin gibi bakalim alah yardimcimiz olsun inşallahBen medicalpark goztepe mehtap yaziciogluna gidiyorum riskli gebeliklerde tavsiye ettiler muayene 140 dogum 4.5 milyar ama. Ben takip olarak gidiyorum ama dogumu daha ucuz bi hastane bakiyorim. Medipol kosuyolu iyi sema ovali var ve hastanede riskli gebelik uzmani hakan bey varmis prof da var. Oraya gecebilirim bende. Bende arastiriyorum riskli gebelillerde iyi ama ucuz bi yer
Ay ciciler bicilere bak.. hayırlı olsun.. biz de kahvaltiya gittik.. Ben de ayni sekildi arabalari inceliyorum. Gittigimiz mühit asiri zengin olunca ne arabalar gordum.. en az 3000 tldir fiyatlari.. tasima koltugunu komsum verece g incen ben baston puset almaya karar verdim.. o koca seyleri kullananlarla konusuyorum hepsi ayni seyi soyluyo.. sirti tam yatan baston pusetleri yeni dogan da kullanabiliyormus. Bi de bir sure tasima koltugu kullaniriz zaten..Eki Görüntüle 1465017
Biz de trump'a gittik, herkesin arabasini inceledim ben de ama ebebek'e gidince kafamiz allak bullak oldu.
Cocugu 3-4 yasina gelmis herkes ucuz bir sey al, buyuyunce de baston araba alirsin diyor. Puseti olan arabalarin fiyati 1000 tl den basliyo. İyice arastirip karar verip indirimde denk getirip almak lazim.
Ayrica biz bugun oglumuza ilk alisverisimizi yaptik. 28. Haftayi beklicem diyordum ama bu aldiklarim bile cok motive etti bizi
Ay ciciler bicilere bak.. hayırlı olsun.. biz de kahvaltiya gittik.. Ben de ayni sekildi arabalari inceliyorum. Gittigimiz mühit asiri zengin olunca ne arabalar gordum.. en az 3000 tldir fiyatlari.. tasima koltugunu komsum verece g incen ben baston puset almaya karar verdim.. o koca seyleri kullananlarla konusuyorum hepsi ayni seyi soyluyo.. sirti tam yatan baston pusetleri yeni dogan da kullanabiliyormus. Bi de bir sure tasima koltugu kullaniriz zaten..
cumleten Günaydın bu arada.. :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?