Tüp Bebek dr undan sonra normal kadin dogum druna hangi sıklıkta gidiyorsunuz?
Canm Merhaba,Bir arkadaşım bu beşiği vermek istiyor. İlginen olursa iletişime geçirebilirim sizi.
http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/70248535/
Hayırlı olsun kızınız. Eklerim tabii ki. Arkadaşımın vereceği beşik içinCanm Merhaba,
Bebegimin cinsiyeti kesinleşti kızım olacak Rabbimin izni ile ismi de esila düşünüyorum rica etsem listeye eklermisin?
Ayrıca beşik için ilk 6 ay kullanım amaçlı uygun bişey düşünüyordum eğer ücreti uygunsa yardimci olabilir sen sevinirim canm ayni zamanda puset, bebek arabasi vs de olabilir tanıdığın arkadaşların da varsa eğer maddi durum sebebi ile uygun bişeyler ariyorum tatlım hastaneye olayı maddi olarak bizi baya yipratti malumşimdiden teşekkürler...
Bahsettiğim sayfa bu canım.Canm Merhaba,
Bebegimin cinsiyeti kesinleşti kızım olacak Rabbimin izni ile ismi de esila düşünüyorum rica etsem listeye eklermisin?
Ayrıca beşik için ilk 6 ay kullanım amaçlı uygun bişey düşünüyordum eğer ücreti uygunsa yardimci olabilir sen sevinirim canm ayni zamanda puset, bebek arabasi vs de olabilir tanıdığın arkadaşların da varsa eğer maddi durum sebebi ile uygun bişeyler ariyorum tatlım hastaneye olayı maddi olarak bizi baya yipratti malumşimdiden teşekkürler...
Canm öncelikle teşekkür ederim. Esila nin anlami sabah akşam rabbini zikireden demek diye biliyorum yani kuranda geçiyor diye bu ismi düşündümHayırlı olsun kızınız. Eklerim tabii ki. Arkadaşımın vereceği beşik içingucci85 arkadaşımız anlaştı canım ama daha çok çıkar. Aklımdasın:)
Bir de facebookta Freecycle İstanbul diye bir grup var. Elinde ihtiyaç fazlası şeyler olanlar teklif veriyor, yada birşey arayanlar talep ediyor. Ücretsiz tabii ki. Tamamen dönüşüm amaçlı. Oradan da talepte bulunabilirsin.
Bu arada Esila nın anlamı nedir?
Canm yardımın için teşekkür ederimBahsettiğim sayfa bu canım.
https://www.kadinlarkulubu.com/freecycleistanbul/
Ay canm.ben facebook tan girip baktım siteye Ama beceremedim sanirim nasıl yapmam gerektiğini artık olursa öyle tekrar denk gelirse bana bildirirsen sevinirim :) sadece beşik olarak değil puset bebek arabasi vs de olabilir simdiden Teşekkürler...Bahsettiğim sayfa bu canım.
https://www.kadinlarkulubu.com/freecycleistanbul/
Benim ikili teste yaş faktörü 1/333 cikti.. 4 lu testte de noral tup defekti yuksek riskli cikti.. doktorum cok isterseniz amniyosentezin yapariz ama bence gerek yok ben ultrasonda herhangi bir defekt görmüyorum dedi.. valla ben de illaki yaptir dese de yaptirmazdim.. testleri yaptirmadaki amacim önümü gormekti sadece.. Doğum sirasinda acil müdahale gerektiren bir seyin olup olmadigini gormek icin.
cok tesekkur ederim canim cevabin icin mutlaka birileri bana moral verir dua eder diye yazmustim bi tek senden cevap aldim demek herkes tanidigiyla konusuyor burda ogrenfim iyi oldu beklemeyim baska yazi. Neyse canim sen ayrintiliya girdinmi
Sen bana özelden kendi Hesabını at ben seni ekleyeyim canım.Ay canm.ben facebook tan girip baktım siteye Ama beceremedim sanirim nasıl yapmam gerektiğini artık olursa öyle tekrar denk gelirse bana bildirirsen sevinirim :) sadece beşik olarak değil puset bebek arabasi vs de olabilir simdiden Teşekkürler...
cnm bnm ıcın daha coook erken ama bn de esıme ıns agustos gbı okul acılmadan sen kosturmaya baslamadan alırız odasını fln dedıgımde dur bakalım bı dogsun sonra gıder alırız gonlunce herseyını dıyor her muabbet acıldıgında. gecen bagırdım cagırdım needen boylesın dıye. kedı gbı oldu we cok urkek bı sekılde cunku korkuyorum dedıGünaydın kizlar.. aksam evde bebege alışveriş kavgasi vardi.. cok agladim cok üzüldüm.. Ben yatakti besikti puseti bakalim isterken, eşim önce bi kucagimiza alalim diyo.. anlamiyorum yani.. dogduktan sonra mi yatak alinacak.. deli olcam..
Çok güzel isim bende düşünmüştüm ama sevgili beğenmedi :) yalnız o sabah akşam rabbin zikreden Asila. Esila kulağa hoş geldiği için değiştirilmiş olanı. Esila kuranda geçmiyor cnm. Birde sen araştır istersen.Canm öncelikle teşekkür ederim. Esila nin anlami sabah akşam rabbini zikireden demek diye biliyorum yani kuranda geçiyor diye bu ismi düşündümbeşik için de artık aklında olursam sevinirim tatlım çok sağol Gucci arkadaşımız Güle güle kullansın inşallah öpüyorum...
kızlar kasıgım degıl de gobegım acıyor arada benım ya hafıf hafıf gobegım cıkıyo artık sankı onun etkısı olabılır mı kı
Ay vala tatlım bu olayı daha önce duymuştum ama eşim de illa yanına bir isim koyar benm.istedigim esila eşim de kuranda geçen bi isim koyarsa sorun ortadan kalkar sanirjmÇok güzel isim bende düşünmüştüm ama sevgili beğenmedi :) yalnız o sabah akşam rabbin zikreden Asila. Esila kulağa hoş geldiği için değiştirilmiş olanı. Esila kuranda geçmiyor cnm. Birde sen araştır istersen.
Hmm Sağol tatlım esimle uğraşıp sonunda hallettik ben face kullanmıyorum tatlım eşime ait o bakıyor yani bu sebeple iletebilecegim bi adresim yokSen bana özelden kendi Hesabını at ben seni ekleyeyim canım.
Benim de ınstagramım varHmm Sağol tatlım esimle uğraşıp sonunda hallettik ben face kullanmıyorum tatlım eşime ait o bakıyor yani bu sebeple iletebilecegim bi adresim yoksadece ınstagram kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?