2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Günaydın kızlar kızlarr...

dün yaşadığın metrobüs faciasından sonra bugün güneşli bir güne uyanmak çok güzel.. :)

gypsy84 ve gucci85 bütün gece rüyamda sizinle yazıştım :)))

Ben yasamadim ama demir hapini yan etkisidir.. bi de bebek guclendi artik, dusunsene minnacik findik kadarken insanlar kusmaktan bir hal oldular ama bebişler iyu durumda.. Sıkıntı olduğunu hic sanmıyorum. HAreketleri hissetmeye basladin mi??

Hissettiğimi zannediyordum, dünden beri gaz kıpırdanmasından başka bir şey hissetmiyorum. Ne komik bir süreçmiş yahu, benim kadar rahat insan bile herşeye takılır oldum. Her muayeneye gittiğimde kalbinin atışını görene kadar geriliyorum. Sonra doktor yok orası şöyle oynuyor burası böyle büyümüş diyor ya, hiç duymuyorum bile.:)

Merhaba,
Doktor bana demir hapı verdiğinde kabızlık yapabilir diye uyarmıştı. Mide bulantısı da belki o ilacın etkisidir. Ya da yediğin birşey dokunmuş olabilir. Bebeğe bir zarar vereceğini sanmam. Verse 16 yı haftaya kadar sabah akşam bulantı yaşayanlarınkine verirdi. Endişe etme, onlar en sağlam yerde:)

Günaydın güzel hamişler , siz uykusuz ben uykuya doyamıyorum :)
çatlak kremi almadım şimdilik bebe yağı kullanıyorum ama göbeğim pul pul sürekli kaşınıyorum. Ankaranın havasından mı suyundan mı anlamadım. Hamile olmadan öncede bazen olurdu. Ne yapsam bilemedim.

kızlar ya canım cok sıkkın 9. gün 124 11.gun 324. 13. yanı bugun 730 cıktı neden dusuk ya cok korkuyorum zzaman gecmıyor pazartesi gel dedi doktorum ama ben yıne cuma kan vercem nasıl sızce

kızlar ya canım cok sıkkın 9. gün 124 11.gun 324. 13. yanı bugun 730 cıktı neden dusuk ya cok korkuyorum zzaman gecmıyor pazartesi gel dedi doktorum ama ben yıne cuma kan vercem nasıl sızce
Neresi düşük anlamadım 730 un. 2 günde 2 katı artar. Senin 2 katından da fazla. Bir kez daha kan vermene gerek yok ki. Gayet iyi. Endişelenme.

Neresi düşük anlamadım 730 un. Bir kez daha kan vermene gerek yok ki. Gayet iyi. Endişelenme.
ya canım millet 13. günde binlerde degerleri kan testim dündü 1 günde bekledim yani ama 730 cıktı korktum karnımdada sıvı birikmiş yani bunlar olumsuz etkiliyor

Canım pul pulsa daha fazla yağ sür istersen. Demekki nemlenmiyor yeterince. Bir de bebe yağları daha likit. Ben bir tek duşta onu sürüyorum. Çabuk kuruyor. Onun haricinde daha yoğun bir yağ veya krem daha iyi nemlendirebilir.

ya canım millet 13. günde binlerde degerleri kan testim dündü 1 günde bekledim yani ama 730 cıktı korktum karnımdada sıvı birikmiş yani bunlar olumsuz etkiliyor
Başlangıç değeri göz önüne alınır değer artışında. Milletin yuksek başlamıştır ondan artmıştır. Niye kıyaslıyorsun ki kendini? Senin başlangıç değeine göre çok iyi artışın. Sen şimdiden böyle evhamlı olursan, hamileliğin ilerleyen günlerinde vay haline:) Rahatla canım. Gerçekten endişe edecek birşey yok.

Krem konusunda bi önerin varmı? Doktor lireac önermişti ama o zaman kuruluk yoktu şimdi işe yararmı emin olamıyorum.

Krem konusunda bi önerin varmı? Doktor lireac önermişti ama o zaman kuruluk yoktu şimdi işe yararmı emin olamıyorum.
Lireac ve mustela kullananlar memnun galiba. Ben Erbaviva nın çatlak yağını kullanıyorum. Arada bir de saf badem yağı kullanıyorum.

bende her duştan sonra bebe yağı sürdüm benim göbeğimde ağda sonrasın da bile kızarma pul pul dökme olmazken şimdi oldu.. bende dün gittim hem gögsüm için hemde karnım için muslera aldım..karnım çok büyüdü 6 aylık hamile gibiyim göbeğimin deliğinin şekli değişti

Bulantı, İstifra etmek bebeğe zarar vermez cnm rahat ol. Benim 7. Haftadan beri günde en az 1 kere olmak üzere hala da devam ediyor. Diğer sorununda kan hapı nın yan etkisi olabilir.

Bende geçen hafta bio oil yağ aldım.Onu sürüyorum ama küçük bi şişe oda hamilelik boyunca 10 tane faln kullanmak lazım heralde :).Eczane birde percutalfa çatlak kremini önerdi.Onuda almayı düşünüyorum.En azından bacak kalça kısımlarına kremi sürerim.Göbek çevreme krem artı bio oil yağı sürerim diye düşündüm.
Lulinda Erbaviva'nın güneş kremini araştırmıştım yüz için güzel yorumlar vardı kullandın mı hiç bu konuda bilgin var mı

Kullanmadım canım ama artık yavaştan kullanmak lazım. Hamilelikte zaten yüzde lekelenme oluyormuş. Bir de güneşten artmasın. Sokağa çıkarken bile sürün yazıyor bloglarda falan.

Bence boşuna strese sokuyosun kendini.Burda 50-60 değerlerle başlayanlar oldu.Senin 9.gün değerin 124 gayet güzel bir değer.
Fikir olması açısından benim değerlerimi yazıyım sana 12.gün 415, 14.gün 765, 16.gün 1615'di.
Hatta doktorum 12.günden sonra yapmana gerek yok demişti.
O yüzden boşuna kendinide bebişide strese sokma

Kullanmadım canım ama artık yavaştan kullanmak lazım. Hamilelikte zaten yüzde lekelenme oluyormuş. Bir de güneşten artmasın. Sokağa çıkarken bile sürün yazıyor bloglarda falan.
Evet haklısın bende o yüzden biraz araştırma yaptım paraben içermeyen daha doğal güneş kremlerini.Bulduklarım: erbaviva,trukid,florame,organicum,eubiona
Bunlardan birinde karar kılarım heralde

Benim de pul pul dökülüyor. Ben daha krem falan almadin ama.. sabah aksam bebe yagi sürüyorum güreşçiler gibi göbeğim ayni 6 aylik gibi benimde ama deride gerilmeye bagli parlama gerginlik olmadigindan daha krem almadim..
hafTa somu bi bayan gordum 9 aylik hamileymis. Boy 1 80 var.. gobek benimkinden küçük. Eşim cok manidar bir sekilde bakti yuzume.. omuz silkip bunye meselesi deyim tabagimdakileri bitirmeye koyuldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…