2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Dualarımız seninle canım hepimiz aynı duyguları yaşadık o süreçleri geçerken. Rabbim inşallah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
allah razı olsun sizlerden çok saolun ammmmmin rabbim anneliği hepimize yaşatsın sizlerde bu topikteki tüm arkadaşlar sorunsuz bir gebelik geçirip sağlıklı şekilde evlatlarınızı kucağınıza almak nasip olsun amiiiiin

Canım bir fikrim yok ama bence bir başka görüş daha al. Umarım her şey yolunda gider.

Esma tez zamanda bu topikte olmanı diliyorum inş.bebegin veya bebeklerin sıkıca tutunsun çektiklerimizin bedelini gülerek alalım hepimiz..

Kızlar doktor hastaneye yatırdı müşade altına aldı inş hersey yolunda gider ne olur ben ve bebeğim için bir ayetel kursi olurmusunuz dualariniz ve Desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize çok Üzgünüm alahim bebeğimi koru...onu bana bağışla...

Canim dularim seninle.. bu da geçecek inşallah. Dogum hikayelerimizi anlaticaz bir birimize.. moralini yuksek tut..

İnşallah herşey yolunda gidicektir.Dualarımız seninle moralini yüksek tut.Allah izniyle bunuda atlatıcaksınız inşallah.

İnşllah her şey yoluna girecek canım. Bütün güzel, pozitif düşünceler senin ve bebğnin yanında olsun.

geçmiş olsun cnm, dua edicez senin ve bebeğin için merak etme, peki o gelen bebeğin suyumuymuş,

Canım dua ediyorum bebeğin için, acil şifalar...

dua ettim ediyorumda..Sen yüreğini ferah tut canım..acil şifalar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…