Gel gel gel oğlan annesi, gözün aydın:)kızzzlllaarrr oglum olcakmıs :)
Lulinda cnm bnı de lısteye eklermısın artık tahmını dogum tarıhı 1 ekım 2015 ısım cok buyuk ıhtımal ilteber
İçine yerleştirip sıkıyorsun. Sıkılı vaziyette bırakmadan çıkarıyorsun. Sonra 15dk yürüyüş yapman gerekiyor.bayanlr bu crınone jeli nasl kullancam ayy bu ne yaa iğne iyiydi
Ben de bugün Eminönü ndeydim. Çok yoruldum valla.Ayyy kizlar bgn 2 hafta surecek egitim/stajim basladi. Sadece otursam da cok yoruldum ve uykum geldi.
Vallahi calisanlara sabir ve guc diliyorum.
Lulinda tavsana bayildim yaa, ben de tezim bitince ogluma ne yapsam acaba? Boyle seylere hic kabiliyetim yok, degil kitap ve youtube, beynime mikrocip yerlestirseler yine beceremem
Şekerim nasıl geçti görüş günüIyi haftalar herkese bugun kuzularimi gorcem insalah randevum var ama kendi doktoruma degik perinatoloji bolumu olan bi egitim arastirma hastanesine gidicem orada da kaydim olsun diye her ihtimale karsi aslinda birazda 17 nisandaki detayli ultrasona kadar sabredemem diye bebisleri gormek icin gidiyorum itiraf ediyoruminsalah iyilerdir...
Hahaaa cok iyimisŞekerim nasıl geçti görüş günü?
Bugün bir tulum gördüm 9 ay yattım çıktım yazıyordu
Ben de bugün Eminönü ndeydim. Çok yoruldum valla.
Ben sana yaparım şekerim, ayıp ettin:)
Hahaaa cok iyimisgorusumuz guzel gecti canim cok sukur ama oburunun cinsiyetini ogrenemedik hala dogunca ogrencem heralde bu gidisle egitim arastirma hastanesine gittm perinatoloji bolumune kayit yaptirmak icin tekrar kan idrar tahlili istedler yarin sabah gidip onlari yaptircam ve perinatoloji takip etcekmis ikiz oldugu icin.. Ilerisi icin her ihtimale karsi jaydim olsun dedim orda bakalim...
Yaaa sacma olacak ama belki her seferinde baska bebegi goruyorsunuzudr. Yani yerleri sabit mi oluyor ikizlerin?
yerleri sabit canım aralarında ince bir zar :) benim erkek sağda kız solda :)
canım ya üzme kendini geçmiş olsun inşallah rabbimin izniyle sağlıklı birşekilde evladını kucağına alıcan olumlu düşün doktor ne dedi bu duruma canım bir şey olmuycak inşallah dua ediyorum sanane kadar cnm bebeginin kilosu bebege giden damarlara falan bakildimi
canım ya üzme kendini geçmiş olsun inşallah rabbimin izniyle sağlıklı birşekilde evladını kucağına alıcan olumlu düşün doktor ne dedi bu duruma canım bir şey olmuycak inşallah dua ediyorum sana
çok şükür canım iyi olucak inanıyorum yarın gitcem bende canım serum takıcak hayırlısı dediğin gibisagol canim Allah razi olsun simdilik korkulacak bisi yok gelişimi güzel bakalim Allaha emanetiz kismet sen gittinmi dr
ne icin serum takilacakçok şükür canım iyi olucak inanıyorum yarın gitcem bende canım serum takıcak hayırlısı dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?