Yaa en son kendi doktorum sagdaki bebek erkek demisti oburunu gorememisti bugun devlete gittigim icin asistandi doktorda o hic goremedi kaldik detayliya artik ozaman ogreniriz insalah umudumu kaybetmiyorumYaaa sacma olacak ama belki her seferinde baska bebegi goruyorsunuzudr. Yani yerleri sabit mi oluyor ikizlerin?
bağışıklılğı baskılamak içinmiş bilmiyorum bende tam şuan estrofemle şuan zaten prednol hap verdi prednol hapta bağışıklılğı baskılıyormuş önce hap verdi yarında serum takıcakmış perşenbe tekrar rahimin kalınlılığınaa bakıcak kalınlaşma olursa haftaya salı transfermiş nisanın 7 si oluyor bide böyle deneyelim dedi doktor bağışıklılğı baskılıyarak belki vücudun embriyoyu yabancı görüp dışarı atabilir dedi bakalım olucakmı bu sefer allahım inşallah verir bebeğimine icin serum takilacak
Inaniyorum bu sefer olacak.. bu topik pek bi uğurlubağışıklılğı baskılamak içinmiş bilmiyorum bende tam şuan estrofemle şuan zaten prednol hap verdi prednol hapta bağışıklılğı baskılıyormuş önce hap verdi yarında serum takıcakmış perşenbe tekrar rahimin kalınlılığınaa bakıcak kalınlaşma olursa haftaya salı transfermiş nisanın 7 si oluyor bide böyle deneyelim dedi doktor bağışıklılğı baskılıyarak belki vücudun embriyoyu yabancı görüp dışarı atabilir dedi bakalım olucakmı bu sefer allahım inşallah verir bebeğimi
Bizim 14 marttaki goruntulerimiz ikisi bir arada
inşallah canım inşallah iyi dileklerin için çok saol inşallah banada uğur getirir bende sizin gibi buraya hamileliğimle ilili herşeyi yazabilirim allahım banada nasip et amiiiiinInaniyorum bu sefer olacak.. bu topik pek bi uğurlu
Malesef bi bilgim yok ama insalah atlatirsin yaa rabbim bebegini sana bagislasinKızlar hayırlı aksamlar,
Sabahtan beri çok. Kötü bir gün geçirdim hala da nasıl olduğumu bilmiyorum.
Bugün sabah kalktım hafif bi islaklik geldi ama birden aktı hissettim sonra doktorumu aradım durumu anlattım gel bakaljm dedi gittim sorun yok gibi görünüyordu sonra turnusol kagitli pet verdi rengi değişirse haber ver dedi ve değişti de yani bebegimin suyu geliyor duyatış yapılması gerek dedi sonra ben bir de devlet hastanesine gittim orda da amniyoquik diye bi test yaptılar gelen bişey yok yatisa gerek yok dediler sastim kaldım gelen bebegimin suyu mu ? Turnusol kağıdı yanıltıcı olabilir dedi doktor bu daha net bir sonuç verir dedi ama çok korkuyorum çünkü erken doğum riskim var bu konuda bilgisi olan var mı ? Ne olur akıl verin bana ne yapmalıyım...
Sagol canim yaa.. Ben tek cocugum oyuzden ikizlerimin olmasina daha cok seviniyorum tek olmicaklar insalah cok guzel bisey...Aaaaa cok tatliiiiiiiii... masallah
Cok ilginc bir sey yaaaaa
Amin canm. Bnm çok sağol iyi dileklerin için ne olur dua edin bizim içinMalesef bi bilgim yok ama insalah atlatirsin yaa rabbim bebegini sana bagislasin
Canim benim doktorum arada islaklik olursa camasirini kokla dedi.. normal alisik oldugundan daha farkli bir koku olursa beni ara mutlaka dedi.. kokuyu tarif etmedi anlarsin ama dedi.. sen de bu kokla bakalim.. farkli bir koku var mi onun dışında bi fikrim yok malesef..Amin canm. Bnm çok sağol iyi dileklerin için ne olur dua edin bizim için
bağışıklılğı baskılamak içinmiş bilmiyorum bende tam şuan estrofemle şuan zaten prednol hap verdi prednol hapta bağışıklılğı baskılıyormuş önce hap verdi yarında serum takıcakmış perşenbe tekrar rahimin kalınlılığınaa bakıcak kalınlaşma olursa haftaya salı transfermiş nisanın 7 si oluyor bide böyle deneyelim dedi doktor bağışıklılğı baskılıyarak belki vücudun embriyoyu yabancı görüp dışarı atabilir dedi bakalım olucakmı bu sefer allahım inşallah verir bebeğimi
Kızlar hayırlı aksamlar,
Bugün sabah kalktım hafif bi islaklik geldi ama birden aktı hissettim sonra doktorumu aradım durumu anlattım gel bakaljm dedi gittim sorun yok gibi görünüyordu sonra turnusol kagitli pet verdi rengi değişirse haber ver dedi ve değişti de yani bebegimin suyu geliyor duyatış yapılması gerek dedi sonra ben bir de devlet hastanesine gittim orda da amniyoquik diye bi test yaptılar gelen bişey yok yatisa gerek yok dediler sastim kaldım gelen bebegimin suyu mu ? Turnusol kağıdı yanıltıcı olabilir dedi doktor bu daha net bir sonuç verir dedi ama çok korkuyorum çünkü erken doğum riskim var bu konuda bilgisi olan var mı ? Ne olur akıl verin
allah yardimcin olsun canım insallah güzel olacak dualarım seninle bebeğinle tutunsun vakti gelene kadar birakmasin kuzularimiz bizi insallah
inşallah canım inşallah iyi dileklerin için çok saol inşallah banada uğur getirir bende sizin gibi buraya hamileliğimle ilili herşeyi yazabilirim allahım banada nasip et amiiiiin
Canım bu konu hakkında bi bilgim yok ama senin yerinde olsam her ihtimale karşı doktorumun dediğini yapıp yatış yapardım. Çok geçmiş olsun inşallah bi sorun olmaz. Evladını tam zamanında ve sağlıkla kucağına alırsın.Kızlar hayırlı aksamlar,
Bugün sabah kalktım hafif bi islaklik geldi ama birden aktı hissettim sonra doktorumu aradım durumu anlattım gel bakaljm dedi gittim sorun yok gibi görünüyordu sonra turnusol kagitli pet verdi rengi değişirse haber ver dedi ve değişti de yani bebegimin suyu geliyor duyatış yapılması gerek dedi sonra ben bir de devlet hastanesine gittim orda da amniyoquik diye bi test yaptılar gelen bişey yok yatisa gerek yok dediler sastim kaldım gelen bebegimin suyu mu ? Turnusol kağıdı yanıltıcı olabilir dedi doktor bu daha net bir sonuç verir dedi ama çok korkuyorum çünkü erken doğum riskim var bu konuda bilgisi olan var mı ? Ne olur akıl verin bana ne yapmalıyım...
amiiiiin canım amiiiin çok saolinsallah cnm olacak olacak Allahin izniyle inan kendinede bebeginede
Kızlar Günaydın hastaneye gidiyorum ne olur dualarınizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?