Nasılsın her sey yolundadır umarım canım doktorun ne diyor Allahım sana bagışlasın hepimize evlatlarımızı bağışlasın inş..Merhaba Bende öyle duydum.canm ama burda hep turnusol ile kontrol ediyorlar bir de o testi sorayım Sağol cevabın için
Canim raporu bi gonderir misin? Tam bilmiyorum ama biraz çözdüm sanki.. bizimkilerle de karşılaştırırız..Selam kızlar bugün dörtlü test sonucumu aldım aklıma takıldı 2 li testte hcgm düşükçıkmıştı bunda da öyle çıkmış 16.haftamda yaptırdım hcg 9275 0,30 düzeltilmiş mom diyor alttada düşük hcg seviyesi şüphelidir diyor.. daha kontrolüme 20 gün var ne anlama geliyor netten bişi bulamadım ? biliyor musunuz?
Aynen.. ilk haftalar gecmiyordu ama sanki biraz hiz kazandik :) bi de son haftalar gecmek bilmez diyorlar bakalim..Kızlar farkında mısınız hemen hemen hepimiz 5 veya 6.ayi doldurmak üzereyiz. Nekadar çabuk geçiyor değil mi? Yoksa bana mi öyle geliyor? İlk defa aynadan baktığım da Karnım büyümüş gördüm. Çok duygulandim bebeğimle konuştum bir iki damla gözyaşı döküldü gözlerimden kurban olurum seni veren Rabbime dedim.inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımiza almakta nasip olur bebeklerimizi
Kizlar ölüyorum yorgunluktan
valla hamileligi evde gecir derlerdi hep, aman ne olacak millet son haftaya kadar calisiyor diye dusunurdum
yemin ederim bezdim su 3 gunde..
metrobus, metro, minibus, otobus ne varsa inip biniyorum ve kimse bana yer vermiyor. Bana bakan kafasini ceviriyor, ben bu yasima kadar hamileye, bebekliye, yasliya, engelliye yer vermistim hep inanin icim aciyor..
memlekette hic mi iyi bisey olmuyor diyorum ama bu zihniyetteki insanlarla biz bu yasadiklarimizi hak ediyoruz galiba
Operacim gecengun yasadiginin aynısını ben yaşadım inanır misin hamile yaşlı gaziler için ayrılan yerlerde gepgenc insanlar oturuyor Afedersiniz orası bana ayrılmış ben oturabilir miyim diyeceğim ama korkuyorum neden diycen arkadaş veya eşi yer istemiş ben mi hamile bıraktım demişler saygısızlar oyüzden hep aklıma geliyor diyemiyorum. Bende bebekli kapsonlu swet giymiştim inadına montumun önünü actimyer verirler belki diye ama nerdeee herkes keyfine düşkün
oglumdan kalan hatıradır bende sorma..zaten gecmemisti..ama benim biraz daha ilerde olmustu sanki..bakalim bunda iyice ilerliyecekmi..dere otundan bir avuc kadar yiyodu bi arkadaşım. iyi geliomus..ama denemedim..kayisiyi ihmal etme kati yiyeceklerden uzak dur..yapcak bisey yok buda bu güzelliğin cilveleriKizlar bir de benim hrmoroid azitti yine
dun sabah azcik zorladim diye kan revan haldeyim
merhem ve fitile basladim ama kanama henuz durmadi
hamilelikte cok oluyor diuorlar ama ben ikinciyi yasiyorum sanki benden baska kimsenin bu konuda problemi olmadi gibi
Benim hemoroid yok ama reflu uyutmuyor.. yanıyorum..Kizlar bir de benim hrmoroid azitti yine
hamilelikte cok oluyor diuorlar ama ben ikinciyi yasiyorum sanki benden baska kimsenin bu konuda problemi olmadi gibi
Kizlar bir de benim hrmoroid azitti yine
Amin canm. Insllah. Doktorum bugün kontrolümu yapacak bakalım daha net bişey söylemedi ler en az 3 günlük tedaviden sonra konuşabiliriz demişti inş hersey yoluna girmiştir ama içim rahat Rabbim biliyor ya hersey düzelecek gibi hissediyorum pozitif olmaya çalışıyorum eskiye göre gelen akinti azaldı gibi geliyor bana ama hayırlısı inş. Opuyorum canm allah razı olsun yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel hepiniz gerçekten çok iyisiniz...Nasılsın her sey yolundadır umarım canım doktorun ne diyor Allahım sana bagışlasın hepimize evlatlarımızı bağışlasın inş..
Guzel haberlerini bekliyoruz kuzum..Amin canm. Insllah. Doktorum bugün kontrolümu yapacak bakalım daha net bişey söylemedi ler en az 3 günlük tedaviden sonra konuşabiliriz demişti inş hersey yoluna girmiştir ama içim rahat Rabbim biliyor ya hersey düzelecek gibi hissediyorum pozitif olmaya çalışıyorum eskiye göre gelen akinti azaldı gibi geliyor bana ama hayırlısı inş. Opuyorum canm allah razı olsun yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel hepiniz gerçekten çok iyisiniz...
Amin canm. Insllah. Doktorum bugün kontrolümu yapacak bakalım daha net bişey söylemedi ler en az 3 günlük tedaviden sonra konuşabiliriz demişti inş hersey yoluna girmiştir ama içim rahat Rabbim biliyor ya hersey düzelecek gibi hissediyorum pozitif olmaya çalışıyorum eskiye göre gelen akinti azaldı gibi geliyor bana ama hayırlısı inş. Opuyorum canm allah razı olsun yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel hepiniz gerçekten çok iyisiniz...
Canım içerde kanama alanı yoksa endişelenme rahim büyüdükçe ağrı olması normal bende 2-3 defa azar azar oldu doktor korkma bunlar olur demişti. Ama her kanamada ve kasık ağrın çok şiddetli olursa doktoruna bildir tedbiri elden bırakma geçmiş olsun.Günaydın kızlar hamileliginiz boyunca hiç kanamaniz oldu mu? Benim geçtiğimiz pazar günü oldu 1 buçuk saat sürdü ama igne vuruldum geçti derken dun aksam da pazar günkü kadar degildi ama birazcık geldi hastaneye gittik ama icerde kanama yok dedi ve bebeğin cok sağlıklı old. Söyledi dr. Eger sizlerde yasayan varsa paylasirsaniz sevinirim. Cok korkuyorum birşey olacak diye
İyi hissetmene çok sevindim inanıyorum ki inşallah daha da iyi olacaksınız bebeğinle. Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)Amin canm. Insllah. Doktorum bugün kontrolümu yapacak bakalım daha net bişey söylemedi ler en az 3 günlük tedaviden sonra konuşabiliriz demişti inş hersey yoluna girmiştir ama içim rahat Rabbim biliyor ya hersey düzelecek gibi hissediyorum pozitif olmaya çalışıyorum eskiye göre gelen akinti azaldı gibi geliyor bana ama hayırlısı inş. Opuyorum canm allah razı olsun yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel hepiniz gerçekten çok iyisiniz...
Sen yine de erkeğe de hazırlıklı ol derim:) Göbekten belli olmuyor diyorlar. Annem bana hamileyken herkes erkek diyormuş. Çok sivriymiş karnı. Çıka çıka ben çıkmışım. Gerçi erkek Fatmalık var biraz serde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?