Ogluma unlu dokundu
Kankamoo hayirdir canim
Merhaba hepinize,
Gündem konularından kafayı uzaklaştırmalı, yoksa endişe girdaplarında boğulacağız
Kırlent diye başladığım etamini kızıma battaniye yapacağım, son halinizde paylaşırım inşallah.
cnm dene bna iyi geldi insallah sana da iyi gelir agliyorum bn artik acidanAyyyy canım benim de hiç geçmeyen baş ağrılarım var delireceğim resmen doktora söyleyince normal 22. Haftaya kadar olabilir diyor ama gel birde bana sor senin bu dediğini bir deneyeyim iyi gelirse çok duacın olurum
bn warimmm iki uc gundur gecmiodu bi tarif buldm nette bi onceki sf da detayli anlattim arkdsm bi bak we dene istersen ins sanada iyi gelir.Merhaba arkadaşlar 3 - 4 haftadır çok siddetli baş ağrıları yaşıyorum hiç birsey fayda etmiyor hemen hemen hergün ağrıyor böyle bi durum yaşayan var mı
Evet canım ben Yaşıyorum parol içiyorum ama onu da abartmak istemiyorum doktoruma sorduğumda olabilir 22-24 haftaya kadar baş ağrısı olur diyor ama gel birde bana sorrrMerhaba arkadaşlar 3 - 4 haftadır çok siddetli baş ağrıları yaşıyorum hiç birsey fayda etmiyor hemen hemen hergün ağrıyor böyle bi durum yaşayan var mı
Kızlar çok şükür hastaneden çıktım şimdi evimdeyim ama doktor dikat edeceksin dedi söz alarak eve yolladı beni 10 gün sonra kontrolüm var yarin da renkli ultrasona giriyorum inş hersey yolunda gider bundan sonra Rabbimin izni ile bunu da atlattik sayılır.hepinize dualariniz ve desteğiniz için teşekkür ederim...
Kızlar çok şükür hastaneden çıktım şimdi evimdeyim ama doktor dikat edeceksin dedi söz alarak eve yolladı beni 10 gün sonra kontrolüm var yarin da renkli ultrasona giriyorum inş hersey yolunda gider bundan sonra Rabbimin izni ile bunu da atlattik sayılır.hepinize dualariniz ve desteğiniz için teşekkür ederim...
Amin canm çok sağol tatlım öpüyorum.Canim Allah birdaha yaşatmasin inşallah çok geçmiş olsun Muck
Çok teşekkür ederimesilaecrin geçmiş olsun..
Sağol canm Amin inşallah tatlım.esilaecrin evine hoşgelmişsin canım geçmiş olsun inşallah bi daha böyle şeyler yaşamazsın .
Sağol tatlım haberlesiriz tabii öpüyorum...esilaecrin canım benim.. bununla geçmiş olsun.. Dikkat et kendine.. habersiz birakma bizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?