Ayyyy canım benim de hiç geçmeyen baş ağrılarım var delireceğim resmen doktora söyleyince normal 22. Haftaya kadar olabilir diyor ama gel birde bana sor senin bu dediğini bir deneyeyim iyi gelirse çok duacın olurumkizlar iki gundur bas agrisindan mahwoldum yapmadigim sey kalmadi. gecmedi. dun gece nette daha neler yapabilirim diye ararken KK da bir bayan tawsiyede bulunmus onu gordum bn de ck sukur ise yaradi agriniz olursa fln deneyin diye yazmk istyrm canlarim.
rulo peceteyi 4 5 adet seklinde kalin olarak kopardim uzerine limon kolonyasi siktim we uzerine iki cay kasigi kdr olcmedim ama goz karari karabiber doktum onu alnima yapistirip tulbentle bi kat siktim bagladim alnimi yani inanin mentol gbi bi etki etti resmen yarim saate hafifletti we iki gundur uyuyamiyrdum cnku yattigimdada kafamin icinde igneler batiyordu sanki uyumusum ck sukur bna iyi geldi olurda basiniz agrirsa bi deneyin bu yontemi
Oldu cnm. 6. Haftada 9 saat süren bir kanamam oldu. Ayrıca içerde 3 ayrı yerde kanama alanı vardı. Iğne, progestan ve bol istirahat ile atlattım çok şükür. Dr bebeğin sağlıklı demiş bak korkacak bisey yok. Stres yapma. Ama tedbiri elden bırakma bol istirahat et. Kanama olursa da Dr una mutlaka Danış ihmal etme.Günaydın kızlar hamileliginiz boyunca hiç kanamaniz oldu mu? Benim geçtiğimiz pazar günü oldu 1 buçuk saat sürdü ama igne vuruldum geçti derken dun aksam da pazar günkü kadar degildi ama birazcık geldi hastaneye gittik ama icerde kanama yok dedi ve bebeğin cok sağlıklı old. Söyledi dr. Eger sizlerde yasayan varsa paylasirsaniz sevinirim. Cok korkuyorum birşey olacak diye
Çok sevindim cnm gözün aydın.selam kızlar,bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı.Çok şükür iyi geçti görünen bir sorun yokmuş.veee cinsiyetimiz de artık belli oldu buraya kadar naz yapabildi ayrıntılı ultrasondan kaçamadı :) minik kızmışşLulinda cım listede güncellersin benide isim henüz belli değil
çok saolasın canımÇok sevindim cnm gözün aydın.
Canım tebrik ederim fıstık gibi bir kızın olacak ama çok nazlı olacak belli baksana bu kadar sakladı kendini :)selam kızlar,bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı.Çok şükür iyi geçti görünen bir sorun yokmuş.veee cinsiyetimiz de artık belli oldu buraya kadar naz yapabildi ayrıntılı ultrasondan kaçamadı :) minik kızmışşLulinda cım listede güncellersin benide isim henüz belli değil
çok saol canım valla öle olcak :) ben yalovadayım canım burda özel hastaneye gidiyorum.haftada bir perinatolog geliyormuş o doktor yaptı ayrıntılıyı fiyatı 400 tlCanım tebrik ederim fıstık gibi bir kızın olacak ama çok nazlı olacak belli baksana bu kadar sakladı kendini :)
Ayrıntılı USG ni nerde ve kaça yaptırdım canım.
kızlar benımde bebeklerımın cınsıyetı biri kız bir erkek ama tabi yanılma payı var dedi kesin değil ama ben baştan beri hep öyle hissedıyordum lulindacım cinsıyetlerı yazarmısın tabloya..
Hepinizin gözü aydın kızlar. Kızlarımız yine artıyor:)selam kızlar,bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı.Çok şükür iyi geçti görünen bir sorun yokmuş.veee cinsiyetimiz de artık belli oldu buraya kadar naz yapabildi ayrıntılı ultrasondan kaçamadı :) minik kızmışşLulinda cım listede güncellersin benide isim henüz belli değil
Allah herkesin gönlüne göre versin.Hepinizin gözü aydın kızlar. Kızlarımız yine artıyor:)
Çok erkek bekleyen varmış..[TABLE='' class: grid, width: 500'']
[TD]" " Hamilemiz " " [/TD]
[TD]Cinsiyetler[/TD]
[TD]Adı "Namı" [/TD]
[TD]Beklenen Tarih [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Lulinda [/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Rüzgar [/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]asmakilit [/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Ela[/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]esilaecrin [/TD]
[TD][/TD][TD]Kiz[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]sevcanf [/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Esila[/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Lulinda [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]08.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Lulinda [/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]gyilmaz1982 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD] S sevimli26 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]11.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]gypsy84 [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]15.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]gulsennnn [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]Furkan Melik [/TD]
[TD]18.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]yefens [/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]tralleria [/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek-?[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]21.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]22.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Ada [/TD]
[TD]23.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]opera [/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]24.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Merserayy [/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]25.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] O opuntia [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Merserayy [/TD]
[TD]Kız-Erkek [/TD]
[TD]Eylül-Mert[/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]Merserayy [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Merserayy [/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]29.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]yefens [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]yefens [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek-Kız [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]
[TR][/TR][TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]yefens [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]papatyam83 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]31.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Ummandabirkatre [/TD]
[TD]Erkek-İkizi ?[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]01.09.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Ummandabirkatre [/TD]
[TD]Kız-İkizi ?[/TD]
[TD]Asel-? [/TD]
[TD]05.09.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]coolfire [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]08.09.2015[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]12.09.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Merserayy [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.09.2015[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Merserayy [/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Cemre[/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Merserayy [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Esma [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]yefens [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]21.09.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]27.09.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Merserayy [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız-Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.09.2015[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.09.2015[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Merserayy [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]İlteber [/TD]
[TD]01.10.2015[/TD]
[/TR]
[TD]Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]11.10.2015[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR][/TR][/TR][/TABLE][TR][TR][/tr][/tr]
Cok gecmis olsun , benim 12 haftalıkken epey kanamam oldu hatta bacaklarimdan akti , 3 gün yattım hastanede ve 1 ay istirahat verdi Dr ...sonra lekelenmeler oldu ama şükür ıyıyım simdi . Bana da iğne vuruldu hastanede ve progestan kullandım 20. Haftaya kadar . Icini ferah tut, hiçbirşey olmaz sadece dikkat et kendine yorulma , eğilme , hayırlısıyla alacağız kucağımıza sağlıkla ınsallah :)Günaydın kızlar hamileliginiz boyunca hiç kanamaniz oldu mu? Benim geçtiğimiz pazar günü oldu 1 buçuk saat sürdü ama igne vuruldum geçti derken dun aksam da pazar günkü kadar degildi ama birazcık geldi hastaneye gittik ama icerde kanama yok dedi ve bebeğin cok sağlıklı old. Söyledi dr. Eger sizlerde yasayan varsa paylasirsaniz sevinirim. Cok korkuyorum birşey olacak diye
Ayrıntılı ultrason için daha erken değil mi? Benim bildiğim ayrıntılı ultrason 20-22. haftalar arasında yapılıyordu??selam kızlar,bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı.Çok şükür iyi geçti görünen bir sorun yokmuş.veee cinsiyetimiz de artık belli oldu buraya kadar naz yapabildi ayrıntılı ultrasondan kaçamadı :) minik kızmışşLulinda cım listede güncellersin benide isim henüz belli değil
Bu arada, gözün aydın, sağlıkla sıhhatle kucağına al miniğini..selam kızlar,bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı.Çok şükür iyi geçti görünen bir sorun yokmuş.veee cinsiyetimiz de artık belli oldu buraya kadar naz yapabildi ayrıntılı ultrasondan kaçamadı :) minik kızmışşLulinda cım listede güncellersin benide isim henüz belli değil
Benim oldu canım 6.haftada ve 7.haftada 2 ped doldurdu doktorun dediğine inan korkma ama yatman lazım ben 1 ay yattım gectş yürümek tekrarlatıyo..Günaydın kızlar hamileliginiz boyunca hiç kanamaniz oldu mu? Benim geçtiğimiz pazar günü oldu 1 buçuk saat sürdü ama igne vuruldum geçti derken dun aksam da pazar günkü kadar degildi ama birazcık geldi hastaneye gittik ama icerde kanama yok dedi ve bebeğin cok sağlıklı old. Söyledi dr. Eger sizlerde yasayan varsa paylasirsaniz sevinirim. Cok korkuyorum birşey olacak diye
saolasın seninde hayırlı olsun sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.ayrıntılı ultrason 18-22haftalar arasında oluyormuş.doktorumda bugün için tarih vermişti.Bu arada, gözün aydın, sağlıkla sıhhatle kucağına al miniğini..
Bu günleri gülümseyerek anmak dileğiyle :)Amin canm. Insllah. Doktorum bugün kontrolümu yapacak bakalım daha net bişey söylemedi ler en az 3 günlük tedaviden sonra konuşabiliriz demişti inş hersey yoluna girmiştir ama içim rahat Rabbim biliyor ya hersey düzelecek gibi hissediyorum pozitif olmaya çalışıyorum eskiye göre gelen akinti azaldı gibi geliyor bana ama hayırlısı inş. Opuyorum canm allah razı olsun yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel hepiniz gerçekten çok iyisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?