2015 te doğum yapacak tüp bebek anneleri forumunu takip ediyor musunuz? Şok oldum. Aldatan eşler, dayak atan eşler, bebeğin adını anne babanın koymasına izin vermeyen kayınvalideler. Yahu zaten zar zor hamile kalmış kadıncağızlar. Yaşadıklarını hayretle okudum ve yapılan yorumlara daha da şok oldum. Kadın olarak utandım.
ben hala hissedemedim ya
Gece uykusu bana da haram.. yatağa koca aşkiyla girip, koca katili olarak cikmak üzereyim.. oğlu icerden tekmeler, babasi dişardan horlar.. delirmemek işten degil yanii.. ben de ne cektin beeee...
Canım senin ufaklığın cinsiyet belli oldu mu?gel yanımavalla bende pıtır pıtır bişeyler var ama bebek mi bağırsak hareketimi çözemiyorum doktor merak etme 4-5 güne rahat hissedersin dedi
Canım senin ufaklığın cinsiyet belli oldu mu?
Yok canım söylemedin:) Gözün aydın, bir pipilimiz daha oldu:)Aaa söylemedim mi ? oldu tabi teyzesi oğlan geliyor allahın izniyle :)
Selam canım, ne alemdesin epeydir gözükmüyorsun?Selam kızlar bugün dörtlü test sonucumu aldım aklıma takıldı 2 li testte hcgm düşükçıkmıştı bunda da öyle çıkmış 16.haftamda yaptırdım hcg 9müu275 0,30 düzeltilmiş mom diyor alttada düşük hcg seviyesi şüphelidir diyor.. daha kontrolüme 20 gün var ne anlama geliyor netten bişi bulamadım ? biliyor musunuz?
Yok canım söylemedin:) Gözün aydın, bir pipilimiz daha oldu:)
Evet bizimki de erkek. Listemize baksana canım, masmavi oldu:)pipetto yılı bu yıl ciddengeçen yün battaniye arıyorum bi çeyizciye girdim dedim bebek battaniyesi var mı cinsiyet sordu erkek dedim kadının tepki şu ' ne erkek doğdu bu sene ya valla her gelen mavi alıyor kalmadı sipariş verdim haftaya gelecek' seninde mi erkekti
Evet bizimki de erkek. Listemize baksana canım, masmavi oldu:)
Ben de pek olmadı bel ağrısı ve kramp. Sanırım haftada 2 yoga yapmanın faydaları. Ama bir de ben toplamda 4 kilo aldım ve karnım çok şiş değil. Belki ilerleyen günlerde olabilir. Göricizzz:)Bende şimdi ona bakıyordum :) aslan parçaları ya maşallah prenseslerimizde prenslerimiz de
Bu arada bel ağrın var mı canım?
Selam canım, ne alemdesin epeydir gözükmüyorsun?
Ne denir, allah zihin açıklığı versin:) Ne olursa olsun sağlıklı olsun da gerisi boş.Selam canım sınavlarım var onlara çalışıyorum bir yandan da heyecanla diğer kontrolümüzü bekliyorum..Evettt bu yıl erkek patlaması yaşanıyor galiba.. Bize de kız kız dediler ,16.haftada gittim erkeğe benziyor dediler bakalım ayın sonunda neolacak? gerçi ben artık erkektir diye düşünüyorum da hayırlısı..
Ben de pek olmadı bel ağrısı ve kramp. Sanırım haftada 2 yoga yapmanın faydaları. Ama bir de ben toplamda 4 kilo aldım ve karnım çok şiş değil. Belki ilerleyen günlerde olabilir. Göricizzz:)
Ben anlayamıyorum ya akşamları yemekten sonra hissetmeye çalışıyorum ama yok.ne kabarcık ne pıt pıt.Heycanla bekliyorum artık hissetceğim zamanı.Biraz miskin sanırım benimkigel yanımavalla bende pıtır pıtır bişeyler var ama bebek mi bağırsak hareketimi çözemiyorum doktor merak etme 4-5 güne rahat hissedersin dedi
Ben de 59 la basladim 69 oldum.. yarin doktora gitcez bakalim orda kac cikacak..kiyafetle ayakkabiyla fazla cikiyo sonra doktor bana kiziyo.. ince bir gomlek ve babet ayakkabıyla gircem bu seferkızlar bende geçen hafta dr da tartıldım ve 70 kilo olduğumu öğrendim..önce yanlış tartıyor dedim ama sonuç doğruymuş :))
61 kiloyla hamile kaldım ilk 4 ay 3 kilo almıştım son ay anlamadım niye bu kadar arttı abur cubur da pek yemiyorum
Ben de 59 la basladim 69 oldum.. yarin doktora gitcez bakalim orda kac cikacak..kiyafetle ayakkabiyla fazla cikiyo sonra doktor bana kiziyo.. ince bir gomlek ve babet ayakkabıyla gircem bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?