2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Cogul gebelikte riskliymis zaten.
Neyse ki tek kanka biz degilmisiz, yuregime su serpild
Yapilsa daha iyi bence ama konsantrasyon meselesi.

İyi geceler kizlar..

aynen canım hepimiz kanka durumundayız anlaşılan allahtan eşlerde anlayışlı ve sabırlı zor bı surec ama cocuklar için katlanıcaz artık

Ben de bir daha uğramam o topiğe. Sinirim bozuldu. Hamile kadına dayak nedir ya
Bunu şimdi yapan nasıl bir baba olur, onu affeden nasıl bir anne off.

Günaydın kızlar
Müstehcen konularda biraz rahat olun. Soft olmak yeterli.
Benim yarın detaylı ultrason var. Dua edin bana da olur mu?
Ümit ettiğim gibi taksime gidip kendime lâyık elbise konusunda hicbirsey bulamadım. Anca borsa lokantasinda yemek yedim :)
Bugün eski memleketim Kadıköy'e şöyle bir ugruyayim umarım bu sefer birseyler bulabilirim.
Bebeğimin hareketlerini artık yukarlarda hissetmeye başladım. Ayy çok güzel yaa Allahım herkese nasip etsin inşallah hepinizi öpüyorum yarın gelince yazarim. Kendinize iyi bakın.

Yarın herşey yolunda gider inşallah canım. Benimki de bugün 17.00 de. Park Bravo da birşeyler buldum ben. Hamile için değil ama kesimi uyuyor. Lcw dışında günlük harici birşey istersen.

Yarın herşey yolunda gider inşallah canım. Benimki de bugün 17.00 de. Park Bravo da birşeyler buldum ben. Hamile için değil ama kesimi uyuyor. Lcw dışında günlük harici birşey istersen.

Canim hayırlısı ile git hayırlısı ile gel kontrolün çok güzel geçer inşallah.
Tavsiye için teşekkür ederim mutlaka bakicam.

Ben de CA'dan etek ve gomlek aldim. LCWden daha kaliteli, bir de LCWden yazlik beyaz pantolon aldim.
Bir de nezle oldum ki fenaaaaa.. Gece 4te anca uyudum nefes alamadigimdan. Sabah 7de kalk, istinyeye gel...
Ne cektim beeeeee :)

Ben de CA'dan etek ve gomlek aldim. LCWden daha kaliteli, bir de LCWden yazlik beyaz pantolon aldim.
Bir de nezle oldum ki fenaaaaa.. Gece 4te anca uyudum nefes alamadigimdan. Sabah 7de kalk, istinyeye gel...
Ne cektim beeeeee :)
Ah yazık kıyamam sana:) Geçmiş olsun. Neyse az kaldı çilen bitiyor. Benim geceleri uyku sıfır valla. Ne yapsam olmuyor. Doğum sonrasına hazırlık herhalde:)
Bu arada şişme yatak tabii ki de 4 kedili eve dayanmadı:) Nerden kaçırdığını da bulamadık. Suya yatırmak lazım:)

Ay koptum.. Lastikciye gotur yama yapsinlar

Gece uykusu bana da haram.. yatağa koca aşkiyla girip, koca katili olarak cikmak üzereyim.. oğlu icerden tekmeler, babasi dişardan horlar.. delirmemek işten degil yanii.. ben de ne cektin beeee...

Selam kızlar dün giremedim neler neler konuşulmuş bende üzülüyordum kocasıyla kanka olan bi tek ben varım diye

iyi haftalar herkese

bizde de kasım dan beri tık yok :) siizn yine beyler korkuyor biizm dr her gittiğimizde dediğin tek şey cinsel ilişki yasak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…