kızlar bende geçen hafta dr da tartıldım ve 70 kilo olduğumu öğrendim..önce yanlış tartıyor dedim ama sonuç doğruymuş :))
61 kiloyla hamile kaldım ilk 4 ay 3 kilo almıştım son ay anlamadım niye bu kadar arttı abur cubur da pek yemiyorum
Bgn biri sordu bana, kendisi 7,5 aylik hamileymis 5 kg almis.
ilk aylar yiyemedim hicbi sey dedi, kizmis bebegi, dedim erkekler bulanti yapmadi pek,ilk gunden beri non-stop istah
burada da erkek bebekler kiz bebekler kadar annelerini sarsmadi sanki?
Beyaz akinti normal canim.. ben de de 4-5 haftadir geliyo.. hamilelik yastigi almadim ben. Gobegim kocaman oldu ama yatarken ihtiyacim olmuyo..Hamilelik yastığı kullanan var mı? işe yarıyor mu acaba, birde kızlar bende 4-5 gündür beyaz bir akıntı başladı sizde de var mı biraz araştırdım normal diyor nette ama acaba doktorumla paylaşsam mı
Akıntı bende de var canım.Doktorumda normal demişti.Bende akıntıyla beraber kaşıntı da vardı yalnız onun için fitil kullanmıştım.Hamilelik yastığı kullanan var mı? işe yarıyor mu acaba, birde kızlar bende 4-5 gündür beyaz bir akıntı başladı sizde de var mı biraz araştırdım normal diyor nette ama acaba doktorumla paylaşsam mı
Benimde ilk üç ay zor geçti herşeyi yiyemiyodum ama kiloda vermedim.3 aydan sonra baya iştahım açıldı çok dikkat etmiyorum daBgn biri sordu bana, kendisi 7,5 aylik hamileymis 5 kg almis.
ilk aylar yiyemedim hicbi sey dedi, kizmis bebegi, dedim erkekler bulanti yapmadi pek,ilk gunden beri non-stop istah
canım merhaba.bende 4.5 aylık hamileyim.inşallah kızım olacak inan bir kez bile mide bulantım olmadı bend eoyuzden erkek mi acaba dedim ultrasona girmesem hamile olduğumu bilmiyecem.sadece çok sık acıktım.sanırım kızım uslu olacak :))). görümceminde kız ama o ilk 4 ay sürekli bulantı istifar.bi arkadaşımlada aramızda bir hafta var oda erkek bebek hamile onunda aynı şekilde mide bulantısı istifar.Bgn biri sordu bana, kendisi 7,5 aylik hamileymis 5 kg almis.
canım 16-17 .haftalarda hissedilen pek tekme gibi değilde içerde bi baloncuk patlıyomuş gibi gaz harekeiyle arasındaki farkı bunu üst üste yaşayınca anlayacaksın :)bende 16-17 de hsseettim ilk sağtarafımda kesinlikle gaz hareketinden farklı bişey oldugunu anlıyosun :)kizlar bnm sagima we soluma gobisimin yanlarina dogru yani arada bi agri giriyo bazen otururken ozellikle keske tekme olsa diyorum ya :) amaasmakilit cnm sen erken basladin hissetmeye ama 16 17 flndi herhalde dimi? aayy deli gbi heycanla bekliyorum tekmelerini gunler hftalar bitmiyor sanki :))
Beyaz akinti normal canim.. ben de de 4-5 haftadir geliyo.. hamilelik yastigi almadim ben. Gobegim kocaman oldu ama yatarken ihtiyacim olmuyo..
Akıntı bende de var canım.Doktorumda normal demişti.Bende akıntıyla beraber kaşıntı da vardı yalnız onun için fitil kullanmıştım.
Hamilelik yastığı kullanan var mı? işe yarıyor mu acaba, birde kızlar bende 4-5 gündür beyaz bir akıntı başladı sizde de var mı biraz araştırdım normal diyor nette ama acaba doktorumla paylaşsam mı
Hanımlar göbeğimin çevresinde ağrı ve acı var. İçeride bişey batıyor sanki. 2 gündür vardı ama şuan epey şiddetli hissediyorum doktora gitsem mi bilemedim sizde de oluyor mu ?
Canim nasilsin?Epeydir yoktun nasil geciyo gunlerin ben hala bebegimun hareketlerini hissetmiyorum sen de var mi kipirti ben seninkini kiz diye biliyorum sen kac kg aldim ben suan 3.5kg aldimbu arada sen gobekte catlak onleyiciolarak biseyler kullaniyo musun?sen ayrintili ultrasonu nerde yaptirican?Cnm akıntı bendede fazlalaştı sanırım hormonlar yapıyor yada enfeksiyon oldu. Ben hala cinsiyeti ogrenemedim gerçi sağlıklı olsun diyoruz ama genede merak ediyor insan.2-3 gün önce gogsumden 1 damla su geldi ilk başta endişelendim ama bazılarında sut erken gelebiliyormuş normal dediler doktora sormadım daha.umarım hepimiz saglıkla kucagımıza alırız
Canim ne guzel fazla kilo almamissin ben suan 3.5 kilo aldim senle ayni haftalarda bi 6 kg alirim herhalde nasil besleniosun fazla kilo almamak icin sen catlak kremi olarak ne kullaniyosun?bizim oglanin adi da yigit mert canim listeye ekleyebilir misin?Ben de pek olmadı bel ağrısı ve kramp. Sanırım haftada 2 yoga yapmanın faydaları. Ama bir de ben toplamda 4 kilo aldım ve karnım çok şiş değil. Belki ilerleyen günlerde olabilir. Göricizzz:)
Benim kız cnm ve hala istifra az da olsa devam ediyor. Sizi şanslı olarak görüyorum ben.Bgn biri sordu bana, kendisi 7,5 aylik hamileymis 5 kg almis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?