2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Gunaydin kizlar.. tum guzel dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim..
gulsennnn tatlim bende sabah saatlerinde vuruldum aşıyı ağrısı sabaha karşi basladi, kaygilanma.
S simay72 super haberler.. maşallah maşallah..
opera ben deniz suyu cekiyorum burnuma tikaniklik için.. sinusleri acayip boşaltılıyor.. Arindan da sicak suya viks koyup havluyla uzerine egilip kokluyorum. Ardindan derin bir kova cok sicak suya ayaklarini daldir. Termal su gibi dusun. O arada bir limonlu zencefilli balli cay ic. Sonra vur kafayi yat.. sabaha zimba gibi kalkarsin Allahin izniyle.. bir de kizlar bulursaniz nette nogay çayı tarifini onu yapin.. gribe birebir.. icinde bitki veya ilac namina birsey olmadigi için bebelere zarari yok..
biz seker yuklemesine gidiyoruz.. sonucu bildiririm..
Öpüldünüz...

günaydın güzel anneler ve minikleri.. gene soğuk kasvetli puslu bi istanbul sabahı.. pöff güneşi göremedik şöle pırıl pırıl yavrular ısınsın iliklerine kadar.

opera cım geçmiş olsun yaa. havalar normal diil ki hastalıklarla başa çıkalım. deniz suyu sprey iyi geliyo gerçekten nezleye. vics de öle.

aşıyı da iyi hatırlattınız. o kadar iğne olduk ama gözümde büyüdü yaa...daha iğne görmek istemiyorum ki ben

Titreşim birkaç kişi daha dedi demekki oda bebeşin hareketiymiş rahatladım şimdi
Hep kızım olsun isterdim eskiden beri ama hamile kaldıgımdan beri erkek bebek düşünceside guzel gelmeye başladı, zaten bizim için ikiside mucize şuan farkı yok herikisininde yeterki saglıkla gelsinler.

Öperim çirkin suratından Adacığın, çok sevindim herşeyin yolunda olmasına:)

Kızlar detaylıya girdim ama benim paşa yüz üstü yatıyor yine. Doktor tam bakamadı tatlı ye yürüyüş yap bir saate tekrar gel dedi yardım edin bana ise yarar mı ustunede bol su içim mi yancam yoksa bu saatte

Bizimki de dönüktü. Çikolata yedirdiler. Yarım saat sonra dönmüştü. Bakmadan bırakmıyorlar. Ben su içmemiştim.

Öyle tabi canım bende hep kız hayal ederdim ismi bile hazırdı :) hiç erkek olacağı gelmemişti aklıma ama duyunca çok sevindik hele hep kız istiyorum diyen eşimi görmen lazımdı Allah hayırlı bir evlat nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım en önemlisi o

Ayrıntılı ultrason için gün aldın mı?

Yaşasın çok sevindim. Hep iyi, sağlıklı haberleriniz, mutluluk gözyaşlarınız olsun... Kendinize getirecek parasal mevzular az olsun :))))))))))))) Bizim 40 topiğinde yazmıştım sizi dünür yaptım hahahah Lulinda S simay72

Sizlerin de, diğer tüm kıymetli hamilelerin de, hepinizin ayrı ayrı hep iyi haberlerini okumak dileğiyle

Canım şekerli bişeyler ye aldığın enerjiye tepki veriyorlarmış mutlaka hareket edecektir. Ne maymun bunlar ya :)

opera cım benimde alerji sorunum vardı geceleri uyuyamıyordum senin gibi sürekli Burnum akıyordu bide burun eti büyümesi yüzünden nefes alamıyordum KBB doktoru Nasonex sprey verdi doktoruma sordum kullanabilirsin dedi önce bununda faydası olmaz diye kullanmadım bi de bebeğe bişey olacak diye korktum ama eşimle yatakları ayıracak kadar ilerleyince mecburen kullandım. Şimdi çok rahatım alerjiyi önlüyor burnum akmıyor 20 gündür kullanıyorum. doktoruna sor olur derse inan çok rahat edersin. Polen mevsimi başlamadan kullanmak lazım.

tatlışım yanlış anlamazsan her ilaç herkese olmuyormuş, örneğin bende pıhtılaşma eğilimi olduğu için sprey kullanamıyorum bana da kkb doktoru verdi kendi doktoruma sordum kesinlikle kullanamazsın dedi damarları büzüyormuş örneğin o nedenle kendi doktorunuza sormadan kullanmayın isterseniz :)

Kizlar.. 50 gr seker yuklemesi tarama testimiz yuksel cikti.. Hafif bir diyete basliyoruz. 15 gun sonra tekrar bakiyoruz. Yine yuksek cikarsa bu sefer tani testine gecicez.. Allahim hamile kalinca her seyi korkusuzca yicem ne de olsa hamileyim dicem derken.. ay hayallerim suya düştü..

Hay Allah, dur bakalım 15 gün sonra ne çıkacak?
Şekerli su mu içirdiler, Acıbadem de mi yaptırdın?

boşver cnm allah beterinden saklasın. bana kimse şeker testinden falan bahsetmedi daha ama son ay 2,5 kilo birden aldığım için ekmeği karbonhidratı azalt dedi doktor. hemen alınıyor mu sonucu?

Hepinize sağlıklı güzel günler kızlar biz son tetanoz aşımısı olduk ve geldik ilkinde sadece akşam ağrımıştı inşallah yine öyle olur ben tel yazamıyorum beni sürekli atıyor şimdi kafasına taş düştü herhalde izin veriyor

01inci Canım yanlış anlama olmaz aramızda :) haklısın her ilaç herkese olmuyor o yüzden ilacı doktoruna sorsun dedim. Kbb doktoru kendi doktoruna sormadan kullanma demişti ben doktorumun izniyle kullanmaya başladim. Ben çok çaresiz kalmıştım hatta bebek sütten kesilince ameliyat olucam. Tavsiye ettiğim ilaç gebelikte doktor izni olmadan kullanılamaz riskli ilaç kategorisinde.

Son düzenleme:
Canlarim testu kendi doktorum poliklimikte yapti. aç olarak gittim kan aldilar. Sonra 50 gr seker iceren bir sivi verdiler. Koca bir bardak limonata tadinda. 1 saat sonra tekrar kan aldilar. Ikinci alinan kan sonucu 165 çıktı. Max deger 150 olmali. 15 gün sonra 100 gr lik test yapilacak. O test tani testi oluyormus. Ona gore daha siki diyet ve gun icinde devamli seker degeri kontrolü yapiliyor. Bakalim ne olacak sonuc.. bu kadar kilo almamdan belliydi sanki..

15 günlük diyetle normale döner inşallah cnm.

Canım şekerli bişeyler ye aldığın enerjiye tepki veriyorlarmış mutlaka hareket edecektir. Ne maymun bunlar ya :)

Üç kez ultrasona girdim bir kez bile dönmedi çok inatçı çıktı yüz üstü öyle yatıyorki bune uykusu anlamadım hergün hop hop oynar bugün hiç hareket etmedi eder gibi oldu ama pozisyonunu korudu. Ctesi 09:30da tekrar gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…