o titreşim bende de oluyor canım bana mı öyle geliyor diyordum ama birkaç yerde de okudum normal demek ki :) genelde gece hissediyorum ben yatınca pıt pıtlar geliyor basınç gibi hatta tuhaf bi his Allah herkese nasip etsin inşallah.
Koku yoksa korkma canım hafif bir koku olsa da korkma normalmiş hepsi özellikle bebek verniksle kaplanırken daha da artarmış beyaz akıntı.
Erkek yılı bu yıl erkek ihtimalide yüksek aslında ama kalbinden ne geçiyorsa diyelim :)
Öperim çirkin suratından Adacığın, çok sevindim herşeyin yolunda olmasına:)Ancak evimiZe geldik:) Dr randevu saatimi altıdaydı, biz içeri alındığımızda saat yedibuçuk idi, of f heyecanla beklemek çok zor geldi. Canım sevgilim sakin bir adam olup beni oyalamasaydı valla çıkıp gidecektim:)
neyse ultrasona girince gördüklerimle gevşedikçe gevşedim:) bu kolu bu bacağı, böbrekler iyi, kalp iyi diye fısır fısır konuşan doktorum en sonunda 4 boyutlu çirkin ama benim için mükemmel suratı görmek allahım sen ne büyüksün, 380 gr 26 cm boyunda bu benim miniğim, elleri yüzüne doğru kalkmış narin parmaklarını öyle zarif tutmuş ki( yada bana öyle geldi) elmacık kemikleri, yumuk gözleri, dudakları, hele o burun ölürüm:))
Ve sonuç sağlıklı kızımız, 5 gün önden gidiyormuş:) ultrason jelinden temizlenirken ekranda donup kalan görüntüsüne bakarak ağlayan ben, odadan gözyaşları ile çıkış:) sekretere ödenen paracıklarla kendine geliş:))
Herkese bu tecrübeyi yaşamalarını tavsiye ederim, güzel sonuçlara inşallah:)
Sevgiler
Bizimki de dönüktü. Çikolata yedirdiler. Yarım saat sonra dönmüştü. Bakmadan bırakmıyorlar. Ben su içmemiştim.Kızlar detaylıya girdim ama benim paşa yüz üstü yatıyor yine. Doktor tam bakamadı tatlı ye yürüyüş yap bir saate tekrar gel dedi yardım edin bana ise yarar mı ustunede bol su içim mi yancam yoksa bu saatte
Titreşim birkaç kişi daha dedi demekki oda bebeşin hareketiymiş rahatladım şimdi
Hep kızım olsun isterdim eskiden beri ama hamile kaldıgımdan beri erkek bebek düşünceside guzel gelmeye başladı, zaten bizim için ikiside mucize şuan farkı yok herikisininde yeterki saglıkla gelsinler.
Ancak evimiZe geldik:) Dr randevu saatimi altıdaydı, biz içeri alındığımızda saat yedibuçuk idi, of f heyecanla beklemek çok zor geldi. Canım sevgilim sakin bir adam olup beni oyalamasaydı valla çıkıp gidecektim:)
neyse ultrasona girince gördüklerimle gevşedikçe gevşedim:) bu kolu bu bacağı, böbrekler iyi, kalp iyi diye fısır fısır konuşan doktorum en sonunda 4 boyutlu çirkin ama benim için mükemmel suratı görmek allahım sen ne büyüksün, 380 gr 26 cm boyunda bu benim miniğim, elleri yüzüne doğru kalkmış narin parmaklarını öyle zarif tutmuş ki( yada bana öyle geldi) elmacık kemikleri, yumuk gözleri, dudakları, hele o burun ölürüm:))
Ve sonuç sağlıklı kızımız, 5 gün önden gidiyormuş:) ultrason jelinden temizlenirken ekranda donup kalan görüntüsüne bakarak ağlayan ben, odadan gözyaşları ile çıkış:) sekretere ödenen paracıklarla kendine geliş:))
Herkese bu tecrübeyi yaşamalarını tavsiye ederim, güzel sonuçlara inşallah:)
Sevgiler
Kızlar detaylıya girdim ama benim paşa yüz üstü yatıyor yine. Doktor tam bakamadı tatlı ye yürüyüş yap bir saate tekrar gel dedi yardım edin bana ise yarar mı ustunede bol su içim mi yancam yoksa bu saatte
opera cım benimde alerji sorunum vardı geceleri uyuyamıyordum senin gibi sürekli Burnum akıyordu bide burun eti büyümesi yüzünden nefes alamıyordum KBB doktoru Nasonex sprey verdi doktoruma sordum kullanabilirsin dedi önce bununda faydası olmaz diye kullanmadım bi de bebeğe bişey olacak diye korktum ama eşimle yatakları ayıracak kadar ilerleyince mecburen kullandım. Şimdi çok rahatım alerjiyi önlüyor burnum akmıyor 20 gündür kullanıyorum. doktoruna sor olur derse inan çok rahat edersin. Polen mevsimi başlamadan kullanmak lazım.
Hay Allah, dur bakalım 15 gün sonra ne çıkacak?Kizlar.. 50 gr seker yuklemesi tarama testimiz yuksel cikti.. Hafif bir diyete basliyoruz. 15 gun sonra tekrar bakiyoruz. Yine yuksek cikarsa bu sefer tani testine gecicez.. Allahim hamile kalinca her seyi korkusuzca yicem ne de olsa hamileyim dicem derken.. ay hayallerim suya düştü..
Kizlar.. 50 gr seker yuklemesi tarama testimiz yuksel cikti.. Hafif bir diyete basliyoruz. 15 gun sonra tekrar bakiyoruz. Yine yuksek cikarsa bu sefer tani testine gecicez.. Allahim hamile kalinca her seyi korkusuzca yicem ne de olsa hamileyim dicem derken.. ay hayallerim suya düştü..
15 günlük diyetle normale döner inşallah cnm.Canlarim testu kendi doktorum poliklimikte yapti. aç olarak gittim kan aldilar. Sonra 50 gr seker iceren bir sivi verdiler. Koca bir bardak limonata tadinda. 1 saat sonra tekrar kan aldilar. Ikinci alinan kan sonucu 165 çıktı. Max deger 150 olmali. 15 gün sonra 100 gr lik test yapilacak. O test tani testi oluyormus. Ona gore daha siki diyet ve gun icinde devamli seker degeri kontrolü yapiliyor. Bakalim ne olacak sonuc.. bu kadar kilo almamdan belliydi sanki..
Canım şekerli bişeyler ye aldığın enerjiye tepki veriyorlarmış mutlaka hareket edecektir. Ne maymun bunlar ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?