Canım okudum gece yarısı ama tek mesaj yazmaya enerjim yetti, birde iPad den çok zor yazılıyor bu bilmiş iPad habire düzeltiyor kelimelerimi:)
Yaşasın çok sevindim. Hep iyi, sağlıklı haberleriniz, mutluluk gözyaşlarınız olsun... Kendinize getirecek parasal mevzular az olsun :))))))))))))) Bizim 40 topiğinde yazmıştım sizi dünür yaptım hahahahLulinda S simay72
Sizlerin de, diğer tüm kıymetli hamilelerin de, hepinizin ayrı ayrı hep iyi haberlerini okumak dileğiyle
Üç kez ultrasona girdim bir kez bile dönmedi çok inatçı çıktı yüz üstü öyle yatıyorki bune uykusu anlamadım hergün hop hop oynar bugün hiç hareket etmedi eder gibi oldu ama pozisyonunu korudu. Ctesi 09:30da tekrar gideceğim
Kizlar.. 50 gr seker yuklemesi tarama testimiz yuksel cikti.. Hafif bir diyete basliyoruz. 15 gun sonra tekrar bakiyoruz. Yine yuksek cikarsa bu sefer tani testine gecicez.. Allahim hamile kalinca her seyi korkusuzca yicem ne de olsa hamileyim dicem derken.. ay hayallerim suya düştü..
Döner merak etme konuş onunla annesinin sözünü dinler:))
Öyle tabi canım bende hep kız hayal ederdim ismi bile hazırdı :) hiç erkek olacağı gelmemişti aklıma ama duyunca çok sevindik hele hep kız istiyorum diyen eşimi görmen lazımdıAllah hayırlı bir evlat nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım en önemlisi o
Ayrıntılı ultrason için gün aldın mı?
Canım okudum gece yarısı ama tek mesaj yazmaya enerjim yetti, birde iPad den çok zor yazılıyor bu bilmiş iPad habire düzeltiyor kelimelerimi:)
Lulinda ile dünür olmak neden olmasın, ama benim kızın talibi çok:) bakıcaz artık:))
GüZel dileklerin için teşekkürler, seninde bunları yaşayacağın günler yakın öyle hissediyorum ... Sevgiler..
Üç kez ultrasona girdim bir kez bile dönmedi çok inatçı çıktı yüz üstü öyle yatıyorki bune uykusu anlamadım hergün hop hop oynar bugün hiç hareket etmedi eder gibi oldu ama pozisyonunu korudu. Ctesi 09:30da tekrar gideceğim
Cnm ayrıntılı usg 20. Haftadan sonra sanırım o ara izne gidicez memlekete gidince girerim diye düşündüm, gerçi izin kısa önceden bunun için ayrıca randevu almak gerekiyor mu onuda bilmiyorum bakalım gidince araştırıcam bende
KıyammÜç kez ultrasona girdim bir kez bile dönmedi çok inatçı çıktı yüz üstü öyle yatıyorki bune uykusu anlamadım hergün hop hop oynar bugün hiç hareket etmedi eder gibi oldu ama pozisyonunu korudu. Ctesi 09:30da tekrar gideceğim
Hadi geçmiş olsun cnm Bende şimdi aşıdan geldim 1 ay sonra tekrar çağırdı hiç acmadı ama gece agrı yapablrmş öyle söyledi hemşire olsun sonçta çok güzel duygular yaşyorz acyı umursamyrmHepinize sağlıklı güzel günler kızlar biz son tetanoz aşımısı olduk ve geldik ilkinde sadece akşam ağrımıştı inşallah yine öyle olur ben tel yazamıyorum beni sürekli atıyor şimdi kafasına taş düştü herhalde izin veriyor
Sonraki teste kadar normale döner cnm ben yaptrmayı düşünmüyodum ama şimdi seni duunca kafam karıştıKizlar.. 50 gr seker yuklemesi tarama testimiz yuksel cikti.. Hafif bir diyete basliyoruz. 15 gun sonra tekrar bakiyoruz. Yine yuksek cikarsa bu sefer tani testine gecicez.. Allahim hamile kalinca her seyi korkusuzca yicem ne de olsa hamileyim dicem derken.. ay hayallerim suya düştü..
Be
Hadi geçmiş olsun cnm Bende şimdi aşıdan geldim 1 ay sonra tekrar çağırdı hiç acmadı ama gece agrı yapablrmş öyle söyledi hemşire olsun sonçta çok güzel duygular yaşyorz acyı umursamyrm
Oğluşumun battaniyesini işlemeye başladım istediğim renklerin hepsini bulamadım artık olduğu kadar.
opera cım benimde alerji sorunum vardı geceleri uyuyamıyordum senin gibi sürekli Burnum akıyordu bide burun eti büyümesi yüzünden nefes alamıyordum KBB doktoru Nasonex sprey verdi doktoruma sordum kullanabilirsin dedi önce bununda faydası olmaz diye kullanmadım bi de bebeğe bişey olacak diye korktum ama eşimle yatakları ayıracak kadar ilerleyince mecburen kullandım. Şimdi çok rahatım alerjiyi önlüyor burnum akmıyor 20 gündür kullanıyorum. doktoruna sor olur derse inan çok rahat edersin. Polen mevsimi başlamadan kullanmak lazım.
Eline sağlık, çok güzel oluyor.Oğluşumun battaniyesini işlemeye başladım istediğim renklerin hepsini bulamadım artık olduğu kadar.
Canm ailemde yok ama seni duyduktan sonra düşüncem bakalımquzu canim ailede seker varsa yaptir bence. Canan karatay da abartiyor gibi.. verdikleri sivi1 buyuk boy bardak limonlubuzlu cay gibi
Canm sağlk ocağna kaydnı yaptrdysan orası söylüyo 21. Haftamdayım çağrdlar tetenoz aşısı yapyolar bğtün hamileler biliyo haberinn olmamasına şaşırdm dktrundamı söylemedi.ama daha önce doğm yapmşsan ve bütün dozları vurulmşsan gerek görmüyolar yapmıyolar yanine aşısı kızlar bu bize kimse demedi
Va
Canm sağlk ocağna kaydnı yaptrdysan orası söylüyo 21. Haftamdayım çağrdlar tetenoz aşısı yapyolar bğtün hamileler biliyo haberinn olmamasına şaşırdm dktrundamı söylemedi.ama daha önce doğm yapmşsan ve bütün dozları vurulmşsan gerek görmüyolar yapmıyolar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?