2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Canım okudum gece yarısı ama tek mesaj yazmaya enerjim yetti, birde iPad den çok zor yazılıyor bu bilmiş iPad habire düzeltiyor kelimelerimi:)

Lulinda ile dünür olmak neden olmasın, ama benim kızın talibi çok:) bakıcaz artık:))

GüZel dileklerin için teşekkürler, seninde bunları yaşayacağın günler yakın öyle hissediyorum ... Sevgiler..

Döner merak etme konuş onunla annesinin sözünü dinler:))

Merak etme kontrol altına alınır, kilo bende de sorun 3 hafta sonra bende gireceğim şeker yüklemesine:)

Sen içini ferah tut, sevgiler..

Cnm ayrıntılı usg 20. Haftadan sonra sanırım o ara izne gidicez memlekete gidince girerim diye düşündüm, gerçi izin kısa önceden bunun için ayrıca randevu almak gerekiyor mu onuda bilmiyorum bakalım gidince araştırıcam bende

İpad ile yazım savaşımı anlattığım mesajımı hatırlattın bana :))))))))))
Otomatik tanımlamayı kapattım rahat ettim ama o arada Türkçe karakterleri de kapatmıştım.
Yazmak iyice "sıkıntı" olmuştu... Üstelik noktalarla yazınca kelimeler bippp kırmızı noktalı oluyordu :)))

Güzel haberlerin olsun, kızı bin kişi ister o kime gönül vermişse onu seçer derim ben. Talipler sırayaa :))))
Sağlıkla büyüsün daima...

Bir de ne güzel hislerin var :))))))))) Teşekkür ederim.
Çok sevgiler

bak mercimeğin yaptığına ya :) sağlık olsun inşallah bir daha gittiğinde görürsünüz canım

Gerekiyor diye biliyorum ben ama, benim kendi doktorum bakmıyor bunun eğitimini almış bir doktorun bakması lazımmış memorial ataşehirden randevu aldırdı bize 19. haftada aldık randevuyu 22. hafta için oldukça önce aldık yani boş günü yoktu doktorun çünkü, istersen bi araştır canım

KıyammHep öyle olur zaten tepinip durur dktra gttğimzde yerinden kımıldamaz.neyse sağlık olsun cnm bende c.tesi gidcem çikolata ye öyle gel dediler

Be
Hadi geçmiş olsun cnm Bende şimdi aşıdan geldim 1 ay sonra tekrar çağırdı hiç acmadı ama gece agrı yapablrmş öyle söyledi hemşire olsun sonçta çok güzel duygular yaşyorz acyı umursamyrm

İnş
Sonraki teste kadar normale döner cnm ben yaptrmayı düşünmüyodum ama şimdi seni duunca kafam karıştı

Oğluşumun battaniyesini işlemeye başladım istediğim renklerin hepsini bulamadım artık olduğu kadar.

Eklentiler

• P_20150408_133423.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 70
  • P_20150407_172102.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 76

ne aşısı kızlar bu bize kimse demedi

Simdi gelirken eczaneden okyanus suyu aldim, sinusleri acsa, en azindan agzimdan nefes alip bogazimi tahris etme ve horlama problemim kalkar ortadan. Bi anda gozlerim akinca cok komik oluyor, salya sumuk agliyorum durduk yere

hay allah yaaa... allahtan yakin bir tarihe vermisler yine randevuyu.sipalar parmaginda oynatiyor doktorlari da bizi de

quzu canim ailede seker varsa yaptir bence. Canan karatay da abartiyor gibi.. verdikleri sivi1 buyuk boy bardak limonlubuzlu cay gibi

Va
ne aşısı kızlar bu bize kimse demedi
Canm sağlk ocağna kaydnı yaptrdysan orası söylüyo 21. Haftamdayım çağrdlar tetenoz aşısı yapyolar bğtün hamileler biliyo haberinn olmamasına şaşırdm dktrundamı söylemedi.ama daha önce doğm yapmşsan ve bütün dozları vurulmşsan gerek görmüyolar yapmıyolar yani

söylemedi doktorum hiç haberim yok, daha önce doğumda yapmadım hayret sorayım canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…