Biz geldik
cok da detayli degildi ultrasonkan akisimiza bakildi bi sıkıntı yok.. yüzünü gorduk pek yakisikli maşallah.. Cikaz 700 gr dedi ama doktor boyu uzun olabilir bence 650 gr civaridir dedi.. tedavi gebeliklerinde genelde sezeryan olur dedi. Yarin seker yuklemesi yapilacak.. bebek iri oldugu için biraz supheli dedi.. 50grlik en dusuk doz yuklemeyi yapicak..
@sevcanf gogsumun altindaki uyusma ve segirmeden bahsettim.. oturarak calismaktandir dedi. Calisirken geriye yaslanarak calisirsan sikayetlerin azalir dedi.
Biz geldik
cok da detayli degildi ultrasonkan akisimiza bakildi bi sıkıntı yok.. yüzünü gorduk pek yakisikli maşallah.. Cikaz 700 gr dedi ama doktor boyu uzun olabilir bence 650 gr civaridir dedi.. tedavi gebeliklerinde genelde sezeryan olur dedi. Yarin seker yuklemesi yapilacak.. bebek iri oldugu için biraz supheli dedi.. 50grlik en dusuk doz yuklemeyi yapicak..
@sevcanf gogsumun altindaki uyusma ve segirmeden bahsettim.. oturarak calismaktandir dedi. Calisirken geriye yaslanarak calisirsan sikayetlerin azalir dedi.
Gözün aydın cnm. Maşallah senin yakışıklı büyümüş :)Biz geldik
Biz geldik
hahaha baba bu oyuncağı kendine almış bence. Toys for boys:)
Canm gözün aydın çok sevindimBiz geldik
Canm gözün aydın masllah sonuçlar süperBakmıştır o zaman. Bak ben söyle bir rapor aldım.Eki Görüntüle 1483899
Kızlar detaylı ultrason sonucunu takip doktoruna gösterdim. Haftaya şeker yüklemesi, tam kan sayımı ve idrar tahlili istedi. sonuçları da 29.da getir dedi.
gulsennnn Uçak yolculuğunun bir sakıncası yok dedi ama gitmeden servikal boyuna bir bakalım dedi.
Canım senin de güzel sonucunu bekliyoruz. Ada Hanım a sevgiler:)Çok sevindim, merak ediyordum sizi, benim de yarın akşam altı da:)
Sevgiler
Cnm akıntı bendede fazlalaştı sanırım hormonlar yapıyor yada enfeksiyon oldu. Ben hala cinsiyeti ogrenemedim gerçi sağlıklı olsun diyoruz ama genede merak ediyor insan.2-3 gün önce gogsumden 1 damla su geldi ilk başta endişelendim ama bazılarında sut erken gelebiliyormuş normal dediler doktora sormadım daha.umarım hepimiz saglıkla kucagımıza alırız
Selam kızlar,
Detaylı ultrasondan geldik. iPad i şarj ettim, ancak geldim.
Bütün verileri normal Alişin. Bugün 22+1 ama Usg ye göre 4 gün ilerde. 550gr olmuş. Yaklaşık boyu 27-28cm miş. Bir portresini aldık. Parmağını emiyordu:)
asmakilit canim gozun aydin.. darisi bizlerin basina diyelim gypsy84 cok yormamaya calis kendini, isleri daha yavas ve acelesiz yap mesela. Ben de merdiven cikarken, bir yere giderken adimlarimi yavaslatmaya calisiyorum yoksa nefes nefese kaliyorum. quzu benim ayrintili 17sinde. Ayrintilidan 2 hafta sonra da kendi doktoruma gidicem ama ayrintiliyi zaten ayni hastanede baska bir prof yapacak.
Kizlar bir de iki gundur nezleden mahvolmus haldeyim, ilac da icemiyoruz ya, gecmiyor bir turlu. Ogluma yeterli oksijen gitmiyor diye uzuluyorum, annelik boyle bir sey heralde
asmakilit canim gozun aydin.. darisi bizlerin basina diyelim gypsy84 cok yormamaya calis kendini, isleri daha yavas ve acelesiz yap mesela. Ben de merdiven cikarken, bir yere giderken adimlarimi yavaslatmaya calisiyorum yoksa nefes nefese kaliyorum. quzu benim ayrintili 17sinde. Ayrintilidan 2 hafta sonra da kendi doktoruma gidicem ama ayrintiliyi zaten ayni hastanede baska bir prof yapacak.
Kizlar bir de iki gundur nezleden mahvolmus haldeyim, ilac da icemiyoruz ya, gecmiyor bir turlu. Ogluma yeterli oksijen gitmiyor diye uzuluyorum, annelik boyle bir sey heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?