2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Yok bakmadi.. yada bakti ama soylemedi.. zaten kuzenim de demisti cok da faydali bir sey degil diye. Bobregin birinin digerinden buyuk oldugunu bilmenin anneye bir faydasi olmaz Demisti. Yarin tekrar gidicem bir sorayim olmazsa.
Bakmıştır o zaman. Bak ben söyle bir rapor aldım.

hadi hayırlı olsun canım..bizde detaylıdan gönlümüz ferah sağlıklı haberleriyle geliriz inşallah..

kızlar günaydın.. ne zamandır yazamıyorum iş yoğunluğundan kafamı kaşımaya vaktim kalmadı. veleti bile unutuyorum da arada bir kocaman tekme atıp hatırlatıyor kendini fındık kurdu:) Ama yazdıklarınızın hepsini gece yatarken telefondan okudum. dün akşam da muayenemiz vardı. bir aydan sonra annesine göstermedi doğru dürüst yüzünü. o kadra da özlemiştim ama o minicik el hep yüzde.

bi de bir ayda 2,5 kilo almışım. bebişe de yaramış, göbek yapmış şimdiden göbek ölçüsü ortalamanın üstünde çıktı. 470 gram olmuş tosuncuk. ben de karbonhidratı azaltıyorum tabi bugünden itibaren. ayda 1 kg almak idealmiş. folik asiti kesip demir folik asit ve B12 içeren başka bir vitamin verdi. ayrıntılı da cumartesi inşallah.

bende haberler bu kadar. hepinizi ve minikleri öpüyorum

hadi darısı bizim başımıza sen atlattın ayrıntılıyı da şeker yüklemesini kendi doktorun mu yapıyor? bana onla alakalı kimse birşey söylemedi. bir sonraki randevum 25. haftada

Gözün aydın cnm. Maşallah senin yakışıklı büyümüş :)

Gözün aydın,senin oğlan maşallah kocaman olmuşş

Lulinda asmakilit k7zlar gözünüz aydın maşaAllah kocamn olmuş yavrularınz Rabbim sağlık versin.ben sürekli girmyorm tknljik aletlerle ilşkmi kestim arada sizleri merak edip okuyorm cuma günü benm detaylı ultrasonm var hayrlı haberlerle gelirim inş opera tralleria sizler nptnz tedaylı ultrasonunuz ne zamn artk 6. Ayımzdayz k7zlar çok güzel duygular Rabbim herkese yaşatsın amin öpyrm hepinizi grş

ayrıntılısı güzel geçenlerin gözü aydin..biz bekleyenlerinde darisi başına diyelim..
calişan hamisler akşamlari karninizin alt kisminda ağrı oluyor mu..genelde oturuyorum ama...bide 70 km git gel 140 km yol gidiyorum..ondan midir nedir..yorgunluk tan midir akşam sancim oluyo..dr u arasam mi bilemedim.

Canm gözün aydın çok sevindim kocaman olmuş maşallah... hep böyle güzel haberler verelim birbirimize inşallah.

Kızlar detaylı ultrason sonucunu takip doktoruna gösterdim. Haftaya şeker yüklemesi, tam kan sayımı ve idrar tahlili istedi. sonuçları da 29.da getir dedi.
gulsennnn Uçak yolculuğunun bir sakıncası yok dedi ama gitmeden servikal boyuna bir bakalım dedi.

Sağol canım yarın gidince söyliyim doktora.

Canım en dün doktoruma sordum normal korkma dedi :) sende merak etme rengi yeşil belirgin bir sarı ve çok kötü kokulu değilse normalmiş. Senin maymunda pek nazlı çıktı annesi kız bu kesin erkek olsa belli olurdu bence :) sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez zaten

asmakilit canim gozun aydin.. darisi bizlerin basina diyelim gypsy84 cok yormamaya calis kendini, isleri daha yavas ve acelesiz yap mesela. Ben de merdiven cikarken, bir yere giderken adimlarimi yavaslatmaya calisiyorum yoksa nefes nefese kaliyorum. quzu benim ayrintili 17sinde. Ayrintilidan 2 hafta sonra da kendi doktoruma gidicem ama ayrintiliyi zaten ayni hastanede baska bir prof yapacak.

Kizlar bir de iki gundur nezleden mahvolmus haldeyim, ilac da icemiyoruz ya, gecmiyor bir turlu. Ogluma yeterli oksijen gitmiyor diye uzuluyorum, annelik boyle bir sey heralde

maşallah canım darısı başımıza :)

Canım bol bol c vitamini alıyorsundur zaten yanında taze zencefil çayıda iç ( taze zencefili rendele 1,5 su bardağı su da kaynat 5-10dk demle 1 tatlı kaşığı bal yarım limon sık iç günde 2 bardağı geçirme doktordan onaylı tarif 2 kere grip olunca içtiğim tek şey bu oldu) geçmiş olsun

birde viks diye bir krem var, bunu su dolu cezveye 1 tatlı kaşığı şeklinde atıyorsun kaynarken kokluyorsun hamilelikte de yapılabiliyormuş ' içmiyorsun' sadece kokluyorsun zaten prospektüsünde yazıyor

Operacim çok çok geçmiş olsun inan bir haftadir griple mücadele ettim bir hafta boyunca gece öksürük nöbetleri düşün yani artık dayanamadim bitki cayi c vitamini bana yaramadı son iki gündür boğaz ağrısı geçti kuru öksürük kaldı gecenin bir yarısı bu sebeple o tatlı uykudan kalkmak çok zor. Doktorum öksürük için şurup önerdi iki gün ilacı içtim. Ve ilk defa bu gece oksurmeden rahatça uyudum bebeğimide rahatsız etmedim. Oda sağolsun anacigina bol bol tekme atti bugün anneciğim geçmiş olsun dedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…