Bende iki gundur yogun hissetmeye basladim gogus kafesimi sıkıstiriyolar hatta baska bisey olamaz heralde buCanm dün gittiğimde banada sordular hareketlrini hissediyonmu diye evet diyince öyle aşı yaptlar.21.haftandasın hissetmn normal küçük balncuk patlyo gibi oluyo özellikle gece yataga uzandgmda ufak ufak dürtler hissediyrm şimdiye kadar hiç elimle hissetmemştim dün hissettimSenn hissettiğinde bebeğindr mrak etme daha küçük oldğu için az hissedyrz haftaya daha rahat hissederiz inl
Gidicem canim yarin insalah doktorumada sordm vurabilirsin dedi bizim saglik ocagi bi alem zatenDefnecim bebek zaten yuvasında hareketli ki sonuçta kontrollerindede sağlıklı. Sen hissetmeyebilirsin ama hissettiğin bebeğindir aramizda çok fazla gün yok. Için rahat etmezse önümüzdeki hafta git çok da geciktirme bir ay sonra ikinci doz için aşı kartı verecek sana. Ayrıca kızlar sağlık ocağı benden tam idrar tahlili ve hemogram ve Biyokimya istedi ikinci doz aşı için gittiğimde aç karnına yaptiracagim. İdrari sağlık ocağı yapmıyor kan tahlilini orda yaptircam idrari da poliklinikte yaptiricam
Bugun iyice emin oldum zaten canm ozellikle goguslerimin altindalar sanki nasil sıkıstiriyolar yaa anlatamam inanamiyorum bazen ruya gibi geliyo ama sanirim gercekBebeğin dir cnm. Ben 1 haftadır çok net hissediyorum. Sen benden 1 hafta öndesin. Daha rahat hissedersin diye düşünüyorum.
Bende hissediyorum da hani acaba diyodum yaa inanamiyo insan ama emin oldum bugun sagolun kizlar cevaplar icin...bana doktor sur urunleri ile beraber alma, ikindi civari meyve ile birlikte al en iyisi c vit. Ile birlikte alinmasi dedi. Ben unutunca gece yatmadan bile iciyorum ben.
canim gunlerimiz ayni gibi benim esim bile 10 gundur falan hareketleri net hissediyor. Kilo arttikca hissetme zamani gecikiyormus ama senin hissetmen lazim.
Insalah hissedersin canim bugun yaa anlatilmaz bi duyguymus insan inanamiyo bugun namazdaydim resmen kipir kipirlar namazi bozuyodum gulesim geldi nasil yaaayy hareketlerı hıssetmelerınızı okudukca kalbım pır pır edıyor :)
su haftalar hıphızlı gecse de ben de hıssetsem keske melegımı bı an once :)
yerım onları bn :) bugun tam 15. haftamıza gırdık bzde. bn de hafta sayıyorum dıyorum 6 haftamız kaldı:) ıns daha erken hıssederm de ben uzun koyuyorum kı sureyı yemıyım kendımı :)))Insalah hissedersin canim bugun yaa anlatilmaz bi duyguymus insan inanamiyo bugun namazdaydim resmen kipir kipirlar namazi bozuyodum gulesim geldi nasil yaarabbim herkese nasip etsin..
Benim de bakır kahve boya kalan yerler. Ama boyanırsam kendi rengine dönerim. Koyu kahveye.
Naturigin diye bir boya buldum ben de. Bunu kuaföre götürsek orda yaptırsak kabul ederler mi acaba?
Insalah canim gecer yaa banada gecmiyomus gibi geliyo ama bi bakiyorum 21 hafta olmus az daha sabir..yerım onları bn :) bugun tam 15. haftamıza gırdık bzde. bn de hafta sayıyorum dıyorum 6 haftamız kaldı:) ıns daha erken hıssederm de ben uzun koyuyorum kı sureyı yemıyım kendımı :)))
Yani bi fikrim yok ama bisey olmaz insalah..Kizlar oturdugum yerden pc basinda calisiyordum, sag kasigima muthis bir agri girdi.
iki buklum kaldim hemen uzandim gecti simdi.
Bir sey olur mu diye korktum
Kizlar oturdugum yerden pc basinda calisiyordum, sag kasigima muthis bir agri girdi.
benim de gecen hafta oldu o tarz agrilarim..hatta burda sordum ama arada gume gitti heralde..yorgun oldugum günlerde benimde garip sancilarim oluyor. ..uzaninca benimde hafifliyordu..yani pozisyon begenmeme ve uzun sandalye oturuslarindan saniyorum...Kizlar oturdugum yerden pc basinda calisiyordum, sag kasigima muthis bir agri girdi.
Alıyım ben de yarın. Sağ olasın.Canım ben 12. Haftadan beri boyuyorum Naturigin bu boya ile:)ilk seferinde kardeşim boyadı, sonrasında ben sadece Gözüken yerleri boyuyorum, son zamanlarımda doğuma giderken kuaförüme boyatacağım:) şuan watson da indirimde.
Ben de esneyince ve hapşurunca çok ağrı oluyor. Otururken biraz geriye yaslanarak oturmak gerekiyor galiba.Dinlenince geciyorsa onemsememek gerekiyor buradan anladigim..
sanirim begenmedi oturusumu sipa
Cevaplar icin tesekkurler kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?